Δράσεις ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δράσεις ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα

Σεμινάριο Επιμόρφωσης Καθηγητών Φυσικής Αγωγής για την Χειροσφαίριση έγινε στην Σαλαμίνα την Τετάρτη 20.02.2012 σε συνεργασία του Συμβούλου Φ.Α. Ηρακλή Κέλλη της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κα της ΟΧΕ. Δίδαξαν ο Τεχνικός Σύμβουλος- μάνατζερ Εθνικών ομάδων ΟΧΕ Γιάννης Βαρελτζής και ο Περιφερειακός Προπονητής Ανάπτυξης Κώστας Κότσιρας. Στους καθηγητές μοιράστηκε πληροφοριακό υλικό.


Την Τετάρτη 13/2/2013 ο προπονητής ανάπτυξης Μπιζέτας Γιάννης, συνάντησε και συνομίλησε με τον σύμβουλο Φ. Αγωγής Πέλλας –Πιερίας Τσιγκίλη Νικόλαο στην
Έδεσσα και καθόρισαν στο επόμενο διάστημα τρία σεμινάρια καθηγητών Φ. Αγωγής Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης σε Έδεσσα, Γιαννιτσά και Κατερίνη. Κατόπιν, παρακολούθησε προπόνηση παγκορασίδων του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών και συνομίλησε με την προπονήτρια Αναστασίου Ελένη για την εξέλιξη των αθλητριών της. Έπειτα, πραγματοποίησε υποδειγματική προπόνηση Μίνι-Προμίνι στον Μίλωνα Γιαννιτσών και έδωσε προπονητικό υλικό (ηλεκτρονική μορφή) στον προπονητή του, Νικολαίδη Μπάμπη.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Την Δευτέρα 25/2/2013 θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις κλιμακίων Δυτικής Μακεδονίας παμπαίδων & παγκορασίδων από τις 15.00-18.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Πτολεμαΐδας τον συντονισμό θα έχει ο Π.Ο.Π της περιοχής Μπιζέτας Γιάννης.

No comments