Κομβική νίκη των Ποντίων Κιλκίς επί του ΑΟΙ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κομβική νίκη των Ποντίων Κιλκίς επί του ΑΟΙ


Την ήττα από τους Πόντιους στο Κιλκίς γνώρισε με 28-24 ο ΑΟΙ για την 11η αγωνιστική της Α2 ανδρών. Η ομάδα των Καραμπίνα και Τικμανίδη πάλεψε τον αγώνα και για 40 λεπτά ήταν κοντά στο σκορ. Όμως ο τραυματισμός του Γεωργίου στο αριστερό γόνατο στο λεπτό αυτό αποσυντόνισε τον ΑΟΙ και οι γηπεδούχοι ξέφυγαν στο σκορ. Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι Ζαμπαλάς και Τζούκας αγωνίστηκαν τραυματισμένοι ενώ το χάιλαϊτ του αγώνα ήταν το γκολ που σημείωσε ο γκολκίπερ του ΑΟΙ, Μέλλος από την δικιά του εστία στον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 49'.
Συνθέσεις - Δηλώσεις

Διαιτητές: Θεοδοσίου-Χαρίτος.
Δεκάλεπτα: 3-3, 11-7, 15-13, 19-18, 24-21, 28-24.
Πόντιοι Κιλκίς: Δεν υπήρξε στην αρχική ανάρτηση
ΑΟ Ιωαννίνων (Καραμπίνας-Τικμανίδης): Μέλλος 1, Ζαμπαλάς 3, Γότσης 1, Τσίτος 1, Τζούκας 3, Κολιούλης, Βέργος, Σίμος 1, Άρτας, Κόκκας 7, Χριστοδούλου, Γεωργίου 7.


Γιώργος Κωστόπουλος: Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν πολύ συγκεντρωμενοι , καθώς η νίκη για μας ήταν μονόδρομος, στην προσπάθεια να παραμείνουμε στην Α2. Καθοριστική στην συμβολή στην επίτευξη νίκης ήταν η απόδοση ηλικιακού τμήματος των παίδων, που πέτυχε τα μισά τέρματα της ομάδας και ουσιαστικά ήταν το μεγαλύτερο μας κέρδος  απ αυτό το παιχνίδι.

Ιωάννης Καραμπίνας: Παρουσιαστήκαμε με πολλές απουσίες στο παιχνίδι και σαν να μην έφτανε αυτό,  μας προέκυψε και ο τραυματισμός του Γιώργου Γεωργίου,  που αποχώρησε  στο 38λεπτό από το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παιδιών που κρατήθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Πρέπει να αναφερθώ στην καλή διαιτησία των  Θεοδοσίου- Χαρίτσου, γιατί πολλοί στο παρελθόν μ έχουν χαρακτηρίσει προκατειλημμένο απέναντι στους διαιτητές  και είναι μια καλή ευκαιρία να τους διαψεύσω

Πηγή: aoihandball.blogspot.com - www.e-handball.gr

No comments