Στη θέση τους τα τρόπαια της Ορμής Λούξ (φωτό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη θέση τους τα τρόπαια της Ορμής Λούξ (φωτό)


Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας, η Γενική Αρχηγός της ομάδας, Ανασταστία Κουκουλομάτη, η προπονήτρια υποδομών Τάνια Πένεφ και η αθλήτρια της ομάδας, Λένα Μούρνου, παρέλαβαν σήμερα τα Κύπελλα που είχαν καταστραφεί, από τον φίλο της Ορμής Λουξ, κ. Γιάννη Τσαρσή και το γιο του, Άγγελο Τσαρσή. Τα τρόπαια και το αρχείο της ομάδας είχαν καταστραφεί στη μεγάλη φωτιά του περασμένου Ιουνίου στα γραφεία του φροντιστηρίου "Ορμή".
Ο φίλος της ομάδας, Γιάννης Τσαρσής, με πολλή αγάπη και μεράκι κατάφερε να δώσει "ζωή" σε επτά από τα κατεστραμμένα Κύπελλα. Ο κ. Τσαρσής δήλωσε σχετικά: " Είναι τιμή για μένα που μου
δόθηκε η ευκαιρία να αποκαταστήσω τα έπαθλα της Πρωταθλήτριας ομάδας Ορμής Λουξ και να δώσω χαρά στους ανθρώπους, στους φίλους και στις αθλήτριες της ομάδας. Εύχομαι να συνεχίσουν να κατακτούν τίτλους και να μας κάνουν περήφανους."
Ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας, δήλωσε: " Είμαι πολύ συγκινημένος για τη χαρά που μας έδωσε ο κ. Τσαρσής. Όταν τα είχα δει καμμένα, είχα πει πώς χάθηκε η απόδειξη της ιστορίας της ομάδας μας. Όμως  υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Γιάννη Τσαρσή και τον γιο του Άγγελο, που με πολύ μεράκι και αγάπη έδωσαν μεγαλύτερη αξία στην ιστορία της Ορμής Λουξ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ".
Τάνια Πένεφ: "Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που τα κρατάω ξανά στα χέρια μου".
Λένα Μούρνου: " Τα έβλεπα στις φωτογραφίες όταν τα κατακτούσαν τα κορίτσια, τα είδα καμμένα στο γραφείο της ομάδας, είμαι πολύ χαρούμενη που τα κρατώ στα χέρια μου".


  • Click to enlarge image DSC_0555.JPG
  • Click to enlarge image DSC_0572.JPG
  • Click to enlarge image DSC_0578.JPG
  • Click to enlarge image DSC_0592.JPG
  •  

3 comments

Anonymous said...

mipws tha eprepe na einai parouses oi athlitries poy einai twra stin omada kai exoun kataktisei ayta ta kipella kai oxi i mournoy; stratou, karagiorga, sizinou

Anonymous said...

Μπράβο Κόγκα
Βρήκες τρόπο να πάρεις κ φέτος κύπελλα !!!

Anonymous said...

polla bravo ston kyrio pou asxolithike kai ta eftiaxe!!!!!!!!!htan krima na hathoun!