Μανδάς: Μονόδρομος η λύση της Κέρκυρας. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μανδάς: Μονόδρομος η λύση της Κέρκυρας.


Ύστερα από όσα ακούστηκαν για τον ορισμό της έδρας του τελικού κυπέλλου, το handball.gr απευθύνθηκε στο μέλος του ΔΣ και Πρόεδρο της ΔΕΠ ΟΧΕ κ. Α. Μανδά ο οποίος μας δήλωσε τα εξής:

Όπως όλοι οι άνθρωποι του χάντμπολ ήθελαν ένα τελικό σε μεγάλο γήπεδο με πολύ κόσμο και γενικά ο τελικός να είναι μια γιορτή του αθλήματος, έτσι ήθελε και το ΔΣ, γεγονός που εκφράστηκε και με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.  Δυστυχώς  όμως γεγονότα σχετικά και άσχετα με τον αθλητισμό (επεισόδια μπάσκετ, απεργίες, κλεισίματα δρόμων)  είχαν άμεσο αντίκτυπο στη διοργάνωση του τελικού.

Εξ αρχής ψάξαμε κάποια γήπεδα μεγάλης χωρητικότητας  αλλά πήραμε αρνητική απάντηση είτε από
τους δημάρχους των πόλεων είτε από το δες  των γηπέδων ακόμη κ από την αστυνομία που λογω των πολλών απεργιακών κινητοποιήσεων (αγρότες) δήλωσαν  αδυναμία  να έχουμε έναν αγώνα ασφαλή όπως επιθυμούμε όλοι. Τα γυμναστήρια αυτά ήταν:


-          Κομοτηνής όπου στάθηκε αδύνατο, λογω του γεγονότος ότι το γήπεδο είναι εντός πανεπιστημιακού ιδρύματος,  ήταν αδύνατο να μπει η αστυνομία εξαιτίας του πανεπιστημιακού άσυλου


-          Ξάνθης, όπου υπήρξε άρνηση του δήμου, ενώ η διοίκηση του γυμναστηρίου έστειλε χαρτί ότι στο γήπεδο θα υπάρχουν αγώνες άλλου αθλήματος όλο το σ/κ


-          Δράμας, όπου κι εδώ υπήρξε άρνηση του δήμου και εκδήλωση σθεναρής άρνησης της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης


-          Λάρισας, για το οποίο αρνήθηκε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ ΑΣ,  εξαιτίας παλαιάς διαμάχης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ με αυτούς της Λάρισας.

      -          Πάτρας, όπου παρά το γεγονός ολοκληρωμένης  χορηγικής πρότασης από την εταιρεία αναψυκτικών Λουξ, υπήρξε  κι εδώ άρνηση του ΠΑΟΚ ΑΣ, διότι θεωρήθηκε ότι δεν έπρεπε να οριστεί εκ νέου ο τελικός στη νότια Ελλάδα.

Μέσα από όλες αυτές τις δυσκολίες υπήρχε και η συνάντηση του Πρόεδρου με τον αρμόδιο Υφ.αθλητισμου κ Ι. Ιωαννίδη ο οποίος εξέφρασε την βούληση της πολιτείας για λόγους δημόσιας τάξης, να πραγματοποιηθεί ο  τελικός, αφενός σε μικρό γήπεδο , αφετέρου σε νησί  και μόνο με μαθητές δημοτικού (ούτε καν γυμνάσιου). Ο πρόεδρος της ΟΧΕ του αντιπρότεινε  ένα μεγάλο γήπεδο και να το γεμίζαμε με ακαδημίες του χάντμπολ από όλη την Ελλάδα και να βοηθούσε  το υπουργείο σε αυτή την προσπάθεια, αλλά δυστυχώς ο Υφυπουργός ήταν κάθετα αρνητικός και  πρότεινε την αναβολή του τελικού, κάτι που ενώ συζητήθηκε στη σύσκεψη, δεν συμφώνησε η ομάδα της ΑΕΚ.

Μετά από όλα αυτά η λύση της Κέρκυρας ήταν μονόδρομος. Έτσι αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το παιχνίδι σε μια πόλη που αγαπά το άθλημα και θα μας βοηθήσει να κάνουμε ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων και ορίσαμε το γήπεδο της Κέρκυρας με μαθητές δημοτικού και από τις τοπικές ακαδημίες και οι ομάδες θα πάρουν από 50 προσκλήσεις.

Ευχή όλων είναι να γίνει ένας τελικός αντάξιος της ποιότητας των δυο ομάδων

13 comments

Anonymous said...

Μανδά ξεχνάς ότι είσαι πρόεδρος της ΔΕΠ. Αντί να βγάλεις επίσημη και υπεύθυνη ανακοίνωση στο site της ΟΧΕ για μια γιορτή του αθλήματος που την καταντάτε πανηγυράκι μασκέ δίνεις συνεντεύξεις αριστερά και δεξιά. Ξέχασες γρήγορα ότι μιλάμε για δύο μεγάλα σωματεία που έχουν βοηθήσει στα μέγιστα στη διαφήμιση του αθλήματος ακόμη και μέσα από τη δυσφήμησή τους. Δυστυχώς κάθε καινούργιο ΔΣ παρουσιάζεται χειρότερο από το προηγούμενο. Ειλικρινά πρέπει να πέσουν οι μάσκες και να πάτε σπίτια σας.

Anonymous said...

Κυριε Μανδά δίνεται την εντύπωση πως είστε πολιτικος.Απο δικαιολογίες εχουμε χορτάσει.Αντί να κόψετε τον λαιμό σας να βρείτε γήπεδο και τρόπο να γίνει το παιχνίδι με γεμάτες εξέδρες και κόσμο εσείς πετάτε αετό..
Ορίστε το παιχνίδι σε μεγάλο γήπεδο με κόσμο του ΠΑΟΚ & ΑΕΚ και αφήστε τα κουραφέξαλα και τα μονόδρομος,Δεν μιλάτε σε μπαμπουίνους.Εκει που το στείλατε το παιχνίδι είναι δυσφήμιση.Απαράδεκτο γήπεδο & μικρό.Φοβάστε τυχόν επεισόδια αλλά αυτό θα πρεπει να είναι το τελευταιο που θα πρέπει να απασχολει εσας μιας και ευκολα θα μπορείτε να δώσετε την ευθύνη στα σωματεία και την αστυνομία.

Anonymous said...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ [ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ]ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.[ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ].ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΤΕ [ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ]ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ.
ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ Α Π Ο Φ Α Σ Ε Ι Σ . ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΥΘΙΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΙ
000 ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Η ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΟΟΟ
ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΗΛΗΚΙ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ 2-3 ΒΡΑΔΥΑ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ-[ΤΣΑΜΠΑ ΟΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ]-ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
000 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΜΑΣ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ 000
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ [ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΕΣ]ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ-ΜΑΝΔΑΣ [ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ]ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦ-ΚΥΡΙΑΚΟΥΛ [ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ]ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ[ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΧΑΖΟΥΣ]ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ Η.Β
000 ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ VIP ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Χ.Ε
ΒΛΕΠΕΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ.
000 ΞΥΠΝΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΕΡΙΚΛΗ.
ΣΥΓΜΩΜΗ ΠΑΝΤΕΛΗ 000
100 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΠΕΡΙΠΟΥ 200.[ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ].ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ-ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ??????
000 ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΜΑΝΔΑ 000
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΝΗΚΑΤΕ Λ Ι Γ Ο Ι-Α Β Ο Υ Λ Ο Ι-Δ Ε Υ Τ Ε Ρ Ο Ι-Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Ι

000ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 000


ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

Anonymous said...

ΣΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ δ.σ.(μικρά όπως του ταιριάζει)

Anonymous said...

Παρότι σε προηγούμενο σχόλιο σας έκρινα αρνητικά, τώρα η ανάλυση των δυσκολιών του κλεισίματος έδρας με πείθουν. Όμως:
α)Αφού η Λάρισα πληρεί όλους τους άλλους όρους όπως λέτε, και το μόνο εμπόδιο είναι η διάθεση του ΠΑΟΚ, γιατί δεν τον υποχρεώνετε; Εκεί ορίζεται το παιχνίδι για το καλό του αθλήματος και δεν σας ρωτάμε.
β)Αν μας κάνει η Πάτρα, για το καλό του αθλήματος, το ορίζουμε εκεί και ας έχουν παιχτεί εκεί 20 τελικοί. Τέλος!
γ)Αν βολεύει να αναβληθεί το παιχνίδι, να αναβληθεί για να βρεθεί καλύτερη λύση, και ας χτυπιέται κάτω η ΑΕΚ.
Γιατί τόσο χάιδεμα στις ομάδες;

Anonymous said...

Καθε χρονο σε αγωνες αιωνιων στο μπασκετ γινεται χαμος απο επισοδια αλλα δεν αποφασισε κανενας να γινει ο αγωνας στη γιαρο .
Αυτο το ενοχικο συνδρομο οτι φταιει το αθλημα για τα επισοδια στη λαμια και οτι πρεπει να τιμωρηθουν οσοι αγαπανε το χαντμπολ ειναι απιστευτο .

Anonymous said...

Θα φανώ λίγο "εξτρεμιστής" αλλά θα το κάνω & ας τα ακούσω από πολλούς.

Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου η εικόνα του τελικού στην Κέρκυρα. Δεν το ξέρω το γήπεδο της Κέρκυρας, μα από κάποια σχόλια μάλλον κατάλαβα. Μικρό, σκοτεινό, συνοικιακό γήπεδο και πιτσιρίκια στις εξέδρες, μαθητές δημοτικού σχολείου. Στεγνώνει το στόμα μου, γεύση πίκρας, μιζέριας, φτώχειας, κακομοιριάς.

Κρατήστε την εικόνα αυτή στο μυαλό σας και δίπλα βάλτε κάποιον που για πρώτη φορά τυχαίνει να παρακολουθεί τον τελικό από την τηλεόραση.
Πείτε μου τι θα νοιώσει;
Είναι αυτό κίνητρο για να στείλει το παιδί του να παίξει handball;

Φέρνω μετά στο μυαλό μου τις γνωστές εικόνες της ΛΑΜΙΑΣ. Πάλι στεγνώνει το στόμα μου. Γεύση αηδίας, θυμού, καφρίλας.

Ξέρετε κάτι όμως;
Είναι περίεργο αλλά ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, θα επέλεγα τη ΛΑΜΙΑ.
Ναι για τη ΛΑΜΙΑ των επεισοδίων, της βίας και των καταστροφών μιλάω.
Τουλάχιστον μετά τα γεγονότα της Λαμίας, πολλοί άνθρωποι άκουσαν & έμαθαν κάτι για το Handball. Ακόμη και αυτό, το προτιμώ από την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

Συγχωρήστε με αλλά δεν αντέχω άλλο την εικόνα της μιζέριας.

Anonymous said...

Kαταρχήν για να μην παραξηγηθώ αυτά που λέω αφορούν τους αλήτες που εκτρέφονται στα διάφορα club των οργανωμένων και οι οποίοι ευθύνονται για τα επεισόδια που γίνονται και σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στους χιλιάδες φιλησυχους οπαδούς και των 2 ομάδων.

Καταρχήν τίποτα δε διασφαλίζει πώς δε θα πάρουν ενα καραβι 50-100 απο δαυτους και απο τις 2 μεριες φυσικα και να κανουν μπαχαλο τη κερκυρα ,ήδη έχουν αρχισει πολεμο δηλωσεων ,οι μεν της αεκ για εκδικηση λογω πατρας οι δε του παοκ για τα δικα τους. Το εγγονός ότι δε θα μπουν στο γηπεδο δε λεει και τίποτα αν προκειται να σκοτωνονται μεταξυ τους και με τα ματ απεξω

Αν θέλετε αυτά τα ματς να είναι γιορτές ,όπως πρέπει δλδ , κοψτε το βηχα στις ομαδες που κανουν πλατες στα clubs δίνοντας τους εισητηρια κλπ για λογους που εξυπηρετούν τις δοικήσεις τους και ορίστε εξοντωτικές ποινές για τις ομάδες που οι οπαδοί τους δημιουργούν επεισόδια.Αν μια ομαδα ξερει πως θα χασει 10 βαθμούς πχ να δεις για πότε μαζεύει τα ''καλόπαιδα'' της

Ριξτε το μπαλακι στις ομαδες να μαζεψουν αυτες τους κάφρους που υποθαλπτουν και οριστε αυτα τα παιχνιδια σε οσο το δυνατον μεγαλυτερα γηπεδα γιατί κοντα σε αυτούς τους λιγους αλήτες τιμωρείται και όλους τους σοβαρούς οπαδούς των 2 ομάδων αλλά και όσους θα ήθελαν να δουν ενα τελικό κυπελου

Anonymous said...

ΕΙΧΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ( ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ), ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ , ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ , ΜΕ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ.
ΜΑΘΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ ΓΙΑ ΤΟ 2013? ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΧΕ.
ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ....
ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ....
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ...
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΘΗΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Anonymous said...

φίλε 11.10 είσαι σιγουρος ότι μιλάς για το περυσινό ματς? αλλιώςπριν το χαρακτηρίσεις εφάμιλλο ευρωπαικών αγώνων θα είχες προσέξει τις φωτοβολίδες που αντάλλαζαν οι οργανωμένοι κάφροι των 2 ομάδων από πέταλο σε πεταλο

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΣΑΝ ....ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟΥ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΧΤΡΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΘΕΑΜΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ.
ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Anonymous said...

η ευθυνη να ειναι αποκλειστικα των ομαδων.αν δεν μπορουν να διαχειριστουν 100 πρεζονια να μην υπαρχουν.οσο για την οχε, ατολμια ,μιζερια,ελλειψη ηγετη....

Anonymous said...

Γιατι δε βλεπουμε τη πραγματικοτητα? Οι καθαρα χαντμπολικοι φιλοι των 2 φιναλιστ ειναι ελαχιστοι και θα τους βρειτε μεταξυ των συγγενων και των φιλων των αθλητων. Σιγουρα πολυ λιγοτεροι απο ομαδων της περιφερειας οπως Διομηδης ,Βεροια κλπ. Το μονο κοσμο που μπορουν να φερουν ειναι οι οργανωμενοι που τους ενδιαφερει πως θα ριξουν πιο πολλες φωτοβολιδες στους αντιπαλους
και οχι αν θα κερδισουν το κυπελο.
Αν τους ρωτησετε στα πουλμαν που θα τους μεταφερουν, τι αθλημα πανε να δουν πολλοι δε θα ξερουν να απαντησουν. Ειδαμε τη περασμενη εβδομαδα στις γυναικες. Ο Παοκ καλουσε τον κοσμο του να τον βοηθησει στο ματς με τη Ν.Ιωνια, μαζεψε γυρω στους 100 καφρους που σευνεχεια βριζανε τις αθλητριες της Ν.Ιωνιαςκαι στο τελος που χασανε, τις πεταγανε μπουκαλια και αλλα αντικειμενα. Αυτος ειναι ο λαος αυτων των ομαδων. Οσοι αγαπανε το αθλημα ας το προστατεψουμε απο αυτους, τα της Λαμιας τα ξεχασαμε?