Εύκολη νίκη του Φιλώτα επί του ΑΟ Κοζάνης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εύκολη νίκη του Φιλώτα επί του ΑΟ Κοζάνης


Νίκη με σκορ 28-20 για την ομάδα γυναικών του Φιλώτα Μ.Π.Σ. στον αγώνα της Α2’ Εθνικής με τον Α.Ο Κοζάνης που διεξήχθη στο Δ. Α. Κ. Αμυνταίου το Σάββατο 23/3/13. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αγώνας όπου η κακή απόδοση και τα πολλά τεχνικά λάθη από τις 2 ομάδες ιδίως στο πρώτο ημίχρονο συνετέλεσαν στο να είναι φτωχός σε θέαμα και σασπένς.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ αργό ρυθμό, ίσως και λόγω του σιβηρικού ψύχους που επικρατούσε στο ΔΑΚ Αμυνταίου. Το σκορ άνοιξε ο Φιλώτας με γκολ της Κατωτοικίδου αλλά στην συνέχεια η νεανική ομάδα της Κοζάνης
εκμεταλλευόμενη τα πολλά τεχνικά λάθη του «παγωμένου» Φιλώτα έκανε σε 2 λεπτά το +4. Το αποτέλεσμα ήταν οι γηπεδούχοι να ξυπνήσουν απότομα από την χειμερία νάρκη τους και να αρχίσουν να παίρνουν πιο ζεστά το παιχνίδι ανεβάζοντας γρήγορα ρυθμό. Έτσι στο 15ο λεπτό ισοφάρισαν και πήραν το προβάδισμα για 1 γκολ. Οι φιλοξενούμενες όμως ενθαρρυμένες από την μέτρια εμφάνιση του Φιλώτα πάλευαν και διατηρούσαν την διαφορά στο 1 γκολ συνεχώς μην αφήνοντας τον να χαλαρώσει ούτε λεπτό. Έτσι το ημίχρονο βρήκε τις 2 ομάδες με σκορ 13-12 υπέρ του Φιλώτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν εντελώς διαφορετική. Ο Φιλώτας ξεκίνησε πολύ δυνατά, με ικανοποιητικό ρυθμό, διορθώνοντας έτσι τα λάθη του αναιμικού πρώτου ημιχρόνου και κερδίζοντας πολύ γρήγορα διαφορά 8 γκολ. Η Κοζανίτισες ανήμπορες να ακολουθήσουν τον Φιλώτα έκαναν ότι μπορούσαν για να υπερασπίσουν το τέρμα τους αλλά η κόπωση και η απειρία δεν τις βοήθησε καθόλου. Έτσι χωρίς πολλά απρόοπτα το ζευγάρι των διαιτητών Λαζαρίδη - Τέμη σφύριξε την λήξη με σκορ 28-20 υπέρ του Φιλώτα.

Συνθέσεις ομάδων:

Φιλώτας Μ.Π.Σ.: (Λιότσκα Θ. – Κούπας Δ.) Κλάζογλου Ε. (4), Κατωτοικίδου Α. (9), Φυλάκη Φ. (4), Βογιατζή Μ. (1), Γκάτσιου Α. (1), Τσουτσουλάκη Σ. (8), Παραστατίδου Σ. (Τ.Φ), Αβραμίδου Γ., Χαριτοπούλου Ο., Στρατάκη Ε. (1).

Πέναλτι: 4/4 Δίλεπτες: 1

Α. Ο. Κοζάνης: (Μιχαηλίδης Α.) Ταρνανίδου Μ. (6), Γκουντιου Ε. (1), Γάτα Δ. (6), Βαχτσεβάνου Κ., Τσιμπερδώνη Δ., Γκούντιου Ο. (1), Μανακίτσα Ν. (4), Σαββουδη Δ. (2),

Πέναλτι: 2/2 Δίλεπτες: 1

Δεκάλεπτα: 5-4, 9-8, 13-12 & 21-13, 24-16, 28-20.

No comments