Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τη ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τη ΧΑΝΘ


Ο ΠΑΟΚ ήταν η νικήτρια ομάδα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με την συντοπίτισσα ΧΑΝΘ. Ο «δικέφαλος» επικράτησε με 28-23 και μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά, σε μια αναμέτρηση που έλεγξε από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ομάδα του Στέλιου Υετίωνα εκμεταλλεύτηκε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού τις πολλές αποβολές των γηπεδούχων (6 συνολικά στο πρώτο μέρος) και ουσιαστικά έχτισε τη διαφορά που του χάρισε τη νίκη. Η ΧΑΝΘ δεν είχε επιθετικές λύσεις (άλλωστε έπαιξε 12 λεπτά με παίκτη λιγότερο) και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, αφού μέχρι το 23΄ είχε σκοράρει μόνο 1 φορά με το σκορ να διαμορφώνεται σε 9-1 για τον ΠΑΟΚ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου βέβαια η διαφορά ψαλιδίστηκε και ο «δικέφαλος» μπήκε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 11-6.

Άλλο παιχνίδι στην επανάληψη

Στο δεύτερο μέρος ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό της ΧΑΝΘ είδε ένα άλλο παιχνίδι αφού οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλύτερο πρόσωπο. Ο ΠΑΟΚ βέβαια κράτησε με σχετική άνεση τη νίκη αλλά είδε τον αντίπαλό του να τον απειλεί σε πολλά σημεία. Ήδη από το 47΄ η διαφορά ψαλιδίστηκε στα 2 γκολ (19-21) και μέχρι το 57΄ οι δύο ομάδες βάδιζαν στην κόψη του ξυραφιού. Ο ΠΑΟΚ πάντως έδειξε την ωριμότητα και εμπειρία που έχει ως ομάδα και δεν άφησε τον αντίπαλό του να μειώσει κάτω από τα 2 γκολ και στο τελευταίο τρίλεπτο εδραίωσε τη νίκη του με το τελικό 28-23.

Δεκάλεπτα: 1-4, 1-7, 6-11 (ημ), 11-18, 19-21, 23-28

Διαιτητές: Τόλιος, Θεοδοσάκης

Δίλεπτες: 8 / 4   Πέναλτι:7 /5,  2/1

ΧΑΝΘ: (Σεϊρεκίδης) Μπουκοβίνας, Δέσπος, Σεϊρεκίδης 2, Λοΐζος, Τσαβδάρης, Σπυρόπουλος 3, Παπαδόπουλος Π, Κοκτσίδης , Κουρουμλίδης 3, Αργυρίου 3, Κόντης 1, Παντελίδης 1, Κεσίδης 1, Τάτσης 3, Λάππας 1, Ανανιάδης 5

ΠΑΟΚ (Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 5, Γουργούμης, Πίτσιος, Κοκκώνης , Αποστολίδης Π., Ιλερής, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 3, Ιωαννίδης 2, Περβανάς 1, Τσακίρης 7, Τσάτσο 8, Καράγγελος , Τσίλης, Σεβαστίδης 2

4 comments

Anonymous said...

yparxei lathos...ta penalti itan 5/7 gia tin omada tou PAOK k 1/2 gia tin omada tis XAN8

Anonymous said...

τραγικη η χανθ παιδια ημουν εκει.το παιχνιδι ηταν για 10 γκολ διαφορα το λιγοτερο.επιθετικα δεν μπορουσε να βαλει γκολ η τους εκλεβε την μπαλα ο τσακιρης και εφευγαν εφνιδιασμους πανω απο 10 φορες.μονο ο λαππας προσπαθουσε και ανανιαδης.ο παοκ επιθετικα μετριος με ατομικες προσπαθιες εβαζε γκολ.πολυ σκληρα φαουλ απο την χανθ στο 1 μερος μεχρι και κοκκινες ηταν κανα δυο.λαθος κινηση να παρει ταιμ ο παοκ μισο λεπτο πριν το τελος ενω ειχαν κριθει ολα.παταγοντες της χανθ μπηκαν στο τελος κ εβριζαν χωρις τιποτα το ιδιαιτερο.τελικη μου εκτιμιση ειναι πωσ ο παοκ μετριος αλλα με προσωπικοτητα απο μερικους και χανθ πολυ κακο χαντμπωλ χωρις ουσια χωρις κινησεις χωρις παθος τιποτα.

Anonymous said...

Τα μισά λέει ο 12.46. Η ΧΑΝΘ ήταν όντως τραγική στα 20πρώτα λεπτά, αλλά φορτώθηκε με πολλά δίλεπτα (όχι άδικα). Υπήρχαν όμως και από την άλλη πλευρά που δεν δόθηκαν, όπως και η κόκκινη του Ιωαννίδη που έριξε κεφαλιά στον Λοίζο επειδή πανηγύρισε μπροστα του μια απόκρουση σε ένα τετατετ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΧΑΝΘ ήταν καλύτερη και ο ΠΑΟΚ γλύτωσε όντως από την προσωπικότητα κάποιων παικτών του.

Anonymous said...

Έκανε ο Ιωαννίδης τέτοιο πράγμα????αποκλείεται!!!!Ψέμματα λέτε....