Κράμερ εναντίον Κράμερ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κράμερ εναντίον Κράμερ

Του Νίκου  Μαχαίρα - sentragoal.gr

*Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιώργου Μαστορογιάννη (ρήξη πρόσθιου χιαστού) είναι μεγάλη ατυχία και απώλεια για τον Διομήδη, αλλά κυρίως για την Εθνική ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να συντρίψει και χωρίς τον πλέι μέικερ των πρωταθλητών τη Μεγάλη Βρετανία τον Απρίλιο, αλλά απέναντι στην Ιταλία τον Ιούνιο είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος.

*Η επαρκής αντικατάστασή του είναι ένα πρόβλημα τη λύση του οποίου θα πρέπει να βρει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης.

*Εκείνο όμως που προκαλεί απορία είναι η ευθεία επίθεση του Διομήδη στην ΟΧΕ κι ειδικότερα στον σχεδιασμό των εθνικών ομάδων και πιο συγκεκριμένα της εθνικής ανδρών.

*Εκεί είναι που παίζεται το θέατρο του παραλόγου για ακόμα μια φορά στο δύσμοιρο χαντμπολάκι.

*Στην επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη όπου αναφέρθηκε η είδηση του σοβαρού τραυματισμού
συνοδεύτηκε και με ευθείες βολές στον σχεδιασμό της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών. Και η δυσαρέσκεια των Αργείων καταγράφεται με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο.

*«Καταστροφικό για την ομάδα μας αποδείχτηκε ένα ακόμη camp της Εθνικής ομάδας, μιας και έχει γίνει συνήθεια να τραυματίζεται σοβαρά ένας παίκτης του Διομήδη» είναι η εισαγωγή του συγκεκριμένου κειμένου.

*Το οποίο στην προτελευταία του παράγραφο γίνεται πιο άμεσο: «Η δυσαρέσκεια και ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας μας είναι έντονος, καθώς είναι ένας ακόμα μεγάλος τραυματισμός που προέρχεται από υποχρεώσεις των αθλητών μας στις Εθνικές ομάδες. Είναι ειλικρινά θέμα βαθύτερης ανάλυσης κατά πόσο είναι ωφέλιμη αυτή η επιπλέον επιβάρυνση με συνεχόμενα δυνατά φιλικά παιχνίδια εν μέσω μάλιστα σκληρής προετοιμασίας των αθλητών με τις ομάδες τους».

*Κι εδώ αρχίζει το θέατρο του παραλόγου…

*Πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων είναι ο Τάσος Χειβιδόπουλος, α' αντιπρόεδρος της ΟΧΕ που τυγχάνει και εκπρόσωπος του Διομήδη στην ομοσπονδία και ενεργό μέλος της διοίκησης των πρωταθλητών και κατόχων του Τσάλεντζ Καπ ανδρών (τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα).

*Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι σαφή…

*Είπε πρόκειται για μια υπόθεση Κράμερ εναντίον Κράμερ (εντός, εκτός κι επί τα αυτά), είτε ο συντάκτης του συγκεκριμένου κειμένου δεν το σκέφτηκε, είτε κάτι «τρέχει» στον Διομήδη.

*Όπως και να έχει, η επιτροπή Εθνικών ομάδων υπό την προεδρία του Τάσου Χειβιδόπουλου είναι αυτή που δίνει το τελικό «ok» στις προτάσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών.

*Κι επίσης είναι δεδομένο πως κάθε αθλητής σε κάθε δραστηριότητά του διατρέχει κίνδυνο τραυματισμού. Το ζητούμενο είναι να αντιληφθούν όλες οι ομάδες πως –άσχετα από τη σημασία της κάθε προετοιμασίας και φιλικού αγώνα- η εθνική ομάδα είναι αυτή που προέχει και πλήττεται πρώτη και περισσότερο από κάθε σωματείο.

*Οι εθνικές ομάδες είναι αυτές που βοηθούν στην προβολή ενός αθλήματος κατά πρώτο λόγο και μετά τα σωματεία.

23 comments

Anonymous said...

theleis na mas peis kati kai ntrepesai...?? ti arthro einai ayto pou den anaferei kati safes?? oi megaloi dhmosiografoi ths xeirosfairas... oti xeirotero kukloforei.. tetoia mporw na grapsw kai egw apo pou na paralabw ton mistho mou?

Anonymous said...

μια χαρά τα λέει !

Anonymous said...

Για να έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα αφού ο Κος μαχαίρας δε μπήκε στον κόπο να το πράξει πρέπει να αποσαφηνηστεί ένα μικρόαλλά ουσιώδες θεματακι

Σύμφωνα με το αθληττικο ρεπορταζ που υπάρχει και στην ΟΧΕ και δεν διαψέυτηκε ούτε απο το τεχνικό ούτε από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ο παίκτης δήλωσ εενοχλησεις στο γόνατο αλλα όπως αναφέρει το ρεπορταζ ουδείς το πήρα στα σοβαρα
http://www.handball.org.gr/index.php/el/press-room/news/a1-men/403-sok-me-mastora-riksi-xiaston

Ερώτημα : Τη δεδομένη χρονική στιγμή που δήλωσε ο πάικτης ενοχλήσεις στο γόνατο έγινε αμέσως αλλαγή από τον προπονητή? Ο εκτελών χρέη ιατρού αγώνα τί κινήσεις έκανε?
Διότι αν ο παίκτης δήλωσε ενοχλήσεις και παρόλα αυτά συνέχισε να παίζει...

Θα βγει κάποια στιγμή κάποιος επίσημα να μας τα εξηγήσει?

Anonymous said...

τί μαλακίες λέτε ρε !!!!
αν γινόταν αλλαγή όποιος νοιώθει ενοχλήσεις,ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ θα ήταν στους πάγκους και δεν θα έπαιζε κανείς μέσα.
Ο κάθε παίκτης πρέπει να ξέρει το σώμα του και να ζητά ή όχι αλλαγή.
Ξερόλες.

Anonymous said...

Εσύ που θίχτηκες ποιος είσαι? ο γιατρός μήπως?Γιατί το ερώτημα απευθυνεται σε συγκεκριμένα άτομα Εσυ δε λες βλακείες ?

''Ο κάθε παίκτης πρέπει να ξέρει το σώμα του και να ζητά ή όχι αλλαγή.''

Αυτό ακριβώς έκανε ρε.Και εν πάσει περιπτώσει έθεσα ένα ερώτημα στους αρμόδιους.Αν είναι να απαντήσει κάποιος από αυτούς όχι όποιος να είναι.

Anonymous said...

Φιλαράκο 10:39, λες ψέματα...Το συνεχίζεις...Είσαι άσχετος, κακόβουλος και εριστικός.
Λάθος σας τα 'χουν πει, αλλά έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο...!!
Πήρατε ένα κουτσό πρωτάθλημα κι ένα ευρωπαϊκό χωρίς ευρωπαϊκές όμάδες και νομίζετε πως πιάσατε τον παπά από τα αρχ....!
Χέσε μας ρε φίλε στην τελική....
Μην τους ξαναστείλεις κανέναν παίκτη (να δω ποιος θα σου μείνει)!
Παραμυθιάζεσαι πως κάνετε δουλειά υψηλού επιπέδου....Να ρωτήσουμε τους παίκτες σου;;;;;;

Anonymous said...

Πω πω πίκρα το παλικάρι... Το κράταγες μέσα σου αγόρι μου 8 ολόκληρους μήνες. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι έδινες και συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Διομήδη, τους έσφιγγες το χέρι και τους χαμογελούσες. Πρέπει να τράβηξες μεγάλη πίεση και μεγάλο ζόρι, σε καταλαβαίνω... Πάλι καλά όμως που το έβγαλες σήμερα από μέσα σου γιατί θα πέθαινες... Τώρα που ανακουφίστηκες πάντως, μπορείς από μόνος σου να ζητήσεις από τον admin να το διαγράψει γιατί ξεφτιλίστηκες πολύ άσχημα...

Anonymous said...

9.22 κύριε προπονητά δεν μας παρατάτε ήσυχους πια? Μόλις δείς άρθρο για το διομήδη βγάζεις την πίκρα σου? ξέρουμε καλά ποιος είσαι μην κοιτάς που σε κάθε δημοσίευση μόλις γράφεται η ιδιοτητα σου και από που είσαι αμέσως το σβήνουν για να μη γίνεις ρεζίλι

Anonymous said...

ftanei me thn vlakia sas. den masame koutoxorto edw sto xwrio. o dimitroulias kanei douleia epipedou eite to thelete eite oxi. sto katw katw apo ayton xanete. kai epishs ayto to rwta tous paiktes mou thymizei epoxes mayres. eimai vevaios oti den yparxei paixths sth omada pou tha pei to antitheto. opote kopste tis mikroprepeies kai emeis edw sto xwrio de masame kai de tha mashsoume...na mas perimenete...

Anonymous said...

΄΄κραμερ εναντιον κραμερ΄΄ γραφει ο αρθογραφος που απο οτι καταλαβα ειναι δημοσιογραφος, αλλα γραφουν οι σχολιαστες που φαινεται να γνωριζουν τα πραγματα απο ΄΄μεσα΄΄ και ολοι αναλογα με την ΄΄αληθεια΄΄ που γνωριζει ο ιδιος εχει και την αποψη του, αλλα για την ΄΄ταμπακιερα΄΄ δεν διαβασα τιποτα απολυτως.
Οι καταξιωμενοι αθλητες αλλα και οι νεωτεροι που συμμετεχουν στα ΄΄μικροτερες΄΄εθνικες ειναι γνωστο οτι αγωνιζονται στα ορια τους και οταν καποιοι αγωνιζονται στα ΄΄ορια΄΄εχουν και περισσσοτερες πιθανοτητες να εχουν΄΄ ασχημους ΄΄τραυματισμους,αυτα εχει ο αθλητισμος,αλλα η ομοσπονδια εχει υποχρεωση να προστατεψει τους ΑΘΛΗΤΕΣ της.
ΟΛΟΙ οι αθλητες οταν παιζουν με τα εθνικα χρωματα ειναι ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ συμφωνα με την ΄΄αξια΄΄ τους απο το Ελληνικο κρατος ???????
Φυσικα και οι αθλητες μεσω του συνδικαλιστικου τους οργανου πρεπει να διεκδικησουν απο της ομαδες αναλογη ασφαλιση,διαφορετικα να σταματησουν να παιζουν και τελειωσε το παραμυθι με το αθλημα ΣΑΣ που ετσι και αλλιως φαινεται να υπαρχει μονο και μονο για να κανουν καποιοι τους μεγαλοπαραγοντες.

Anonymous said...

9.22 mazepsoy k katse sta ayga soy ekei sta voreiaaaaa.de vazeis myalooooo.oso k na xtypiesai tin mayroprasini forma de tha ti valeis pote xamene!

Anonymous said...

ΒΑΣΙΛΑΚΗ απο το αργοχωρι εσυ ΠΟΥ εμαθες handball και εχεις και ΑΠΟΨΗ και σχολιαζεις και κριτικαρεις και βριζεις οποιον κατα τη γνωμη σου γραψει κατι για την ομαδα του χωριου σου που φορα ΜΑΥΡΟΠΡΑΣΙΝΗ φορμα?????

Anonymous said...

Me poion kyrio poy kryfokoitaei to group toy diomidi exw tin timh na syzhtw?me to gnwsto pop h' allos eisai?giati o gnwstos pop katalave ti ennooysa me th forma...

Anonymous said...

Βασιλακη δεν απαντησες σ' αυτο που σε ρώτησα!!! Μην ψαχνεσαι σε γνωριζω πολυ καλα! Οι αλλοι δεν σε ξερουν... Οσο για το pop που λες : η αληθεια ειναι οτι απο μικρος ηθελα να γινω pop idol!!! και τα καταφερα!!! ειμαι ΓΝΩΣΤΟ pop idol του handball . Γι ΄αυτο ασχολησου με αυτο που εκανες πριν και ασε ησυχο το χαντμπωλακι ! στο αργοχωρι σου εχει πολυ χειροτερους απο σενα που ασχολουνται με το ΔΥΣΜΟΙΡΟ αθλημα μας!!! κου-κου!!! αν σε βοηθά για το ποιος ειμαι...

Anonymous said...

Καταρχήν το βασιλάκη που χρησιμοποιείς είναι προνόμιο των φίλων μου και όχι του κάθε τυχόντα.

Πρώτον επειδή έχεις ζητήσει απο τους διαχειριστές του γκρουπ του Διομήδη να σε βάλουν μέσα, ώστε να παρακολουθείς και να κρυφοκοιτάς τα νέα της ομάδας που σε πληγώνει αυτό δε σου δίνει φυσικά κανένα δικαίωμα να κάνεις υποδείξεις ποιος θα ασχολείται και με τί! Αυτό μας έλειπε να μας κανονίζουν οι άλλοι τί θα κάνουμε.Χαίρομαι πάρα πολύ που δαπανάς τόσο χρόνο ώστε να παρακολουθείς τί λέμε στο γκρουπ.Αυτό και μόνο δείχνει πόσο πόνο έχεις με το Διομήδη και το Άργος και κυρίως το κομπλεξ που έχεις και με την πόλη και με την ομάδα , ίσως φταίει η καταγωγή σου αλλά δε φταίμε εμείς σε αυτό
(αν νομίζεις ότι από σένα ειδικά με μειώνει αλλά και όλους τους Αργείτες φαντάζομαι το αργοχώρι που χρησιμοποιείς να σου τονίσω ότι εμείς σε αντίθεση με σένα δεν ντρεπόμαστε να λέμε από που καταγόμαστε ,έτσι κύριε Βόρειε..?)

Δεύτερον όποιος βρίζει και προσπαθεί να μειώσει την πόλη μου και την ομάδα που έχει αγκαλιάσει όλο το Άργος (ως κρυφοπαρατηρητής θα εχεις δει τις δεκάδες ανακοινώσεις των χορηγών) θα έχει πάντα την ίδια αντιμετώπιση.Σέβομαι όσο με σέβεται και ο άλλος.Αν δε θες να σε στολίζω να περιορίζεσαι σε αγωνιστικές κρίσεις και μόνο(ξέρω και κατανοώ το πόσο δύσκολο σου είναι αυτό)

Τριτον το αν ξέρω ή όχι handball να σε βοηθήσω εγώ μην καις κιόλας άδικα εγκεφαλικά κύτταρα ,φιλική συμβουλή δεν αναπληρώνονται δυστυχώς( αφου ψαχουλεύεις τα προφιλ των μελών του γκρουπ θα ξέρεις ότι έχω τις εκπαιδευτικές γνώσεις να την προσφέρω).Δεν ξέρω τόσα πολλά αλλά μήπως και κάποιοι που ξέρουν, υποτίθεται περισσότερα,
πρόσφερα κάτι?Εμενα μου αρκεί και με γεμίζει ιδιαιτερα ο ρόλος του φιλάθλου που εχω και που περνώ τόσο ευχάριστα το χρόνο μου.Το δυστύχημα είναι με κάποιους σαν εσένα που το βλέπουν ως επαγγελμα οπότε ασε εμα ςτος φιλάθλους ήσυχους!

Για να κλείσω λοιπόν σου ξαναλέω όσο περιορίζεσαι σε αγωνιστικές παρατηρήσεις δε θα τρως κράξιμο.όσο συνεχίζεις να ρίζις τη πόλη μου και την ομάδα που υποστηρίζω θα τα ακούς.Διάλεξε και πάρε.

Καληνύχτα εκεί στα Βόρεια που είσαι!

Anonymous said...

YΓ. ξέρω ξέρω δεν έχεις καμία σχέση με βόρεια , με πόλεις από Κ... ,ξερω δεν έχεις καμία σχέση με την προπονητική και με τίποτα απο αυτά ,οπότε δεν υπάρχει και λόγος να σβήνονται όταν κάποιος κάνει ενα σχόλιο για να δείξει ότι κατάλαβε ποιος μιλάει ,όπως γίνεται εδώ και τόσο καιρό εδώ μέσα...

καλή συνέχεια στο δυσάρεστο ομολογώ έργο σου να παρακολουθείς τις επιτυχίες του Διομήδη.Δυστυχώς γαι σένα θα πάρεις πολλές πίκρες ακόμα

Anonymous said...

Επειδη δεν ειμαι φιλος σου, θα σε λεω ΚΟΥΚΟΥ, κι αν με πιεσεις με την αναρμοστη συμπεριφορα σου θα βαλω και τη φωτο σου στο Blog για να κοψουν φατσα κι οι αναγνωστες ποιος τους βριζει!!! σου ξαναθυμιζω ειμαι pop idol στο handball!!! μην ασχολεισαι με το αθλημα , γιατι θα σε παραδωσω στον ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ που κυκλοφορει ελεύθερος στο greek handball και τοτε χαμενε (λατρευω αυτη την αργειτικη εκφραση )θα υποστεις τις συνεπειες.....Ελπιζω να τον ενδιαφερεις.....γιατι ασολειται με την αλλη σοβαρη περιπτωση που εχετε εκει κατου το ΓΑΤΟΝΙ!!!!!

Anonymous said...

Δεν έβρισα κανέναν ο οποίος δε με προκάλεσε όχι προσωπικά ,αλλά ως αργείο , κύριε προπονητα. Καταρχήν όλα τα σχόλια τα υβριστικά εδώ μέσα είναι δικά σου άρα ποιοι να με δουν?? Όπως επίσης και όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν με δήθεν ονόματα ή ψευδώνυμα(μπορεί πολύ έυκολα να αποκαλυφθεί άλλωστε)Με απειλείς για ποιο πράγμα? να δημοσιεύσεις τα στοιχεία μου?? Χαρά μου να το κάνω εγώ, δεν κρύβω τίποτα.Λέγομαι Βασίλης Κουκούλης από Άργος Μαθηματικός ,ετών 43 ,ένας από τους εκατοντάδες φιλάθλους του Διομήδη και περήφανος για την καταγωγή μου , την οποία υπερασπίζομαι εναντίον όποιου θέλει να τη θίξει.Όποιος θέλει μπορώ να του δώσω και το link του FB να ανταλλάξουμε απόψεις. Δεν έχω καμία θέση στο άθλημα ούτε με ενδιαφέρει.Εκτός από την άκρως τιμητική θέση στις εξέδρες να παρακολουθώ μια αγαπημένη οικογένεια -ομάδα και να την καμαρώνω όπως όλοι οι Αργείοι

Το θέμα είναι εσύ έχεις τα κότσια να πεις ποιος είσαι? Τολμάς να αποκαλυφθείς και στος υπόλοιπους???

Anonymous said...

Συμφωνω ειναι πολυ τιμητικο να εισαι στις εξεδρες και να ΒΡΙΖΕΙΣ τους αθλητες των αντιπαλων ομαδων που ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ , και τους διαιτητες αν δεν σφυριζουν οπως σας αρεσει. Και σε εχω δει πολλες φορες ποσο ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ κυριε εκπαιδευτικε με αυτα σου τα κατορθωματα!!!!! Σιγουρα θα με βγαλεις ΨΕΥΤΗ , αλλα εσυ δεν ξερεις οτι εγω καθομαι κοντα σε σενα και στους υπολοιπους ΟΜΟΙΟΥΣ σου και ακουω τον ΟΧΕΤΟ που βγαινει απο τα στοματα σας!!!!!
Νικος Καλοτραζης
Κιλκις
pop idol του handball
^και ειμαι υπερηφανος που ειμαι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ( βορειος )......

Anonymous said...

αγαπητε Βασίλη Κουκούλη
αυτά με τις καταγωγές και τους προγόνους αφήστε τα.
Θα εκπλαγείτε δυσάρεστα αν υποψιαστείτε την αλήθεια.
Διαβάστε και κανένα άλλο βιβλίο,εκτός των σχολικών.

ΥΓ
σε λίγο θα δηλώνουν αυτόχθονες οι πιονέροι,οι μαύροι,οι κίτρινοι και λοιποί εμιγκρέδες του νέου κόσμου

Anonymous said...

Έρχεσαι στο άργος στην εξέδρα και με ακούς εμένα και τους υπόλοιπους να βριζουμε? Ευχαριστούμε για τον κόπο που κάνεις να έρχεσαι από τόσο μακρυά κάθε τρεις και λίγο κ να εισαι μαζι μου στην κερκίδα.

Χαίρομαι που μετά από τόσο καιρό βρήκες το κουράγιο να γράψεις από που είσαι ,δικαιώνεις αυτο που άφηνα να υποννοείται τόσο καιρό ότι έχω καταλάβει ποιος είσαι.
Τώρα για το ότι δεν λες και ποιος είσαι και τα υπόλοιπα γιατί φυσικά δεν υπάρχει τέτοιο όνομα δεν μπορώ να στο επιβάλλω αφού θες να παραμείνεις ανώνυμος, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του

Πάντως την επόμενη φορα που θα είσαι στην κερκίδα του άργους δίπλα μου μιας και ερχεσαι και με βλέπεις όπως είπες μίλησέ μου να τα πούμε και απο κοντά.Παρόλη την αντιπάθεια που τρέφεις για την πόλη μου και τους κατοίκους της θα χαρώ να σου αλλάξω γνώμη

ΥΓ. Μην βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις τον άλλον.Μέγα λάθος και το κάνεις συχνά.Αλοίμονο αν περιμενα απο τα σχολικά βιβλία να διδαχθώ

Αυτά από μένα ,καλή συνέχεια

Anonymous said...

ρε συ Βασίλη: δεν έχω καμία σχέση με αυτόν που υπέγραψε ως μακεδόνας.
θα εκπλαγεί και αυτός αν υποψιαστεί την καταγωγή του
Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας :
ψωμί να φάει πλέον δεν έχει,αλλά τρέφεται με τον ορό της καταγωγης,της οπαδικότητας,των κακών ξένων..

ΥΓ
Δεν τρέφω καμία αντιπάθεια για καμία πόλη.
τελικά ξέρεις την καταγωγή σου και την?

Anonymous said...

Η καταγωγη, η αναγωγη , η συναγωγη και περιαγωγη ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΟΥΝ την ΑΛΗΘΕΙΑ που είναι ΜΙΑ: εσυ κι ομοιοι σου ΒΡΙΖΕΤΑΙ αισχρα τους ΑΘΛΗΤΕΣ των αντιπαλων ομαδων. Μη μου κανεις την ΠΑΡΘΕΝΑ και τον ΕΥΓΕΝΙΚΟ κυριε εκπαιδευτικε. εγω στο ειπα θα σε παραδωσω στον ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ που κυκλοφορει στο Blog!!!
pop idol του handball!!!!!!!!!
Υ.Γ.αν σου πω ρε χαμενε ( ! ) ποιος ειμαι θα χαθει η ΜΑΓΕΙΑ!!! μετα εγω πως θα διασκεδαζω με τύπους σαν και σενα και το θρυλικο GATONI!!! βλεπεις εχουμε την ιδια αρρωστεια στο θεμα: " ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ".........