Στην Α1 η Αναγέννηση Βύρωνα - Τα αποτελέσματα του νότιου ομίλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Α1 η Αναγέννηση Βύρωνα - Τα αποτελέσματα του νότιου ομίλου


Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Αναγέννηση Βύρωνα θα αγωνιστεί στην Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Δρέττα επικράτησε με 31-28 εκτός έδρας του ΕΣΝ Βριλησσίων στην 18η και τελευταία αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Α2 Ανδρών, κατακτώντας και μαθηματικά την 1η θέση. Ο τεχνικός της ομάδας σχολίασε μετά το τέλος του ματς: «Κερδίσαμε δίκαια την άνοδο. Νικήσαμε δύο φορές τον Δικέα, που ήταν βασικός διεκδικητής της ανόδου. Από την αρχή της σεζόν δεν είχαμε θέσει σαν στόχο την άνοδο, αλλά μετά την νίκη στην Νέα Ιωνία επί του Δικέα… άνοιξε η όρεξη μας. Είχα πολύ έμπειρους παίκτες που ήθελαν την διάκριση και τα καταφέραμε».

ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 28-31

Τα δεκάλεπτα: 2-4, 6-7, 10-12 (ημχ.), 17-17, 21-26, 28-31
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Γαλάνης): Παπαδόπουλος, Σκουλάς 3, Λάλιος 1, Κορμάζος 8, Καμπούρης, Νικολακόπουλος 6, Αποστολίδης 3, Ντούλιας, Σταματάκης 3, Αλικάκος 4, Γαλάνης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Νίκος Δρέττας): Δρόλιας, Μάνθος 7, Μίχος, Ζήσης, Μπακόπουλος 3, Βαλαβάνης 2, Καλογερόπουλος, Λέκκας, Φάμπατς, Κυριαζής 5, Αγγέλης 7, Κελεπούρης 1, Κακαβογιάννης 5, Κρεμώνας 1. Διαιτητές: Βήτας- Κουτσός, δίλεπτα: 6-3, πέναλτι: 2/3-2/2

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του νότιου ομίλου:

Βριλήσσια- Αναγέννηση Βύρωνα 28-31
Παράδεισος Αμαρουσίου- Δικέας/Νέα Ιωνία 25-31
Κορωπί- Πήγασος Αιγίου 19-34
Ακαδημία Πάτρας- ΓΑΣ Καματερού 10-0
Ιωνικός ΝΦ- Πήγασος Κυψέλης 36-21

17 comments

Anonymous said...

μπραβο ρε μαγκες δικαια πηρατε την ανοδο......

Anonymous said...

Το καματερο δεν πηγε στην πατρα.Αυτο ειναι ξεφτιλα κυριοι της διοικησης.Δεν ειχατε κινητρο η' λεφτα?Τα πηρε ολα Μπουνας ο ευροκοουτς φαινεται για να βγει δευτερος παλι.Να δω ποτε θα τον παρεις χαμπαρι κυριε ΓΕΝΙΚΕ.

Anonymous said...

ελα μωρη ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΑΡΑ δικαια ανεβηκες στην Α1

Anonymous said...

12.58 ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΩ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΤΣΑΜΠΑ(ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΚΡΙΕΣ,ΓΙΑΤΡΟΣ,ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ,ΜΑΥΡΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ,κ.λ.π.)ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ,ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΗΔΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΧΑΘΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Anonymous said...

Aσε μας ρε Παπαγιαννοπουλε που ολη την εβδομαδα παρακαλουσες τον Παπαιωαννου και το Καματερο να μην κατεβουν επειδη δεν ηθελες να κατεβεις στο επομενο με την Κυψελη για να μην πεσεις οπως ελεγες,και επειδη δεν ειχαν ορεξη οι παικτες σου.Αν ηθελες να τιμησεις τον παικτη σου 1)Επισημα θα ζητουσες απο το Καματερο να γινει το παιχνιδι και να τον τιμησουμε και εμεις με το καλυτερο δυνατο τροπο που αξιζε στον αθλητη.2)Μην μιλας εσυ τουλαχιστον για σεβασμο, γιατι οι τακτικες των φουσκωτων δικη σου εφευρεση ειναι και δεν προκειται να ξεπλυθει ποτε, μονο αν φυγεις. ''ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥ''.

Anonymous said...

Nα αγιασει το στομα σου ρε καματερε με τον ξεφτιλα τον κομπλεξικο.Αν θελεις να τιμησεις καποιον ρε αχαρακτηριστε δεν παρακαλας να μην ερθουν οι αντιπαλοι αλλα το οργανωνεις σωστα και τιμια.Αλλα φοβοσουνα αντιποινα ετσι σκατα που τα εχεις κανει ''ΓΕΝΙΚΩΣ''.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.

Anonymous said...

Μπραβο στην Αναγεννηση που ηταν η πιο σοβαρη ομαδα στην κατηγορια κ δικαια ανεβηκε αφου δεν εχασε ουτε ενα παιχνιδι στην εδρα της κ κερδισε ολα τα ντερμπι επισης μπραβο κ στον προπονητη της που διαχηρηστηκε ολες αυτες τις προσωπικοτητες χωρις να συμβει το παραμικρό. Αθορυβος κ ουσιαστηκος χωρις καμια επαρση κ αν δεν κανω λαθος οπου εχει παει οι ομαδες ανεβηκαν.

Anonymous said...

7:46 που μαλλον εισαι ο ιδιος με τον 7:59 μην πας να μπαλωσεις τα αμπαλωτα. αλλο σου λεει η πατρα, στο προβλημα σου απαντασ. εγραψεσ 15 γραμμεσ, ενα χαρτακι στην οχε να παραιτηθης δεν ηξερεσ ελληνικα να γραψεις; αλλο σου γραφει ο 12:58 και εσυ αλλα απαντασ. που ειναι τα λεφτα που σε ρωταει;αν δεν ειχεσ 500 ευρω να πας στην πατρα, για να εισαι ωραιοσ δηλωνεισ παραιτηση

Anonymous said...

ολοι εσεις που θεωρειτε δικαιη την ανοδο του βυρωνα,μαθετε τι οργια εγιναν στον αγωνα βυρωνας-αιγιο και μετα κρινετε

Anonymous said...

περαστικα σου 11.45.βαλε οτε τν να βλεπεις τον βυρωνα του χρονου στην α1 και να πινεις το ξυδακι σου....

Anonymous said...

Τι όργια γίνανε δηλαδή ρε φιλε;για πεΣ μας εσύ που ξερεις

Anonymous said...

Μπραβο αξιζει στον Λευτερη που για πρωτη φορα στους παγκους ως παιχτης προπονητης καταφερε την ανοδο στην ομαδα!!!!

Anonymous said...

Μπραβο στον 10.15 που πρεπει να ειναι ο προπονητης του Βυρωνα, αν δεν παινεψεις κ το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει.

Anonymous said...

Μπράβο στα παιδιά του Βύρωνα. Συγχαρητήρια και ο,τι καλύτερο. Ας αφήσουμε τις μικρότητες οι υπόλοιποι...

Anonymous said...

Ο προπονητής του Βύρωνα τι δουλειά κάνει?
Στο παιχνίδι Βύρωνας - Αίγιο τι έγινε?
Οι παίχτες του Βύρωνα γιατι πετάνε λάδι στη φωτιά για το ματς Δικέας - Ιωνικός?μήπως ελπίζουν οτι έτσι θα τιμωρηθεί ο Δικέας και με αυτό τον τρόπο θα ανέβουν?
Πόσα ουίσκια πινουν οι παίχτες του Βύρωνα μετά την προπόνηση?Τα πίνουν σκέτα, το νερώνουν ή με κοκα κόλα? Ξηροκάρπια υπάρχουν ή το πίνουν ξεροσφύρι?

Anonymous said...

9.18 βλεπω εχεις πολλες αποριες.γραψε τα σε ενα χαρτι και ελα μια βολτα απο τον βυρωνα να στις λυσουνε.δεν ξερω αλλα μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ο βυρωνας ανεβηκε.α και ετσι οπως θα ερχεσαι φερε και κανα ουισκι ....μπας και σε παρουν του χρονου στον βυρωνα να παιξεις μαζι τους.

Anonymous said...

Το μονο που γνωριζω ειναι πως το Καματερο το εχει κανει συστημα να μην κατεβαινει στα παιχνιδια.σε 4 δεν κατεβηκαν φετος.(αντρικο γυναικειο).Αληθεια ο χορηγος τους το γνωριζει?Βεβαια κατεβαινουν στα ηλικιακα.Ξεχασα εκει πεφτουν οι συνδρομες οποτε δεν μπορουν να κανουν διαφορετικα.(μαγαζι το εχουν κανει κανονικο)