Προβάδισμα παραμονής για τον Άρη Νικαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προβάδισμα παραμονής για τον Άρη Νικαίας


Μετά από ένα σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Άρης Νίκαιας πήρε σπουδαία νίκη με 21-20 επί του Πανελληνίου στο κλειστό της Νίκαιας και πήρε προβάδισμα παραμονής στην κατηγορία σε σχέση με τον αντίπαλο του. Ο Μάριος Τζανακάκης με 15 επεμβάσεις ήταν κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους, ενώ οι γηπεδούχοι που επιστράτευσαν στο φινάλε ψυχή και πειθαρχία, κορυφαίοι ήταν ο τερματοφύλακας Χρόνης (16 αποκρούσεις) και οι Λεωνίδας, Μελετάκος που σημείωσαν κρίσιμα γκολ.

Ο κορυφαίος του Πανελληνίου, τερματοφύλακας Μάριος Τζανακάκης με 15 επεμβάσεις σχολίασε: «Ξεκίνησε όπως το περιμέναμε. Τα ίντερ μας ήταν εύστοχα. Παίζαμε καλή άμυνα. Κάπου στο 20-25
χάσαμε την συγκέντρωση μας, ο Άρης έκανε το παιχνίδι του. Φταίμε εμείς που δεν κρατήσαμε την πολύτιμη διαφορά που είχαμε χτίσει. Ο Άρης έπαιξε πιο δυνατά και φάνηκε πως το ήθελε πιο πολύ».

Ο τεχνικός του Άρη Τάκης Μελετάκος, είπε: «Έπρεπε σε αυτό το ματς να διαχειριστούμε τα προβλήματα μας. Ήταν ένα ματς που και ο Πανελλήνιος ήταν πολύ καλός. Εμείς στο τέλος όμως δείξαμε μεγαλύτερη ψυχραιμία. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα κομβικό, αλλά όχι καθοριστικό παιχνίδι. Υπάρχει ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος. Θεωρώ ότι η παραμονή μπορεί και να κριθεί πάνω από τους 10 πόντους φέτος. Θα είναι πολύ δύσκολη η μάχη».

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 21-20

Τα δεκάλεπτα: 2-4, 4-8, 10-11 (ημχ.), 13-14, 17-16, 21-20
ΑΡΗΣ (Τάκης Μελετάκος): Ρηγάκης 3, Κουρής, Γαλανάκης, Μελετάκος 6, Μπαρμαράκης, Γιουρούκης, Μαλανδρένιας, Καραστέργιος, Χατσίκας 4, Μπουλούμπασης 1, Μανουσέλης, Μουρελάτος, Λεωνίδας 6, Κλημανόγλου 1, Χρόνης, Γραμματικόπουλος.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Σκάρλος): Τζανακάκης, Βασιλόπουλος 5, Σκοδριάνος, Δημήτρουλας 4, Πανταζής, Παπανίκος, Ξηρός, Σαμαράς 6, Παρασκευαϊδης, Κρητικός, Χελιώτης, Μπαρίκος, Αιβάζης, Κουρής, Σομπιρακούλ 2, Ουρόσεβιτς 3.
Διαιτητές: Σκλαβενίτης- Βήτας, δίλεπτα: 2-5, πέναλτι: 0/1-2/2, Κόκκινη: 49:46 Δημήτρουλας (τρία δίλεπτα)

19 comments

Anonymous said...

εχθές ήμουν στο γήπεδο.πραγματικά ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε να τα είχε χαμένα.Μετά την είσοδο του Ρηγάκη όμως τα πράγματα άλλαξαν και ο Άρης έγινε πολύ ποιο επιθετικός.Πολύ καλός ο Πανελλήνιος αλλά πιστεύω οι Καραγκουνιές του Δημήτρουλα κόστισαν στον Πανελλήνιο αλλά και ο Wolverine το Pivot δεν πήγε πίσω.

Υ.Γ ρε παιδιά ο Αιβάζης γιατί παίζει Α1 ?

Anonymous said...

Θα χαρώ πολύ να σε δω να το λες αυτό μπροστά στον ''wondering"!!!!

Anonymous said...

Ναι το παλικάρι είναι πολύ τουμπανο μπορει να κατεβει και σε MMA.Αλλα για handball δεν...

Anonymous said...

στην αρχη ο πανελληνιος επαιξε δυνατη αμυνα και εβαζε και το γκολ μπροστα..απο ενα σημειο και μετα κόλλησε και δεν εχει το καθαρο μυαλο.και εκει φανηκε οτι ο σκαρλος δεν κανει για προπονητης...δε βοηθησε καθολου την ομαδα.οσο για τον αρη μολις μπηκε ο χατσικας με καπια κρισιμα σουτ στο τελος βοήθησε την ομαδα του να φτασει στη νικη.μια απορια εχω,ο αιβαζης γιατι παιζει δε καταλαβαινω...μηπως πληρωνει?

Anonymous said...

NAI TO ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΓΕΡΟΣ...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΓΕΡΟΣ Ο ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ..Κ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!

Anonymous said...

wolverine??? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

elate sthn genikh metriothta poy yparxei paidia san ton basilopoulou einai kalo pou yparxoyn sto athlhma giati oses dynatothtes kai na exoun dinoun to 100% sto ghpedo kai goustaroun ayto poy kanoun anidiotelws... se sxesh me pollous pou pernoun polla kai den prosfaroun sxedon tpt. osoi einai sto athlhma tha gnwrizoun pollous..

mprabo apo emena sto basilopoylo..

enas anthrwpos toy athlimatos.

Anonymous said...

1:55 πες μας ποος εισαι να τον διωξουμε κ να σε προσλαβουμε αμεσως!!!

Anonymous said...

κόψτε ρε τις μαλακίες,όλο οι προπονητές σας φταίνε.
Μ αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν,αυτή θα είναι και η ποιότητα των παίκτων,των ομάδων,του πρωταθλήματος.
Γιατί δεν βγήκε κανένας να κράξει τον Δανό που έχασε απ τα αποδυτήρια;
καθόταν ο έρμος κι αγνάντευε τις σφαλιάρες που έτρωγαν οι κορυφαίοι επαγγελματίες.
Αχρηστος κι αυτός λοιπόν,διώξτε τον με συνοπτικές διαδικασίες !

Anonymous said...

δυο γάιδαροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα πανελλήνιος και Νίκαια έχουν πέσει και δεν το ξέρουν,η βεροια έχει πόντους ακόμα να πάρει, κ προπονητές να φάει :) Ακόμα και απο τον Π.Α.Ο.Κ θα πάρει βαθμούς αν χρειαστεί και δεν φτασουν οι βαθμοι της Χ.Α.Ν.Θ ΦΟΙΒΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΗΣ ξυπνάτε γκάγκαροι Α1 βορείου Ελλαδαρας ρεεεεεεεεεεεεεε

Anonymous said...

φιλιππος δεν πεφτει, ουτε νικαια πανελληνιος και χανθ πεφτουν

Anonymous said...

Ετσι που το πάτε βλέπω σαν πρώτους υποψήφιους για Α2 την ΑΕΚ και τον Διομήδη,ότι μακακία έρχεται στο μυαλό σας εδώ την ποστάρετε?

Anonymous said...

Α1 ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΆΔΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Anonymous said...

σταματήστε ρε προβοκάτορες,

Anonymous said...

Α1 Βόρειου Ελλάδας ε; Μπορεί..
Αλλά Πρωτάθλημα Ποτέ!! Διομήδης ή ΑΕΚ μπορεί και Δούκας φέτος και ΠΑΟΚ απλά για να συμπληρώνει την τετράδα για να γελάμε που και που με τους Πετρίδηδες και τους Ιωαννίδηδες...

Anonymous said...

ΒΡΕ ΧΑΜΟΥΝΤΖΗΔΕΣ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ;ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΕΠΙ ΑΛΥΚΑΚΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α1,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,Η ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ;ΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ,ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ "ΣΚΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ" ΣΑΣ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΨΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΑΣ ΧΘΕΣΙΝΟΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Anonymous said...

βασιλο γ@#$%ε τους ολους!!! χωρις πολλα πολλα!!!!!! χαχαχαχαχ

Anonymous said...

Μπουγατσάδες άστε το handball. Δεν με λες ????

Anonymous said...

δεν με λες με δινεις το καλαμακι του φραπε να το βαλω στην πιτα να το φαω

Anonymous said...

τί μιλάτε ρε αρβανιτοπιάσματα;
Ξέρω ξέρω νομίζετε ότι είστε γνήσιοι απόγονοι του Περικλή και του Σωκράτη.
Από την βόρεια ή την νότια Αλανία όμως,δεν μας είπατε.
Γιαυτό μην το τραβάτε με τα ιδιώματα και τις ιδιομορφίες γιατί θα εκπλαγείτε δυσάρεστα.
Ξέρετε άραγε τον Σπάτα και τον Τατόι;
Τον Λιόσα ;