Στην Κέρκυρα ο τελικός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Κέρκυρα ο τελικός

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η σύσκεψη στα γραφεία της ΟΧΕ με θέμα την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στις 2 ή 3 Μαρτίου.

Όπως προέκυψε μετά από έγκυρες πηγές, ο τελικός θα γίνει στην Κέρκυρα με μαθητές, ενω κάθε ομάδα θα δικαιούται μόνο από 50 προσκλήσεις. Για το θέμα ρωτήθηκε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης που συμφώνησε με την απόφαση. Η άλλη εναλλακτική λύση ήταν η Πάτρα, αλλά δεν προχώρησε η περίπτωσή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το τέλος της σύσκεψης η Πάτρα ήταν ακόμη μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Η λύση της Λάρισας απορρίφθηκε εξαιτίας
των κινδύνων από τις κινητοποιήσεις των αγροτών...

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή του τελικού, αλλά εκείνη της ΑΕΚ αρνήθηκε και επομένως ο τελικός θα πραγματοποιηθεί οριστικά το Σαββατοκύριακο (02-03/03). Από το κανάλι που θα τον μεταδώσει (OTE TV) θα εξαρτηθεί αν θα γίνει το Σάββατο ή την Κυριακή. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

14 comments

Anonymous said...

Από την ιστοσελίδα της ΟΧΕ 11/2/2013:

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, εξέφρασε την βούληση ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών ΑΕΚ- ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι μία γιορτή για το άθλημα και με το δεδομένο αυτό, προτίθεται να διοργανώσει τον αγώνα σε γήπεδο που να μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια μεγάλο αριθμό φιλάθλων. Άμεσα θα υπάρξουν συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή του τελικού.

Αυτοί τα έλεγαν, και κανένας δεν κρατούσε πιστόλι στον κρόταφό τους όταν τα έλεγαν...

Είναι ακόμα μια φορά ό,τι ακριβώς βλέπω όσα χρόνια ασχολούμαι με το άθλημα: παίρνουνε μια απόφαση και αμέσως μετά παίρνουνε μια άλλη που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από την προηγούμενη. Ένα είναι σίγουρο εξ ορισμού: Αυτοαναιρούνται μόνοι τους!

Anonymous said...

παει και αυτο ,Παντελη ταφοπλακα και εδω.

Anonymous said...

Σας έχει φάει το βόλεϊ.Πολύ πίσω...

Anonymous said...

χαρά που θα πάρουν οι κερκυραίοι με τους άπλυτους που θα κατεβουν στο νησι...

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ? Α-ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ?

Anonymous said...

a re asxetoi anti n asxoliste p i giorti t handball tha ginei ekei sas noiazoun alla...mia zwi handballaki tha meinoume

Anonymous said...

Η πραγματικότητα είναι μια.

Σε μια πολύ μικρή χώρα, άνθρωποι μικρής αξίας διαχειρίζονται ενα μικρό άθλημα και καταφέρνουν να το κάνουν μικρότερο.
Μικρή σημασία έχει όμως στα μικρά μυαλά μας.

Μακάρι να μπορούσαμε να καταλάβουμε πόσο ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ κάνει η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ενός τελικού που θα έπρεπε να είναι πραγματική γιορτή και προβολή για το άθλημα.

Σίγουρα κανείς δεν θέλει να επαναληφθεί μια ΛΑΜΙΑ, αλλά για το λόγο αυτό υπάρχει μια μικρή ομοσπονδία που θα έπρεπε να φροντίζει.

Αφού λοιπόν είναι ανίκανα τα "ανθρωπάκια της ΟΧΕ" να διαχειριστούν μια "ΓΙΟΡΤΗ", ας τους στείλουμε στην ΚΕΡΚΥΡΑ να διαχειριστούν κάποιο "ΠΑΝΗΓΥΡΙ".

Ούτως ή άλλως για τα πανηγύρια είναι όλοι.

Anonymous said...

Μα είναι γήπεδο για να τελεστεί ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ της Κέρκυρας;
Οταν αποφασίσαστε να γίνει με μαθητές γιατι δεν το κάνατε σε ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας των δύο συλλόγων. Ακόμη και Κομοτηνή θα μπορούσε να γίνει. Ακόμη και Λουτράκι. Ακόμη και Καρπενήσι. Ακόμη και Χαλκίδα.
Οταν ξαναλέω έχετε αποφασίσει να γίνει με μαθητές. Ποιός θα σας πει...όχι;
Αυτο που δεν θέλουν να γίνει άλλο γήπεδο είναι τα γεγονότα στην ΛΑΜΙΑ με οπαδούς. Και είναι σωστή η απόφαση με τους μαθητές. Αρα;
Τι παίζει με την Κέρκυρα; Σας έχουν τάξει και δικαίως οι άνθρωποι αφού θα γίνει ένας ήσυχος τελικός χωρίς οπαδούς. Θα σας καλύψουν όλα τα έξοδα;
Είναι λάθος η ΚΕΡΚΥΡΑ και καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε. Ούτε η τηλεοπτική κάλυψη θα είναι σωστή και θα φανεί στην τηλεόραση μια αρνητική εικόνα.

Δεν έχω κάτι με την Κέρκυρα.
Κάνω την αντιδιαστολή με τον θεσμό και ειδικά τον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΈΛΛΟΥ.

Φίλος.

Anonymous said...

Αθήνα-Κέρκυρα 479 km συν καράβι, Αθήνα-Θεσσαλονίκη 474 km συν καράβι! Είχανε πει να γίνει σε γήπεδο που να μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια μεγάλο αριθμό φιλάθλων.
Ας το δει τώρα το παιχνίδι ο Παντελής μόνος του, αυτός δεν θα πληρώσει κιόλας, το ψαράκι του θα το φάει, θα πει και καμιά μαλακία με τους σχεδιαστές του ελληνικού οικοδομήματος του χαντμπολ (συνοδεία κρασιού), θα ρευτεί μετά, και όλα ζάχαρη.

Εμάς δεν μας περισσεύουν λεφτά για ΟΤΕ ΤV.

Anonymous said...

και τωρα που εγινε η αναθεση να μας πουνε και τους διαιτητεσ θα ειναι απο Βορρά Τζαφερόπουλος μπέτμαν ή από Νότο Χρόνης-Καραπάνος?

Anonymous said...

και τωρα που εγινε η αναθεση να μας πουνε και τους διαιτητεσ θα ειναι απο Βορρά Τζαφερόπουλος μπέτμαν ή από Νότο Χρόνης-Καραπάνος?

Anonymous said...

ta paidia sti grammateia tha einai apo vora i apo noto?

Anonymous said...

στην γραμματεια μπορούν να καθησουν οι Κερκυραίοι κριτές δεν χρειάζονται μετακίνηση οι κριτες
άσχετε

Anonymous said...

ΣΑΚΗ ΜΑΝΔΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ? ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ? ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΞΕΧΑΣΑ ΥΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ πασοκ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΣΤΕΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .