Ο Δούκας καταιγιστικός τον Άρη Νίκαιας 12-32 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Δούκας καταιγιστικός τον Άρη Νίκαιας 12-32


Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Άρη ο Δούκας που επιβλήθηκε με 32-12 στο κλειστό του Καματερού. Η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη επέβαλλε από την αρχή τον ρυθμό της και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Νικαιώτες. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Τάκη Μελετάκου για μια ακόμα φορά ήταν αποδεκατισμένη, αφού απουσίαζαν 6 βασικοί παίκτες, ενώ χτύπησε και αποχώρησε στο 50' και ο 3ος τερματοφύλακας της ομάδας Βαγγέλης Γιουρούκης!

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 12-32


Τα δεκάλεπτα: 3-7, 4-11, 4-17 (ημχ.), 5-23, 8-26, 12-32 ΑΡΗΣ (Τάκης Μελετάκος): Μπαρμπαράκης 1, Κουρής, Σωτηράκης 1, Μπουλούμπασης, Νιαρχάκος, Γρηγοράκης 1, Μαλανδρένιας 2, Καραστέργιος, Γιουρούκης, Μανουσέλης 2, Μουρελάτος 1, Λεωνίδας 2, Μπελεχρής, Γραμματικόπουλος 2.

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 2, Στουμπής Π., 2, Μουντζουρίδης 7, Τόμπρος 1, Τζηράς 3, Ζαμπούνης 4, Νικολαϊδης 3, Αργυράκης 1, Ντούνης 3, Λάγιος, Αραπακόπουλος, Μαγκαφουράκης, Μισαηλίδης 2, Κοτελίδας 1, Ακάλεστος 3.

Διαιτητές: Ανταλής- Τσάμος, δίλεπτα: 3-5, πέναλτι: 0/0-1/1.

22 comments

Anonymous said...

Nikaia oute gia A3...

Anonymous said...

Άντε ρε, που περιμένεις την στιγμή για να χύσεις δηλητήριο, όταν στον πρώτο γύρο έχασε στο ΔΑΙΣ η Νίκαια απο τους διαιτητές για 1 γκολ που ήσουνα; λούφαζες και περίμενες την στιγμή για να πεις την μεγαλόστομη μλκ σου.
Αλλά δεν θα ικανοποιηθείς ούτε εσύ ούτε καμιά άλλη ύαινα, που θέλετε τον ΑΡΗ τελειωμένο.
Άρη υποστηρίζω, αλλά οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΓΣ,γιατί το παλεύει στον 2ο γύρο παλικαρίσια, όπως πρέπει να κάνει μια ομάδα που κάνει σοβαρό αθλητισμό.

Anonymous said...

Ο Αρης έχασε 6 παίκτες επτάδας.
Κρίμα ρε μάγκες να τα χώνεται . Αλλη ομάδα θα το είχε παρατήσει.... 5:42 που τα χώνεις γιατι δεν μηλάς για το στημένο Φιλιππος - Εδεσσα . ..

Anonymous said...

Pali kala pou perase kai ta 10 goal!

Anonymous said...

@12,14 είσαι πολύ μαλάκας.

Anonymous said...

Μήπως στημένο ήταν και το ΑΡΗΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ πριν λίγο καιρό; Από τη στιγμή που ο συμπαθής κατά τα άλλα Άρης έχασε από το Φίλιππο στην έδρα του τη δεδομένη στιγμή το καλύτερο για αυτόν θα ήταν να μην μιλά και το ίδιο να προτρέπει να κάνουν και οι φίλοι του. Δεν έχετε άλλοθι αγαπητοί ΝΙκαιώτες. Εσείς ρίξατε την ομάδα με τις επιλογές σας και τις αδυναμίες σας. Τα 12 γκολ που πετύχατε χθες που είναι αρνητικό ρεκόρ επίθεσης δεν δικαιολογεί ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της αλλά ομάδα που ....

Anonymous said...

Είναι αλήθεια αυτο 4:41 εχασες απο Φίλιππο στην έδρα σου δεν μηλάς παλεύεις μην τυχόν κοκαΐνης κανείς το θαύμα... Αλλα και απο την άλλη δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια ότι η Εδεσσα και ο Τζουβάρας έδωσαν το παιχνίδι στον Φίλιππο , και επισης αυτή η κατάντια των 12 γκόλ ειναι αποτέλεσμα των απωλειών του Αρη (6παικτες εκτός) αυτα γιατι δεν τα βλέπεις...

Anonymous said...

@4,56 κανείς δεν έδωσε τίποτε σε κανέναν.
Αντε κόψε αυτή την καραμέλα.

Anonymous said...

9:19... To άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρεις;

Anonymous said...

5Gia ola ta parapanw loipon prepei na skeftei i OXE na kanei tn A1 me 8 omades...Omades tupou Ari, filippou (pleon), pgs k foivou k.t.l. dn xwrane stin a1 k ekthetoun tous eksairetika sumpatheis paiktes tous p me filotimo kanoun oti mporoun..

Anonymous said...

Εγώ λέω να κάνει η ΟΧΕ πρωτάθλημα με 4 ομάδες να παίζουν 6 παιχνίδια το χρόνο . . .

Anonymous said...

10 ομαδες ειναι η μονη λυση.Ποσο δυσκολο ειναι να το σκεφτουν στην ΟΧΕ???

Anonymous said...

Ειδήμονες αναφέρετε ένα προηγμένο πρωτάθλημα στον κόσμο με 8 & 10 ομάδες. Να μαραζώσουμε και να συρρικνωθούμε περισσότερο. Δηλαδή να πέσουν λέμε φέτος Πανελλήνιος-Άρης Νίκαιας-Φοίβος-Φίλιππος Βέροιας. Λιγότεροι αθλητές-προπονητές-παράγοντες-φίλαθλοι για Α1. Το γυναικείο μας με 8 ομάδες αναβαθμίστηκε? Η Κύπρος με 6-8 ομάδες βελτιώθηκε. Η Ελβετία με 8 ομάδες τόσα χρόνια και πακτωλό χρημάτων και στην κεντρική Ευρώπη έχει δει άσπρη ημέρα? Η Γερμανία-Γαλλία-Ισπανία-Σουηδία-Δανία γιατί δεν το εφαρμόζουν. Αυτές οι χώρες δεν έχουν δυνατές και αδύνατες ομάδες στο πρωτάθλημά τους? Εγώ υποθετικά προτείνω να γίνουμε 14 ομάδες και να ανέβαιναν Α! η Δράμα και το Αίγιο .Θα ήταν η περιφερειακή αυτή διεύρυνση σε βάρος του αθλήματος?

Anonymous said...

Έχασε στον πρώτο γύρο στο Δαϊς απο τη διαιτησία????Μήπως θυμάστε πώς τη γλίτωσε ο παίχτης σας για το αντιαθλητικό χτύπημα στο τελευταίο δευτερόλεπτο????
Με τις μακακίες που κάνατε στη Νίκαια απέναντι στον Πανελλήνιο έχετε γίνει η πιο αντιπαθητική ομάδα στο πρωτάθλημα.....

Anonymous said...

re paidia me thn b ethnikh ti ginetai pote tha ginoun oi agwnes tha mas pei kapoios?

Anonymous said...

12 omades stin a1 gia na plirwnontai oi koumparoi tis proponitikis, oi diaitites, oi deligates ktl... k su 10:24 π.μ akoma se ponaei auti i itta e?

Anonymous said...

Να με πονέσει αυτή η ήττα???Καθόλου...Απλά για άλλη μία φορά αποδείξατε πόσο μικρή ομάδα είστε...

Anonymous said...

Emmm me paiktes san esena apo mikres k tipotenies tha xanei o pgs...

Anonymous said...

Δεν ξέρω για τον πγς που λες, πάντως εγώ σε έχω πελατάκι....

Anonymous said...

Μάγκες ασχοληθείτε μετα χάλια σας και αφήστε τον Φίλιππο ήσυχο γιατι και απο εσας πέρασε με μισή ομάδα και στον πρώτο και στον δευτερο γύρο και την Έδεσσα την πήρε δίκαια.

Anonymous said...

ο Φιλιππος και στα 2 ματς βρηκε τον Αρη Νικαιας με πολλες απουσιες.Στο πρωτο ματς που ητανη Τεταρτη πηγαμε στη Βεροια χωρις 4 βασικους και στο δευτερο ματς παιζαμε χωρις τους 2τερματοφυλακες μας.....και με τον Χατζικα τραυματια..

Anonymous said...

Oσο για το ματς με τον Αερωπο δεν εχω αποψη και ποτε δεν μπαινω στη λογικη αν ειναι υποπτο το αποτελεσμα...Ας λεμε αληθειες ομως παιδια ακου εκει ο Φιλιππος επαιζε στα ματς με τον Αρη Νικαιας με μιση ομαδα.....