Ήττα με καλή εμφάνιση οι Νεάνιδες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ήττα με καλή εμφάνιση οι Νεάνιδες


Την ήττα με 24-18 από την Σλοβακία γνώρισε η Εθνική Νεανίδων στο δεύτερο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγονται στην πόλη Νίτρα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και είναι χαρακτηριστικό ότι στο 46' ήταν πίσω μόλις με ένα γκολ (16-15). Αύριο η Εθνική θα αντιμετωπίσει (15:30) την Βοσνία στην αυλαία του 7ου ομίλου.

Η σύνθεση της Ελληνικής ομάδας ήταν: Ανδρίτσου, Γιαννοπούλου, Γιουλβανίδου, Κεπεσίδου, Μανδά, Μανιά 1, Παπαδοπούλου, Παύλου 1, Ράτσικα, Σαραντάκου, Σημαιοφορίδου, Στουγιαννίδου 7, Τσαλουκίδου 1, Τσιτλακίδου 3, Ζυγούρα Ι. 4, Ζυγούρα Α. 1
Διαιτητές: Μισούκ- Ροζκόφ (Ουκρανία), Παρατηρητής: Χόρβατ (Ουγγαρία), Κόκκινη: Σάμπο, Δίλεπτα: 6-6, Πέναλτι: 3/5-1/5.

27 comments

Anonymous said...

Μπράβο στα κορίτσια για την εμφάνιση καμία σχεση με την χθεσινή εμφάνιση και φυσικό μιας και δεν υπήρχε το ίδιο άγχος ούτε εμμονή στα συστήματα.Μεγάλη εμφάνιση από την παπαδοπούλου πολύ καλές οι :στογιανίδου , ζυγουρα Α και Ι καλά στοιχεία από την μικρή την Ανδρίτσου αλλά και οι υπόλοιπες πήγαν καλύτερα. Τελικά αν είχαν κανα παιχνίδι τα κορίτσια πιο πρίν θα είχαν ελπίδα ακόμη και για προκριση .Αντε και με την νίκη αύριο και πολύ προσπάθεια απο εδώκαι πέρα .Οσο για αυτούς που βρίζουν στην Ελλάδα είμαστε ,κριτική δεν υπάρχει μονο απαξίωση.

Anonymous said...

Παιδιά 2013. Νεανίδες β΄. Μπράβο…… γιατί χάσαμε μόνο 6 γκολ από Σλοβακία. Δεν βοηθάμε το άθλημα και τις αθλήτριες με επιβράβευση στην ήττα. Οι προπονητές καθησυχάζουν ότι δουλεύουν σε σωστό δρόμο. Οι αθλήτριες παραπλανούνται ότι φταίει η έλλειψη προετοιμασίας και τα διεθνή φιλικά παιχνίδια και οι παράγοντες θα συνεχίζουν την καραμέλα της έλλειψης χρημάτων ή δεν είναι οι κολλητοί τους στον προπονητικό πάγκο ή στον σχεδιασμό. Στις ηλικιακές κατηγορίες των αγοριών οι όποιες επιτυχίες πρόκρισης ή διάκρισης με Μάντζο, Σκούφα, Κρανάκη, Καρακεχαγιά, Ιατρούδη ……έγινε σε άλλη Ομοσπονδία με χρήματα, προετοιμασίες, διεθνή φιλικά παιχνίδια, τεχνικά επιτελεία με μεγαλόπνοους σχεδιασμούς ; Άς σοβαρευτούμε και να περιορισθούμε σε αυτούς που το γνωρίζουν το αθληματάκι και έχουν μιλήσει διαχρονικά με έργα και με αποτελέσματα και έχουν κρατήσει σοβαρή στάση παρόλο την λάσπη και τις λεκτικές ασχήμιες από όλους μας. Αν δεν ξεχωρίσουμε αυτούς που έμπρακτα γνωρίζουν από εκείνους που προσπαθούν να μάθουν (προπονητές-παράγοντες-αθλητές/τριες) θα συνεχίσουμε για πολλά χρόνια να επιβραβεύουμε τις ήττες………….

Anonymous said...

πρεπει να γινει αλλαγή στους προπονητές και να έρθουν άλλοι?

Anonymous said...

Μπράβο Παναγιώτη δίκιο έχεις !

Anonymous said...

10.15 ποσο μαλακας εισαι. αναφερεις τον σκουφα τον εργολαβο.δεν ντρεπεσαι καθολου.τον εργολαβο του ατερμονα.τρωγαμε μιρμιγκια και μας τρωγανε τα φιδια.ποσο φτηνοι και λιγοι ειστε.οποιος δεν ξερει να το βουλωνει.

Anonymous said...

Ποίον Καρακεχαγιά ρε άσχετε!Που έμεινε στο handball του 90.Και ξέρεις πια είναι η διαφορά του τότε με το τώρα?το οτι εμείς μείναμε στάσιμοι ενώ όλοι οι άλλοι έχουν κάνει τεράστια άλματα.Πως περιμένεις διάκριση?Μάλλον και εσύ της γενιάς του είσαι και ανημέρωτος.Όλα τα αθλήματα και όλα τα τμήματα,μπορούν να αναπτυχθούν και να έχουμε βελτίωση,αρκεί πρώτα να το θέλουν οι υψηλές θέσεις!Χωρίς προπονήσεις ,χωρίς τουρνουά ,χωρίς τίποτα,αποτέλεσμα δεν μπορεί να υπάρχει πουθενά!Σε κανένα άθλημα στον κόσμο!Και κυρίως όταν τοποθετούνται σε τόσο σημαντικές θέσεις τουρίστες σαν τον προαναφερόμενο.Μόνο μεταθέσεις και συμφέροντα. Από handball όσο μάθαμε μάθαμε!Και αφού θα μου πεις δεν υπάρχουν λεφτά για προπονήσεις,τότε μην έχεις απαιτήσεις!

Anonymous said...

εσυ να το βουλωσεις 2,19.

Anonymous said...

Τόσα ξέρεις και τόσα λες 2.56 ο Θανάσης είναι απο τους ελάχιστους ανθρώπους αυτού του αθλήματος που συνεχίζει να εξελίσσεται και να ψάχνεται σε όλους τους τομείς... Το τμήμα μίνι του Φοίβου δουλεύει υποδηγματικά, σύμφωνα με τις νέες τάσεις του αθλήματος... Και η παρουσία του Θανάση είναι ευεργετική για τους νεώτερους που είναι κοντά του.

Anonymous said...

Κύριοι το πρόβλημα του Ελληνικού Χάντμπολ είναι αυτή η ασέβεια η ισοπέδωση και το δηλητήριο του 2.19 και 2.56 απέναντι σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει-προφέρουν και πρέπει να συνεχίσουν να προσφέρουν.

Anonymous said...

Συμφωνώ με τον 4.07, μας στοιχίζει πραγματικά που για παράδειγμα ο Σκούφας είναι μακριά απο το άθλημα.
Ο δάσκαλος έπρεπε να είναι μέσα στην ομοσπονδία και να οδηγεί την ανάπτυξη του αθλήματος!

Πολλούς χαιρετισμούς απο έναν πρώην αθλητή και φοιτητή του!

Anonymous said...

2,56 φαινεται οτι εισαι ασχετος απο αθλητισμο.
Πώς ρε ασχετε να ανταγωνιστεις αυτον που κανει 6 ωρες προπονηση την ημερα,καθε μερα?
Στην μπανανία που ζουμε θελετε αποτελεσμα "ετσι",χωρις προπονηση απο παικτες που κανουν χομπυ,που πληρωνουν και για την φανελλα που φορανε
Και τους προπονητες γιατί να τους πληρωνετε τους αχρηστους?
Παρε ξενο προπονητη στην ομαδα σου ρε ξερολα κ μπατηρη.
Δευτερο βρακι δεν έχεις να φορεσεις,σαλονια ευρωπαϊκα ονειρευεσαι !
Μαθε λοιπον οτι με βαση την ποσοστητα των προπονησεων που κανουμε στην ελλαδα,τα αποτελεσματα ειναι απροσμενα καλα.
Οι ξενοι αυτο λενε,να το ξερεις,
τριμάλακα

Anonymous said...

3.39 σε πονεσε γιατι καταλαβες οτι ξερω και ξερω πολλα οποτε προσεχε γιατι θα πω κι αλλα και θα κρυβεσαι.
οσο για σενα 4.07 και 4.18 δεν υπαρχει ουτε δηλητηριο ουτε ισοπεδωση αλλα για ονομα του θεου να ξερουμε και την λεμε.εργολαβιες και τα δυο αδελφια....ετσι????

Anonymous said...

Πες τα όλααα

Anonymous said...

Να δω τωρα που κερδισαν οι πιτσιρικες τη Βοσνια τι θα πειτε!!! περιμενω με αγωνια τα σχολια των πικροχωλων!!!
Συγχαρητηρια στα Κοριτσια και το προπονητικο διδυμο!!! Βραστε στο ζουμι σας τωρα ολοι!!!

Anonymous said...

δεν θελω να πω περισσοτερα 4.47 γιατι δεν πρεπει για το αθλημα και τα παιδια.αλλα καποιοι να προσεχουν τη λενε γιατι υπαρχουν πολλεσ λερωμενες φωλιες.

Anonymous said...

Με τρομάζει το γεγονός πόσοι πικροχολοι και επικίνδυνοι γράφουν.Σταματηστε τις κακίες προς όλες τις κατευθύνσεις.Το άθλημα ειδικά αυτόν το καιρο έχει ανάγκη απο δουλειά και ανθρώπους της προσφοράς και όχι απο αυτούς που πάντα κέρδιζαν απο το άθλημα και είναι πάντα οι ίδιοι εναλλάξ.Συγχαρητηρια στις αθλήτριες και τους προπονητές έκαναν μια καλή προσπάθεια.Και επιτέλους σε αυτο το άθλημα ας έχουν και οι γυναίκες τις ίδιες ευκαιρίες κύριε Παναγιώτη και οι υπόλοιποι παντογνώστες

Anonymous said...

ηρεμια παιδια...χαιρομαστε με τις χαρες ειτε προκειται για γυναικες ειτε για αντρες.ειδικα οταν προκειται για παιδια...πολλα απο αυτα τα θυμαμαι στον ατερμωνα 11χρονα παιδακια μωρα...θα μπορουσαν τα κοριτσια να κανουν την υπερβαση χθες?ισως λιγο πιο ελευθερο χαντμπολλ?μπραβο παντως σε ολους που προσπαθησαν και για τους παιδες

Anonymous said...

Ναι ναι ζήτω οι παίδες κ ο Παναγιώτης !

Anonymous said...

ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Anonymous said...

Το ότι υπήρχε δυνατοτητα ακομα και για την προκριση ειναι θετικό όπως προείπε και κάποιος άλλος αν παιζαμε λίγο πιο ελεύθερο χάντμπωλ ίσως και να τα καταφέρναμε ,αν είχαμε πάρει ακόμα περισσότερα από το ατομικό ταλέντο της Ζυγούρα και της Ανδρίτσου που μαζί με την Παπαδοπούλου ξεχώρισαν .Από την άλλη θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ταλέντο υπάρχει σε αρκετές παίκτριες τουλαχιστον 4 -5 μπορούν εν δυναμη να γίνουν παικτριες της εθνικής γυναικών θα τα καταφέρει ο Βακάλης και οι ομάδες τους να τις ψήσουν να μείνουν στο χώρο.Γενικά οι προπονητές αν σκεφτούμε ότι εκαναν μονο 2 καμπ με τις παικτριες καλα τα πήγαν,ιδιαίτερα αν βγάλουμε την εικόνα του πρώτου παιχνιδιού απέναντι στην κορυφαία σχολή του κόσμου τα κορίτσια έδωσαν καλή εικόνα και εικόνα ομάδας .Ας χτίσουμε πάνω σε αυτό.Πάντως η Ζυγούρα θα αφήσει εποχή.

Anonymous said...

Τάκη μου βλέπεις δεν πήγε καλά μέχρι τέλος... Καλά αρχισε αλλά τα βουντού χάλασαν στο τέλος κ αυτά τα ανύπαρκτα κοριτσακια κέρδισαν αυτά τα άσχετα δίμετρα γιουγκοσλαβάκια ,,,,
Τώρα Τάκη μου πάμε plan b
Αρχίζουμε πάλι την απαξίωση, προπονητές ,συνοδοί ,γονείς,θείες,γιαγιάδες ,καράβια , τρένα κ ότι άλλη μαλακία μπορείς να σκεφτείς!
Πάντως μη φοβάσε το μεροκάματο δεν το χάνεις ούτε εσυ ούτε η παρεούλα σου ! Ετσι κ αλλιώς προστατευόμενο είδος είσαι κατ´εντολήν!

Anonymous said...

Ρε παιδιά τί ξύλο έφαγε ο Διομήδης!
Από το πρώτο δευτερόλεπτο η εντολή ήταν σαφής: σημαδεύουμε καρωτίδα !
Οι σφυρίχτρες; -απλώς διαιτητεύουμε!!!

Anonymous said...

@25 Μαρτίου 2013 - 9:01 π.μ
Άρχισε το τρέμουλο...;;;;
Πρωτάθλημααααα και κύπελλοοοοοοο.......

Anonymous said...

Βότσης Λάπας Γουργούμης Μισυρλής Σταματιάδης αφοί Σαουλίδη Μακρής και πόσοι άλλοι ακόμη δεν μπορώ να θυμηθώ!!! θανάση ευχαριστούμε!!ας μήν μιλήσουμε και για φοίβο γιατί τα αποτελέσματα θα φανούν μετά από 5-7 χρόνια !!

Anonymous said...

Έγινε επιτυχία στις νεανίδες και δεν το καταλάβαμε. Τι τερματίσαμε. Μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος. Μπράβο πάντως στα κορίτσια για την προσπάθεια ότι και αν πέτυχαν.

Anonymous said...

ine ekseftelistiko pia to na patate pano stis plates ton athliton esis i proponites.sixathika na akouo,o tade evgale ayton,o allos efere ton allon apo eksoteriko,o paralos anakalipse ton allon, klp...ftanei pia re asteria proponitarades.kai tin epomeni fora prin sas eyxaristisoume,rotiste mas.o kathe athlitis mathenei se oli tin diarkia tis athlitikis tou drastiriotitas.akomi kai apo toys sinathlites tou,akomi kai mesa apo ta pexnidia,akomi kai apo ton xeirotero proponiti kati thetiko tha vrei na parei.ftanei pia saliarides!

Anonymous said...

φαινεται οτι εισαι ασχετος απο αθλητισμο.
Πώς ρε ασχετε να ανταγωνιστεις αυτον που κανει 6 ωρες προπονηση την ημερα,καθε μερα?
Στην μπανανία που ζουμε θελετε αποτελεσμα "ετσι",χωρις προπονηση απο παικτες που κανουν χομπυ,που πληρωνουν και για την φανελλα που φορανε
Και τους προπονητες γιατί να τους πληρωνετε τους αχρηστους?
Παρε ξενο προπονητη στην ομαδα σου ρε ξερολα κ μπατηρη.
Δευτερο βρακι δεν έχεις να φορεσεις,σαλονια ευρωπαϊκα ονειρευεσαι !
Μαθε λοιπον οτι με βαση την ποσοστητα των προπονησεων που κανουμε στην ελλαδα,τα αποτελεσματα ειναι απροσμενα καλα.
Οι ξενοι αυτο λενε,να το ξερεις,
τριμάλακα