Νίκη οξυγόνο για Φίλιππο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη οξυγόνο για Φίλιππο


Σπουδαία από βαθμολογική άποψη νίκη σημείωσε ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες ήταν καλύτεροι και επικράτησαν δίκαια του μαχητικού Φοιβου με 26-22. Στο πρώτο μέρος, ο Φίλιππος μπήκε δυνατά και μετά το δεκάλεπτο επέβαλε τον ρυθμό του και ξέφυγε στο σκορ. Ο Φίλιππος προηγήθηκε με 10-5 στο 18' και 14-8 στο 25'.

Στο δεύτερο μέτος ο Φίλιππος έκανε μια μικρή κοιλιά και είδε τον Φοίβο να μειώνει σε 20-19 και να απειλεί με ισοφάρισε, αλλά η απόκρουση του Κορωνά και τα τέρματα που ακολούθησαν, έφεραν τους Βεροιώτες στο 24-19 στο 50'. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Βεροιωτες είχαν πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά με την αποτελεσματική τους άμυνα κράτησαν το προβάδισμα και πήραν τη νίκη.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡ. - ΦΟΙΒΟΣ

Διαιτητές: Κατσικης, Μιχαηλίδης
Δεκάλεπτα: 3-3, 10-6, 16-11, 18-16, 24-19, 26-22
Δίλεπτες: 3/3, πέναλτι: 0/0, 2/2
Φίλιππος: Κωστακίδης Π., Τσιρογιάννης, Μιχαηλίδης, Αρβανιτίδης, Δομπρης 5, Παντελίδης, Μπαντής 7, Μάντζος 2, Ζευγαρόπουλος, Κωστακίδης 2, Δάσκαλος 4, Ντόβας, Δέλλιος, Κορωνάς, δινάλης, Παπαδόπουλος 6.
Φοίβος: Λαγούδης, Νικολαΐδης 6, Μέτσης 6, Παρπούλας 1, Βότσης 3, Χατζηαγαπίου, Νικολαΐδης Ν., Λειβαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Ανδρεαδάκης, Μπαντής, Χατζηβακαδέλης 3, Μποσνακίδης, Τραϊανός 1, Σαουλίδης 2, Ντουλμάτζης.

20 comments

Anonymous said...

Μπράβο ρε παλικάρια !σημερα παίξατε με ψυχη σημερα φάνηκε ότι μερικοί σε αυτήν την ομαδα φορατε επάξια την ιστορική και βαριά φανέλα!

Anonymous said...

omorfo paixnidi mpravo kai stis duo omades!

Anonymous said...

veroia kilkis argos paok aek edessa foivos mazeuoun arketo kosmo se ola ta paixnidia me mideniki provoli. mipos irthe i ora na diekdikisoume kalyteri antimetopisi san athlima?

Anonymous said...

file mou 11:37 etsi einai opws ta les...oloi mazi s alla distixws stin ellada den diafimizoume katholou to athlima...

Anonymous said...

ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΠΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ, ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝ ΕΧΑΝΕ Η ΟΜΑΔΑ? ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΜΠΑΝΤΗΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ) ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ, ΑΠΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΙΒΟ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΥΣ,ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ.

Anonymous said...

ο φιλιππος και ο φοιβος ειναι αξιοισυγχαρητηριων για την δουλεια που κανουν στις υποδομες και παραγουν παιχτες συνεχεια χτες ειδα πολλα νεα παιδια και απο τις 2 ομαδες.ελπιζω να καταφερουν να σωθουν και οι 2 και οντως ο φοιβος παρουσιαζεται βελτιομενος κατι ακουσα οτι γυρισαν οι τραυματιες του

Anonymous said...

σωστος ο 11,15 !

Anonymous said...

Ο 11.15 ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ|...ΥΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Anonymous said...

SORRY, ΗΜΑΡΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ..

Anonymous said...

O μπαντης του φιλιππου εχει καμια σχεση με τον μπαντη του φοιβου;

Anonymous said...

Ο Αρβανιτιδης γιατι δεν έπαιξε ;το παλικάρι δείχνει ότι μπορεί και προσπαθεί.πιστευω ότι μαζι με τον διναλη κάνουν ενα καλό δίδυμο σε άμυνα και επίθεση! Τέλος η τεχνική ηγεσία πρέπει να καταλάβουν ότι ο ψηλός πρέπει να γίνει Ίντερ και όχι πιβοτ ,πρέπει να τον δουλεψετε

Anonymous said...

άρχισε πάλι τις μαλακίες από τον καφενέ...

Anonymous said...

einai deutera xaderfia

Anonymous said...

Σήμερα Τρίτη!.....σου είπα???....Αύριο Τετάρτη!

Anonymous said...

ρε ανοητε για τους μπαντηδες λεει ο ανθρωπος οτι ειναι δευτερα ξαδερφια !

Anonymous said...

οχι ρε φιλε. ειπε :
"ειναι δευτέρα,ξαδέρφια" !

Anonymous said...

θαμωνα παλι λες χαζομαρες για τα πιβοτ του Φιλιππου?????

Anonymous said...

giati einai psemata o,ti o Filippos diathetei to kalitero didymo sta pivot??Poia allh omada exei kalytero didymo???Mprabo sta 2 paidia gia th sklhrh doyleia poy rixnoyn kathimerina stis proponhseis!!!

Anonymous said...

Aχαχαχα! Έλα, παραδέξου το! μας κοροιδεύεις

Anonymous said...

γτ φιλε ψεματα λεει ο,τι η ομαδα διαθετει αυτη τη στιγμη τα 2 καλυτερα πιβοτ που ο ενας συμπληρωνει τον αλλον??Δες με τι παθος παιζουν,τα δινουν ολα για την φανελα...και αν ξερει καποιος χαντμπολ ας παρακολουθησει τι ωραιες θεσεις περνουν στα πιβοτ και ποσους χωρους ανοιγουν στους περιφεριακους του Φιλιππου ασχετα αν δεν τους εκμεταλευονται και δεν βλεπουν γηπεδο και κανει ο καθενας σουτ απο τα 10 μετρα αγνοωντας τις κινησεις και τους χωρους που ανοιγουν ο Διναλης και ο Αρβανιτιδης...Εγω αν και ειμαι απο Δραμα οσες φορες ειδα τον Φιλιππο φετος εντυπωσιαστηκα απο αυτα τα 2 παιδια και συμφωνω με το φιλο που λεει ο,τι συνθετουν το καλυτερο διδυμο πιβοτ στην Ελλαδα!Μπραβο στα παιδια ελπιζω να συνεχισουν ετσι!!!