Εξαιρετική παρουσία για Μπάβα και Τσάμο στη Μεσογειάδα της Τυνησίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εξαιρετική παρουσία για Μπάβα και Τσάμο στη Μεσογειάδα της Τυνησίας

Εκτός της επιτυχίας της κατάκτησης της 2ης θέσης της εθνικής παίδων στη Μεσογειάδα, υπήρξε άξια Ελληνική παρουσία και στο διαιτητικό κομμάτι της διοργάνωσης, όπου η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από το ζευγάρι Μπάβα-Τσάμου, που κατά γενική ομολογία ήταν το καλύτερο σε απόδοση. Οι δύο διαιτητές δήλωσαν στο www.handbal.gr:

Μπάβας Αντώνης: Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε στη Μεσογειάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό τουρνουά και οι Ευρωπαίοι delegates είχαν μόνο καλά πράγματα να μας πουν. Οριστήκαμε να σφυρίξουμε τον μικρό τελικό Τυνησίας - Κατάρ και πήγαμε παρά πολύ καλά. Στόχος μας είναι να σταθεροποιηθούμε στην Α1 ανδρών, το σήμα του Young referee project και στη συνέχεια η διεθνοποίηση.

Μπορεί να μην παίξαμε τον τελικό λόγω της παρουσίας της Εθνικής μας σε αυτόν, αλλά είναι τεραστία συγκίνηση και υπερηφάνεια να βλέπεις την χώρα σου να κερδίζει μετάλλιο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήμασταν μέρος μιας άκρως επιτυχημένης ελληνικής αποστολής σε μια διοργάνωση που είχε και στους δυο τελικούς άρωμα Ελλάδας. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που είναι το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ και χτίζουν τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο στο άθλημα μας.

Βεβαία, παρά την τιμή που μας έκανε η ομοσπονδία να μας επιλέξει και να μας στείλει στην Τυνησία  υπάρχει μια πικρία διότι δεν περίσσεψαν και για μας δυο φόρμες με το εθνόσημο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε μια καλύτερη εικόνα για το ελληνικό χάντμπολ προς το εξωτερικό.

Τσάμος Γιώργος: 
Επιλεχθήκαμε από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στο διαιτητικό κομμάτι των Μεσογειακών Αγώνων 2013 στην Τυνησία  Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την επιλογή αυτή. Θεωρώ ότι καταφέραμε με τη σειρά μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να διακριθούμε σφυρίζοντας τον Μικρό Τελικό της διοργάνωσης, όπου κατά τα λεγόμενα των delegates τα πήγαμε εξαιρετικά.

Η εθνική μας ομάδα παρουσιάστηκε πολύ δυνατή και πήρε επάξια τη δεύτερη θέση, παίζοντας έναν παρά πολύ καλό ημιτελικό απέναντι στην οικοδέσποινα ομάδα της Τυνησίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Ελπίζω αυτή η επιτυχία να είναι η αρχή μιας νέας πορείας για το Ελληνικό χάντμπολ.
 
Ήταν πολύ θετικό για εμάς να πάμε καλά σε ένα ακόμα Διεθνές τουρνουά, ύστερα από αυτό της Τσεχίας. Στοχεύουμε σε καλύτερες και σημαντικότερες ελληνικές και  ευρωπαϊκές διακρίσεις.

10 comments

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΩΤΗ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.
ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!
ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ???

ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Anonymous said...

ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ VIDEO ΕΑΝ ΠΗΔΗΞΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

Anonymous said...

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ..ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ

Anonymous said...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΣΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Anonymous said...

Α ΡΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΕ ΔΙΑΙΤΗΤΑΚΟ 12,24

Anonymous said...

ΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ? ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ YOUNG ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΕ ΑΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ.

Anonymous said...

ante re kakomoimiri adikimene .....

Anonymous said...

Και γιατι στο ελληνικο πρωταθλημα τα κανουν λιγο μπαχαλο???

Anonymous said...

Άλλη μία μεγάλη επιτυχία της ΚΕΔ … να σας θυμίσω το μεγάλο ζευγάρι Μερτιμίαν- Συρεπίσιο και το άλλο σούπερ ζευγάρι Παπαματθαίου – Χρηστίδη τι γίνανε αυτό τα υπερ- ζευγάρια? Τι έχει να μας πει η ΚΕΔ για τις σούπερ επιλογές της? Αλλά στην Ελλάδα κανείς δεν απολογείται για τις λάθος επιλογές του. Νικολίτσα και Μίγκα έχετε να μας πείτε κάτι? Όσο για τον Μπάβα τον νεότερο πρέπει να χάσει καμιά 20 κιλά πρώτα μπάς και περάσει και κανένα τεστ γιατί στην Ευρώπη θέλουν αποτελέσματα, μην κοιτάς εδώ στην Ελλάδα που λόγο του ονόματος σφυρίζεις κανονικά.

Anonymous said...

Και να πάμε και ένα στοίχημα με όποιον θέλει. Ούτε αυτόν τον Σεπτέμβριο θα το βγάλει!