Τέλος Σανίκης και Βασιλάκης από την Melsungen - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέλος Σανίκης και Βασιλάκης από την Melsungen


Πριν από λίγη ώρα η Melsungen ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τους Έλληνες διεθνείς Γρηγόρη Σανίκη και Αλέξανδρο Βασιλάκη. Αν και το συμβόλαιο των δυο αθλητών τελείωνε στις 30/6/2013 αιφνιδιαστικά ο Γερμανικός σύλλογος προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια για διαφορετικούς λόγους υποτίθεται για τον καθένα.

Για τον Σανίκη αναφέρει η ανακοίνωση ότι λόγο των τραυματισμών δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι στην ομάδα και για τον Βασιλάκη ότι η απόδοση του δεν είναι η αναμενόμενη και πιστεύουν ότι όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι
από την αρχή της χρονιάς έχουν ανακοινώσει και στους τρεις Έλληνες της Melsungen (και στον Σάββα Καρυπίδη) ότι δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια τους μετά τον Ιούνιο.
Οι Γερμανοί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση παρά το γεγονός ότι οι Καρυπίδης, Σανίκης και Βασιλάκης έχουν κρατήσει την Melsungen φέτος σε πολύ υψηλό επίπεδο, ίσως στην καλύτερη χρονιά της ομάδας τους στην Bundesliga. Ας θυμηθούμε πόσες φορές φέτος γράψαμε ότι η Αγία Τριάδα οδηγεί την Melsungen στις κορυφαίες θέσεις του Γερμανικού Πρωταθλήματος.


5 comments

Anonymous said...

θα δυναμωσει του χρονου το πρωταθλημα στην ελλαδα .

Anonymous said...

Τι να ρθουν να κανουν στην ελλαδα και που να πανε ρε φιλε ποια ομαδα θα τους πληρωσει!;

Anonymous said...

θα πανε κυπρο που υπαρχει χρημα...

Anonymous said...

μετά το στραπάτσο που έπαθαν και στη Κύπρο που λεφτά πια

Anonymous said...

Λετε να δουμε του χρονου τον Σανικη στον Διομηδη? Αν αφησουν τον Τασκοβιτς που δεν κανει την ιδια χρονια με περσι, νομιζω ειναι πιθανο.