Αρχίζουν οι αγώνες play-off της Α1 Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρχίζουν οι αγώνες play-off της Α1 Γυναικών


Αρχίζει αύριο η ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 Γυναικών με δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις. Στην Νέα Ιωνία η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ορμή Λουξ με τον νικητή να αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό, όπου κρίνεται στις δύο νίκες. Η Νέα Ιωνία βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και καλή ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα της Πάτρας προέρχεται από μία πλήρης και δυνατή προετοιμασία μιας εβδομάδας στην Σερβία. «Ξεκινάμε μια δύσκολη σειρά αγώνων. Πράγματι στην πρώτη τετράδα είναι οι καλύτερες ομάδες του
πρωταθλήματος. Κάθε ματς έχει την ιδιαιτερότητα του. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Εκτιμώ ότι η έδρα δεν αποτελεί ατού και γενικά μεγαλύτερη σημασία έχει η απόδοση στον αγωνιστικό χώρο και το πώς εμείς θα παρουσιαστούμε», σχολίασε η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου. Από την πλευρά της η πλέι μέικερ της Ορμής Ελένη Μούρνου τόνισε: «Έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς. Θα παίξει ρόλο στην ψυχολογία μας η εμφάνιση και το αποτέλεσμα του. Εύχομαι να κερδίσουμε. Νομίζω ότι για μια ομάδα που έχει μειονέκτημα έδρας, η ευκαιρία να σπάσεις την έδρα του αντιπάλου είναι στο πρώτο ματς. Θεωρώ ότι μεγαλύτερο άγχος θα έχει η Νέα Ιωνία σε αυτό το ματς».

Στο άλλο μεγάλο ματς των πλέι οφ η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας που έχει το πλεονέκτημα έδρας θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, το οποίο έχει κερδίσει δύο φορές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

No comments