"Ίδρωσε" η ΑΕΚ στην Κυψέλη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Ίδρωσε" η ΑΕΚ στην Κυψέλη


To μυαλό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα, φάνηκε σήμερα το απόγευμα πως είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ. Η Ένωση αν και ίδρωσε πήρε τη νίκη με 23-25 επί του Πανελληνίου στο κλειστό της Κυψέλης για τα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Aπό τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν να έχουν το μυαλό τους κάπου αλλού, σαν να μην μπορούσαν να μπουν στο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο ομάδες να φτάσουν στο 4-4 στο 10′, με τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν τον Πανελλήνιο στο
σκορ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά δύο τερμάτων στο 13′, ωστόσο προσωρινά Μπαλωμένος και Μπακαούκας την κάλυψαν (6-6). Η εξέλιξη του πρώτου μέρους δεν ήταν διαφορετική, με τον Πανελλήνιο να κρατάει την διαφορά μέχρι και το ημίχρονο, έχοντας το προβάδισμα στο σκορ με 11-19.

Στην επανάληψη, οι παίκτες της ΑΕΚ προσπάθησαν να ξυπνήσουν και να «¨καθαρίσουν» το ματς. Με τον Μπαλωμένο και τον Παπαδιονυσίου έκανε το 13-15, ενώ κρατούσε το προβάδισμα με 17-18 στο 46′. Ωστόσο ο Πανελλήνιος με ανατροπή έφτασε στο 21-19 στο 50′ και στη συνέχεια με τους Σαμαρά και Βασιλόπουλο, που δυσκμόλεψαν αρκετά την αμυνα της ΑΕΚ ισοφάρισε σε 23-23 στο 54′. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν δραματικά, όμως ο εξαιρετικός στο φινάλε Μπαλωμένος και ο Μπακαούκας, με εύστοχη εκτέλεση πέναντι, διαμόρφωσαν το τελικό 23-25.


Αρβανίτης: «Μεγάλο καμπανάκι»
«Πολύ ώριμο παιχνίδι. Οι παίκτες μου μετά από αυτό το ματς πρέπει να κατάλαβαν ότι πολλά πράγματα εξαρτώνται από τους ίδιους. Παίζουμε 7 εναντίον 7 και κανένα ματς δεν έχει χαθεί ή κερδηθεί πριν ξεκινήσει», σχολίασε με νόημα ο τεχνικός του Πανελληνίου Δημήτρης Σκάρλος.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης τόνισε: «Δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για την ΑΕΚ ότι υπάρχει σε μία εβδομάδα ο τελικός του Κυπέλλου. Ο Πανελλήνιος είχε προσανατολισμό στο παιχνίδι του και ήξερε τι ήθελε, φτάνοντας κοντά στο να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Είναι ένα μεγάλο καμπανάκι που πρέπει να μην το αφήσουμε να περάσει έτσι».

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ- ΑΕΚ 23-25
Τα δεκάλεπτα: 4-4, 7-7, 11-9 (ημχ.), 15-15, 20-19, 23-25
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Σκάρλος): Τζανακάκης, Βασιλόπουλος 6, Σκοδριάνος, Δημήτρουλας 1, Πανταζής, Παπανίκος 1, Ξηρός, Σαμαράς 8, Παρασκευαϊδης, Μαυροφρύδης 1, Μπαρίκος, Αιβάζης, Σομπιρακούλ 3, Ζαφείρης, Ουρόσεβιτς 3, Δημητρόπουλος.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 5, Γεωργιάδης 6, Γιαννόπουλος 1, Μπαλωμένος 7, Τσακνής, Συγγάρης, Κότσιρας, Οικονόμου, Αλβανός 2, Ναουμίδης, Τσαούσης 1, Παπαδιονυσίου 3, Κουρέτας, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.
Διαιτητές: Βέργος- Αβράμης, διαιτητές: 3-3, πέναλτι: 2/4-2/2

8 comments

Anonymous said...

Μπραβο στους παιχτες του Πανελληνιου που παλευουν ακομα και χτυπησαν τετοια ματς στα ισια...

Anonymous said...

ΣΚΑΡΛΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ,ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ.ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ.

Anonymous said...

Ρεσιταλ προπονητικης απο τον Σκαρλο......

Anonymous said...

Ξυπνήστε εκεί στην Άεκ,του χρόνου Σκάρλος Προπονητής!!!

Anonymous said...

να τον παρετε απο φετος γιατι κατι ακουγεται οτι τον θελουν ομαδες απ'την μπουντεσλιγκα!

Anonymous said...

γιαννακη μετα απο το χθεσινο θα επρεπε να εχεισ λιγο φιλοτιμο
δεν ηταν τυχαιο
εσυ τελικα εισαι τυχαιοσ

Anonymous said...

σκαρλο στην ΑΕΚ τωρα!!!! για το νταμπλ!!!να συνεχισεις τη συλλογη τιτλων!!! αρβανιτη παραιτησου....

Anonymous said...

Ο Σκλαρλος κοσμει με τη παρουσια του τα γηπεδα της Ελλαδας....Μπραβο κοουτς μακαρι να συνεργαστουμε στο μελλον,θα ειναι τιμη και χαρα μου...