Αποκλειστικές δηλώσεις του Γρηγόρη Σανίκη στο handball.gr - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλειστικές δηλώσεις του Γρηγόρη Σανίκη στο handball.gr


H Melsungen με αιφνιδιαστικό τρόπο χθες το βράδυ έλυσε την συνεργασία με τους Έλληνες διεθνείς Γρηγόρη Σανίκη και Αλέξανδρο Βασιλάκη. Το handball.gr επικοινώνησε σήμερα με τον Βεροιώτη αθλητή, που ήταν και ο παλαιότερος παίκτης της Γερμανικής ομάδας, όπου αγωνίζονταν εκεί από το καλοκαίρι του 2005, ο οποίος αφήνει αιχμές για τον προπονητή Michael Roth, πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

"Όλα τα πράγματα στην ζωή κάποια στιγμή έχουν ένα τέλος, είτε αυτό έρχεται με όμορφο τρόπο είτε όχι. Βάση της πολύχρονης εμπειρίας μου από το κορυφαίο
πρωτάθλημα στον κόσμο, πιστεύω ότι η εξέλιξη αυτή ήταν η καλύτερη για μένα αλλά και για τον Αλέξανδρο Βασιλάκη, γιατί ότι έχουμε πετύχει το έχουμε πετύχει με πολύ ιδρώτα και κόπο, και δεν θα αφήσουμε κανέναν προπονητή να εκμεταλλεύεται και να υπονομεύει τις προσπάθειες μας για τα δικά του συμφέροντα.

Κάποιοι δεν θέλανε τους Έλληνες στην Melsungen και προσπάθησαν πολύ για αυτό. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γινόταν και αυτό ως ένα σημείο θεωρώ ότι το καταφέραμε ειδικά με την πορεία μας στον πρώτο γύρο τους πρωταθλήματος, αλλά και με την πρόκριση μας για πρώτη φορά στο F4 του κυπέλλου Γερμανίας."

Όσον αφορά ερώτηση μας για το μέλλον, ο Σανίκης απάντησε: "Εκείνο που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι να κερδίσουμε σε πρώτη φάση με την Εθνική την Αγγλία μέσα στην έδρα της, και μετά να μετακομίσουμε προς το παρόν στην Ελλάδα. Το συμβόλαιο και οι υποχρεώσεις της Melsungen τελειώνουν τυπικά τον Ιούνιο. Έχω κάποιες προτάσεις τις οποιες και εξετάζω, όλα είναι ανοιχτά."

No comments