Εντυπωσιακό το Κιλκίς πήρε διπλό στον Φοίβο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εντυπωσιακό το Κιλκίς πήρε διπλό στον Φοίβο


Με εξαιρετική άμυνα και γρήγορους αιφνιδιασμούς «χτύπησε» ο ΓΑΣ Κιλκίς τον Φοίβο Συκεών και τον κέρδισε εύκολα με 26-19. Οι γηπεδούχοι ήταν... σκιά του καλούς τους εαυτού και το μόνο θετικό είναι η πολύ καλή παρουσία των νεαρών παικτών, όπως του Νίκου Ανδρεαδάκη που σημείωσε 3 τέρματα.

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ- ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 19-26
Τα δεκάλεπτα: 2-5, 5-10, 7-17 (ημχ.), 9-19, 14-23, 19-26


ΦΟΙΒΟΣ (Δημήτρης Μασλαρινός): Λαγούδης, Νικολαϊδης Ν. 3, Σαουλίδης 1, Τραγιανός 2, Μέτσης 3, Παρπούλας, Μποσνακίδης, Βότσης 2, Χατζηλάκος, Χατζηαγαπίου 1, Λιόλιος, Σταματιάδης 2, Καβουσανάκης, Παπαγεωργίου, Ανδρεαδάκης 3, Χατζηβακαλέλης 2.

ΚΙΛΚΙΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Τζιώκας 1, Πίτος, Κυπραίος 11, Μαραντίδης 1, Δούγιας 1, Γρηγοριάδης, Γιαβασίδης, Λασκάκης, Δεληγιάννης 5, Χοτζούδης 1, Δημάκης 4, Μέγκας 2, Σκάρλος, Δελυμήτης, Τριανταφύλλου, Τοκατζόγλου.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, δίλεπτα: 7-7, πέναλτι: 1/1-3/3

7 comments

Anonymous said...

Συγγνώμη παιδιά δ το ήξερα... Την άλλη φορά ...

Anonymous said...

Την επιστροφή του Αστερη δεν θα την σχολιάσει κάποιος! Θέλω επίσης να που πείτε ποτέ κέρδισε ο φοιβος το Κιλκίς;

Anonymous said...

ο ασος του φοιβου ανοιξε 1,30 και το διπλο 4,20....ηταν απιστευτη η αποδοση του κιλκις και καποιοι δν το αφησαν να περασει ετσι αυτο και τ επαιξαν πολλα χρηματα στο διπλο καθως η αποδοση επεφτε συνεχεια και εφτασε 2,50 αποδοση ωςπου μετα η εταιρια στοιχηματων απεσυρε το παιχνιδι απο τα κουπονια της καθως το πονταρισμα στη νικη του κιλκις ηταν μονοδιαστατο.δν εχω εικονα του αγωνα για να γνωριζω κατι παραπανω απο αυτα που λετε.,,

Anonymous said...

o foivos tha exane etsi kai alliws giati eixe 4 paiktes vasikous traumaties kai 2 aproponistous.

Anonymous said...

admin το blog θα προβάλλει τα σημερινά παιχνίδια του παγκοσμίου?αν όχι έχεις εσύ ή κάποιος άλλος κανένα Link να μας δώσεις?είναι νοκ-αουτ και έχει πολλά ντέρμπι

Anonymous said...

Ματσαρα Γαλλία - Ισλανδια. Παλμαρσον καταπληκτικος!!!

Anonymous said...

τι εγινε ρε παιδια βγηκε η αληθεια στη φορα και αρχισαμε να σβηνουμε τα σχολια?προσβληθηκαν προσωπα μετα το αδικαιολογητο παιχνιδι και το κανατε για το καλο του αθληματος?αντι να τους δωσετε στεγνα τους καλυβετε.