Ο ΓΣ Δράμα 86 συγχαίρει την παίδων και Σάββα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΓΣ Δράμα 86 συγχαίρει την παίδων και Σάββα


Δελτίο τύπου εξέδωσε ο ΓΣ ΔΡΑΜΑ 1986 συγχαίροντας την Εθνική παίδων και τον αθλητή Σάββα. Μεταξύ άλλων αναφέρει:  "Στην ομάδα αυτή συμμετείχε και ο δεκαεξάχρονος αθλητής του ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄ ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα την Εθνική ομάδα (πρώτος σκόρερ της) και σε ψηφοφορία όλοι οι προπονητές της διοργάνωσης τον ψήφισαν σαν πολυτιμότερο παίκτη. Πολύ μεγάλη διάκριση για την Εθνική μας αλλά και μια ξεχωριστή στιγμή για τον Σάββα που είναι ένας παίκτης που δούλεψε πολύ σκληρά στο γήπεδο για να φτάσει σε αυτή την διάκριση που του αξίζει. Στον σύλλογο δουλεύουν 120 παιδιά τα οποία είναι μια καλή ευκαιρία να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Σάββα που συστηματικά, με ήθος και υπομονή δουλεύει σκληρά σχεδόν καθημερινά. Αν ο Σάββας θέλει να πάει ψηλότερα πρέπει απλά να συνεχίσει να κάνει το ίδιο. Συγχαίρουμε την Εθνική ομάδα (παίκτες και προπονητές), τον αθλητή μας Σάββα Σάββα για την μεγάλη τους αυτή επιτυχία που κατέκτησαν πανάξια και ελπίζουμε σε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις."

1 comment

Anonymous said...

μπράβο στο παλικάρι, ωστόσο να κανουμε κ κάποιες λεπτομερειες γνωστες.

1. ηταν τουρνουα Μεσογειακών

2. ομάδες μεγαθήρια όπως Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Κροατία δεν πήραν μέρος στην διοργάνωση.

3. δεν έχει γινει αναφορά στο site της ευρωπαικής ομοσπονδίας δηλ είναι σαν ανεπίσημη διοργάνωση.

δεν βγάζω χολή ούτε θέλω να μειώσω την προσπάθεια των παιδιών,
τα αναφέρω όλα αυτά για να μην θριαμβολογούμε αφού χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να καταφέρουμε να κοντράρουμε τις παραπάνω υπερδυνάμεις.
είναι στο χέρι των παιδιών να το καταφέρουν μέσα απο την δουλειά που θα κάνουν πρώτα ατομικά και στην συνέχεια ομαδικά.
όσον αφορά την ομοσπονδία ελπίζω ο σχεδιασμός των εθνικών ομάδων που πολύ σωστά ξεκίνησε απο την παίδων να συνεχιστεί για πολλά πολλά χρόνια με επιστημονικές μεθόδους και λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις σύγχρονες μελέτες για την ανάπτυξη αθλητών και ομάδων.
δυστυχώς το επίπεδο των ομάδων στην αναπτυξιακή διαχείριση υστερεί πάρα πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. πρέπει να δουλέψουμε στην δημιουργία αθλητών-ιδαλμάτων όπως ο Μπαλωμένος ο Αλβανός ο βασιλάκης αφού τα τελευταία χρόνια δεν έχει βγει κάτι αντίστοιχο τόσο αξιόλογο.

με φιλικούς χαιρετισμούς Κ.Κ.