Ήττες για Νέων και Παίδων από ΑΣΕΔ και Διομήδη (εφηβικό) αντίστοιχα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ήττες για Νέων και Παίδων από ΑΣΕΔ και Διομήδη (εφηβικό) αντίστοιχα


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Σλοβακίας, η Εθνική Νέων έχασε από τον Δούκα με 28-17. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δαϊς στο περιθώριο του τουρνουά μικρών ηλικιών «Duke 2013».

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 17-28
Τα δεκάλεπτα: 1-6, 6-9, 8-17 (ημχ.), 11-20, 15-24, 17-28
ΕΛΛΑΔΑ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Παπαδόπουλος 1, Σεϊρεκίδης 2, Σαρηγιαννίδης, Δομπρής 2, Μελετάκος 1, Κυριακού, Κωστακίδης 4, Χατζηβακαλέλης 1, Πασσιάς 1, Καφαντάρης 4, Κατσίκης, Μπουκοβίνας, Ζλατάνος, Ζαχάρης, Αραπακόπουλος, Ιωάννου.

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Μουντζουρίδης 1, Στουμπής Π. 1, Τόμπρος 2, Τζηράς 7, Γκέρτσος 3, Ζαμπούνης 1, Κλεώπας 3, Αργυράκης 2, Ρηγάτος, Στουμπής Δ., Ντούνης 1, Ζαλώνης 2, Μαγκαφουράκης, Αιβαλιώτης 1, Κοτελίδας 3, Ακάλεστος 1, Τζανιδάκης, Μπραουδάκης, Φιλίππου, Κανάκης, Ρούσσος, Μυλωνάς. Διαιτητές: Σκλαβενίτης- Ανταλής, δίλεπτα: 3-0, πέναλτι: 0/1-3/4.


ΚΑΛΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο Δαίς στο πλαίσιο του τουρνουά μικρών ηλικιών «Duke 2013» η Εθνική Παίδων ηττήθηκε με 20-17 από την εφηβική ομάδα του Διομήδη (είχε και 3 νέους στη σύνθεση της). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, παρότι είναι ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι που δίνει μαζί σαν ομάδα.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΕΦΗΒΟΙ 17-20
Τα δεκάλεπτα: 2-4, 7-8, 10-10 (ημχ.), 14-12, 16-17, 17-20

ΕΛΛΑΔΑ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Λιούμης, Τσεσμετζίδης 2, Μακρυγιάννης 1, Μωραϊτης 1, Ηλιόπουλος 1, Ζωσιμίδης 2, Ντουλμάτζης, Λαδάκης, Αποστολίδης, Καρόπουλος, Τσάτσας 2, Σάββας 5, Τζάνος, Πλατής, Τριανταφυλλίδης, Τσαναξίδης, Χαραλαμπίδης 1, Κοπαϊδης, Γκαράς 1
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κάππος, Ρουμελιώτης, Σταματελόπουλος, Ελευθερίου, Κρεμαστιώτης Ε. 4, Πασσιάς 3, Σπέντζος 2, Μούγιτς 7, Σιατίρλης, Βαρδάκας 1, Κοντούλης 1, Μπεκιάρης, Χαντέλης 1, Χρηστένας, Κατσίκης, Καρκαλάτος 1, Κρεμαστιώτης Α.
Διαιτητές: Καρατζίνας- Φωκίτης, Δίλεπτα: 3-1, πέναλτι: 2/2-4/4



«Διάθεση να τιμήσουν την φανέλα»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παίδων Παναγιώτης Ιατρούδης τόνισε: «Καταρχάς πρέπει να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές του τουρνουά για την φιλοξενία, αλλά και τις ομάδες του Διομήδη και του Δούκα για την συνεργασία και την βοήθεια τους. Αγωνιστικά κρατάμε το πάθος των παιδιών και την διάθεση να τιμήσουν την φανέλα. Θέλουν πολύ δουλειά. Ελπίζω –γιατί είναι δύσκολη οικονομική συγκυρία- να εγκρίνει η Ομοσπονδία το κόστος για την παρουσία της ομάδα στην Μεσογειάδα της Τυνησίας (Χαμαμέτ, 10-17 Φεβρουαρίου). Θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για να δούμε τις ελλείψεις μας σε σχέση με τις άλλες δυνατές ομάδες της κατηγορίας μας και να μπορέσουμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Εφήβων τον Ιανουάριο του 2014».

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε: «Για εμάς ήταν ευκαιρία να κάνουμε κάποια παιχνίδια με τα παιδιά που ακολουθούν την ανδρική ομάδα, αλλά δεν έχουν αγώνες στα πόδια τους. Πάντα είναι ευχάριστο να κερδίζεις τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας σου, αλλά το σημαντικότερο είναι πως συμφωνήσαμε ότι έχουμε ακόμα πολλά να δουλέψουμε για να φτάσουμε το επίπεδο της βασικής ομάδας. Ως προς το θέμα της νοοτροπίας είμαστε σε σωστό δρόμο. Θέλω να ευχηθώ στους Ομοσπονδιακούς προπονητές Στέλιο Σεϊρεκίδη και Γιάννη Μπιζέτα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους στη Σλοβακία, αλλά κα να συγχαρώ τον Παναγιώτη Ιατρούδη και τους συνεργάτες του, διότι η Εθνική Παίδων που είδα, την χαρακτηρίζω εξαιρετικά αξιόμαχη και βρίσκεται σε σωστό δρόμο».

No comments