Συγκλονιστικός ο ΑΣΕ Δούκα, άγγιξε την πρόκριση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συγκλονιστικός ο ΑΣΕ Δούκα, άγγιξε την πρόκριση


Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα που έληξε πριν λίγα λεπτά στο Δαΐς, ο Δούκας πήρε τη νίκη με 28-25 επί της Άνκαρα Σπορ για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Τσάλεντζ Καπ, αλλά αυτή δεν ήταν αρκετή να του χαρίσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς είχε ηττηθεί με 29-23 στην Τουρκία.

Μετά από ένα αγχωτικό και νευρικό πρώτο ημίχρονο (13-15) όπου η ομάδα της Άγκυρας είχε τον έλεγχο και έδειχνε να καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση από νωρίς, ήρθε το δεύτερο ημίχρονο για να όπου ο ΑΣΕΔ με όπλα το πάθος και την εξαιρετική του άμυνα, υποχρέωσε τον αντίπαλο να μείνει σχεδόν 9 λεπτά χωρίς γκολ, εξαπέλυσε την αντεπίθεσή της και με ένα επι μέρους
σκορ 12-4 κατάφερε να φτάσει τη διαφορά του πρώτου ματς, κάνοντας το σκορ στο 25-19 στο 48', σκορ πρόκρισης για τον ΑΣΕΔ για πρώτη και τελευταία φορά στον αγώνα... Οι Τούρκοι αντέδρασαν, μείωσαν σε 25-22 και κάπου εκεί όλα τελείωσαν... Τελικό σκορ 28-25.


Μετά από και το σημερινό ματς ολοκληρώθηκε η φετινή παρουσία των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης.


«Είχαμε δύο πρόσωπα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά κόντρα σε μία ομάδα με δύο ισάξιες επτάδες. Κάποια λάθη στο τέλος μας στοίχισαν την πρόκριση», τόνισε ο κορυφαίος του Δούκα Γιώργος Γεωργιάδης.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΑΝΚΑΡΑ ΣΠΟΡ 28-25
Τα δεκάλεπτα: 5-7, 9-9, 13-15 (ημχ.), 19-17, 25-19, 28-25
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Μουντζουρίδης 6, Γεωργίου 3, Τόμπρος 1, Τζηράς 1, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης 7, Νικολαϊδης 7, Αργυράκης 1, Γεωργιάδης, Ντούνης, Κλεώπας, Μαγκαφουράκης, Μισαηλίδης, Κοτελίδας, Αραπακόπουλος.
ΑΝΚΑΡΑ ΣΠΟΡ (Πόταλ Ζέκι): Κερέμ, Σαλίν 2, Τερνοβόι 9, Μπόζκουρτ, Ζάμαν, Γκνογέβι 4, Ντόγκαν, Ορνέκ 3, Ντεμιρέζεν 1, Ερσίν 6, Μπιρκάν 2, Τσάτκιν, Ντίρι, Γκουνάι, Γιλμάζ, Ταιφούρ. Διαιτητές: Τσίντριτς- Γκόνζουρεκ (Κροατία), Παρατηρητής: Ράνκιν (Μεγάλη Βρετανία).
Δίλεπτα: 3-4, πέναλτι: 3/5-1/2.

4 comments

Anonymous said...

Den tha mas peite twra gia ypovathmismeno prwtathlima to challenge cup?
To legate persi otan o Diomidis to phre panaxia.

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ 7.02.ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ.ΠΑΛΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΣΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ;ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ,ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ ΒΡΕ...(ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ..ΔΕΣ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ.ΕΛΕΟΣ!)

Anonymous said...

kai esy 7.53 giati genikeyeis k anaferesai sto argos synolika epeidi eipe kapoios kati?

Anonymous said...

Το Challenge Cup δεν ειναι πρωταθλημα.Και μην ψαχνεις να τσακωθεις ανωνυμα μεσα απο το site.Ολη η Ελλαδα αναγνωρισε την κατακτηση του τροπαιου απο την ομαδα του Διομηδη και δωσαμε πολλα συγχαρητηρια.Τωρα τι ουσια ειχε αυτη η ερωτηση σου?