Α2 ανδρών: Αποτελέσματα, συνθέσεις, video σε Βόρειο και Νότιο όμιλο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Αποτελέσματα, συνθέσεις, video σε Βόρειο και Νότιο όμιλο


ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΑΟΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 29-22 Ερχόμαστε (Vds)!!!!
Ένας Αρχέλαος απο τα παλιά εμφανίστηκε για ένα ακόμη παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης και έκανε θύμα του αυτή τη φορά την ομάδα της Καστοριάς.

Οι Κατερινιώτες έπαιξαν κατά διαστήματα και όσο χρειάστηκε πολύ καλό χάντμπολ, πέτυχαν 29 τέρματα και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα αφού ήταν η ομάδα που κυριάρχησε και πήρε δίκαια τους βαθμούς της νίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα στερήθηκε τις υπηρεσίες του Σαμλίδη που σίγουρα με την ποιότητα και την παρουσία του ο Αρχέλαος έχει στις τάξεις ένα ακόμη ισχυρό συν όταν τον έχει κοντά του.
Παρόλα αυτά η ομάδα του Γιώργου Καραδήμου και του Σωκράτη Σκούφα, έδειξε έτοιμη και ικανή
στο να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Κάτι που με σωστή διαχείριση και ανάλογη συνέχεια, είναι σίγουρο ότι θα γίνει.
Γέμισαν οι κερκίδες της μίας κερκίδας απο κόσμο που θέλει να βλέπει τον Αρχέλαο νικητή και οι φίλοι της ομάδας που έκαναν έντονη την παρουσία τους και στην απέναντι ξύλινη κερκίδα, χειροκρότησαν στο τέλος τους Κατερινιώτες για τη δίκαιη νίκη και το 5 στα 5 που μέχρι τώρα έχουν πετύχει.
Διαιτητές : Τόλιος, Μαυρίδης

ΑΡΧΕΛΑΟΣ( Καραδήμος-Σκούφας): Καραγιάμπας, Κοσμίδης, Τριανταφύλλου, Desnica, Ξεφτέρης, Ράπτης, Ράντος, Μεϊτανίδης, Κοσμάς, Βουτσάς, Σαϊδές, Χρυσος, Ξώνης, Ραντζέλοβιτς.

ΑΟΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ(Ζυγούρας): Πούλιος, Μπουζόπουλος, Αναστασίου. Τανέσκι, Σταθόπουλος, Τοκατλίδης, Νικηφόρος, Παπακώστας, Κωνσταντινίδης, Σουκαλόπουλος, Δοκαλος, Κεφαλας.


Γιώργος Καραδήμος: Οι παίκτες μου μπήκαν πολύ καλά στο γήπεδο, εκμεταλλεύτηκαν όλες τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν , ολοκληρώνοντας το ημίχρονο με διαφορα 10 τερμάτων 17-7. Στο δεύτερος μέρος, λόγω της διαφοράς ασφαλείας που είχαμε, η ομάδα έδειξε σημάδια χαλάρωσης, χωρίς ωστόσο να χάσει τον έλεγχο του παιχνιδιού.Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα και πιστεύω ότι κ μετα το πέρας των εορτών, η συνέχεια θα είναι ανάλογη

Δημήτρης Παπακώστας: Δεν είχαμε καθόλου καλή εικόνα στο παιχνίδι,  στο πρώτο ημίχρονο  είχαμε παθητικό ρόλο, γεγονός το οποιο εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, παίρνοντας μεγάλη διαφορά στο ημίχρονο. Στην επανάληψη, παρά την κόκκινη του Ναούμ, η ομάδα έπαιξε λίγο καλύτερα στην άμυνα και έτσι περιορίσαμε τη διαφορά.

Πηγή: http://pieriasport.blogspot.gr - http://www.e-handball.gr/




Σπουδαία νίκη για την Δράμα ’86

Κέρδισε με 29-25 μέσα στην Πολίχνη τον Δία Την τρίτη της νίκη σε πέντε αγώνες στον 2ο όμιλο της Α2 ανδρών, σημείωσε σήμερα στην Πολίχνη η Δράμα ’86. Η δραμινή ομάδα κέρδισε τον τοπικό Δία με 25-29 αρκετά δύσκολα και ενώ για 40 λεπτά στο παιχνίδι έστω και με μικρή διαφορά ήταν πίσω στο σκορ. Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας δεν έκανε καλή εμφάνιση, αλλά σίγουρα αυτό που μετράει όπως και την προηγούμενη εβδομάδα εντός έδρας με τους Πόντιους Κιλκίς, είναι η νίκη και οι δύο πολύτιμοι βαθμοί που την φέρουν κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος – Κάργατζης.
Δεκάλεπτα: 5-4, 11-9, 14-14 (ημίχρονο), 21-20, 22-24, 25-29.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ: Παπαδόπουλος, Τσιαμπασίδης 7, Καλούδης, Μαντζούνης, Κομνηνός, Πατσιαλάς, Τζιάκος 4, Μαυρίδης Φ., Μαυρίδης Γ. 1, Λυμπέρης 2, Παπαχρήστου 4, Καρκάλης 2, Λιόρας 1, Μιχάλης 1, Σαββίδης, Μακρυγιάννης.

ΔΡΑΜΑ ’86(Θόδωρος Τογανίδης): Ξέκαλος, Γιάνναρος, Κουτσακιώτης 1, Τζιτζίγκος 2, Ιακωβίδης, Διδασκάλου 2, Θωμίδης 2, Χατζηνικολάου 1, Κοτσαμαρίκογλου, Γκλαβόπουλος, Βαλαβάνης 7, Παυλής 2 , Παπαδόπουλος Αδάμ 5, Σάββας 7, Ζάμπας, Κουρουτζίδης. 2

Θεόδωρος Τογανίδης: Σήμερα παίξαμε ίσα ίσα για τη νίκη, οφείλουμε να προσπαθήσουμε περισσότερο προκειμένου να βρούμε το καλό μας πρόσωπο. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους και κυρίως στους ανθρώπους των γηπέδων.

Πηγή: http://www.sportdrama.gr, www.e-handball.gr

Νίκη του Φαίακα στα Ιωάννινα
Δεν κατάφερε ούτε την 5η αγωνιστική να γευτεί τη χαρά της νίκης ο ΑΟΙ στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Με τον Απόστολο Τικμανίδη στον πάγκο αφού ο Γιάννης Καραμπίνας συνόδευσε τη γυναικεία ομάδα στη Φλώρινα, η Γιαννιώτικη ομάδα δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Φαίακα και ηττήθηκε με 27-31.
Τα πολλά λάθη στο παιχνίδι ήταν αυτά που έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά των φιλοξενούμενων και κόστισαν τελικά στον ΑΟΙ.
Δεκάλεπτα: 4-3, 8-9, 10-13, 15-18, 18-22, 27-31
ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Απ. Τικμανίδης): Ζαρμπαλάς 6, Γότσης 3, Τζούκας 4, Σιούλας, Κολιούλης, Γεωργίου 5, Σίμος, Άρτας, Κόκκας 2, Χριστοδούλου Ι. 2, Μέλλος, Τόπης.


Αποστόλης Τικμανίδης: Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, Η Κέρκυρα με πιο έμπειρους παίκτες στο ράστερ της, κατάφερε να βρει ανοιχτούς χώρους στην άμυνα μας, με αποτέλεσμα να είναι  σε θέση οδηγού στο σκορ. Γι μας τα δεδομένα περιπλέκονται, είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης.

Ιωάννης Τριβιζάς: Το παιχνίδι ήταν ιδιαιτέρως σκληρό. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την σημερινή μας εμφάνιση, όμως πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και με την συγκομιδή που βαθμών που έχουμε ως τώρα, μας κάνει ακόμα πιο αισιόδοξους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πηγή: http://sportsioannina.gr , www.e-handball.gr


Πόντιοι Κιλκίς- Ζαφειράκης Νάουσας 25-24
Γιώργος Κωστόπουλος: Θεωρώ ότι σήμερα είχαμε την τύχη με το μέρος μας, κατι που δεν συνέβη στο παιχνίδι της Δράμας, όλα κύλησαν όπως τα περιμέναμε και σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση, φτάσαμε δικαιωματικά στη νίκη. Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, όπου ήμασταν πιο ψύχραιμη από τη νεανική αλλα πολλά υποσχόμενη ομάδα του Ζαφειράκη, φτάνοντας στην πολυπόθητη νίκη.

Τέο Παυλίδης: Δεν επιδείξαμε ψυχραιμία στα κρίσιμα λεπτά του παιχνιδιού , με συνέπεια να έρθει η ήττα. Βέβαια στο σημερινό παιχνίδι εκτός από τις γνωστές απουσίες που είχαμε ,μας προέκυψαν τραυματισμοί παικτών κλειδιά, εξέλιξη που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα μου, τα νεα παιδιά είναι άπειρα αλλά αργά ή γρήγορα η απειρία θα αντικατασταθεί την εμπειρία και τότε θα είμαστε πανέτοιμοι για κάθε πρόκληση.

Πηγή: www.e-handball.gr

Άλλα αποτελέσματα
Άρης- Μίλων Γιαννιτσών 29-16
Βαθμολογία

Νότιος όμιλος

ΚΟΡΩΠΙ -ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ 25-24
Με νίκη έκλεισε την φετινή χρονιά ο Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ αφού επικράτησε σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι της μαχητικής ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ  με 25-24.
Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας αφού κατάφερε να προηγηθεί με 6-2 στο 5’ παίζοντας όμορφο handball. Η ομάδα της Πάτρας θέλοντας να πλησιάσει στο σκορ άλλαξε άμυνες αλλά δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με 14-11.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε την καλή της απόδοση  και μπόρεσε να είναι μπροστά στο σκορ με 17-13 στο 40’. Κάπου εκεί η εμπειρία της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ αλλά και με την πιεστική της άμυνα  κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ στο 50’ σε 22-20 .Όμως στο τελευταίο 10 λεπτό του παιχνιδιού η ομάδα μας  έκανε μια διαφορά τριών γκολ 24-21 και  κέρδισε το παιχνίδι με 25-24.
Καλή η διαιτησία των ΑΝΤΑΛΗ,ΤΣΑΜΟΥ.

ΓΣΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ 25-24
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ :6-3,11-8,14-11,17-13,22-20,25-24
ΔΙΛΕΠΤΕΣ :3/4, ΚΟΚΚΙΝΕΣ:0/0, ΠΕΝΑΛΤΙ:2/4-4/4

ΓΣΚΟΡΩΠΙΟΥ 25
ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗΣ,ΤΟΛΙΑΣ 4,ΚΩΝΣΤΑΣ 2,ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΔ 8, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΧ 2, ,ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ4,ΚΑΤΣΙΚΗΣ5,ΤΣΙΛΙΑΚΟΣ,ΧΡΗΣΤΟΥ,ΚΕΡΑΤΙΩΤΗΣ,ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Δ.,ΠΕΡΡΟΣ,ΓΚΙΚΑΣ,ΜΠΕΚΡΗΣ,ΝΟΜΙΚΟΣ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: JANCA DRAGAN

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ 24
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ,ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ,ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ2,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣΚ.2,ΚΟΚΟΗΣ,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣΑΛ.7,ΤΡΟΥΠΗΣ9,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣΔ.1,ΚΑΡΑΒΑΝΙΔΗΣ,ΔΕΜΙΡΗΣ3,ΛΑΔΑΣ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Πηγή: http://gskhandball.blogspot.gr/

Πήγασος Αιγίου-Αναγέννηση Βύρωνα 19-21
Με «μαύρες πλερέζες» αποχώρησε το 2012 η Ανδρική ομάδα του Πήγασου, αφού χθες στο κλειστό του Αιγίου γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο φετινό Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Χάντμπολ, αυτή τη φορά από την Αναγέννηση Βύρωνα με σκορ 21-19, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Η Αιγιώτικη ομάδα με εμφανέστατο άγχος, αλλά και με την μεγάλη απουσία του κορυφαίου της παίκτη Χρήστου Πριόβολου, αν και έδειξε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ότι εύκολα ή δύσκολα θα πανηγύριζε τη νίκη, ωστόσο στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και ειδικότερα στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου έπαθε πραγματικό μπλακ – άουτ (δεχόμενη σερί 1-5). Έτσι  αποχωρίστηκε για πρώτη φορά το ψηλότερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο καλείται στο κενό των διακοπών που ακολουθεί αν ανασυγκροτηθεί και να μην την πάρει από κάτω, καθώς το Πρωτάθλημα έχεις πολλές στροφές ακόμη και η ομάδα έχει ποιοτικό χαρακτήρα.
Τα δεκάλεπτα: 3-3,  7-5, 12-10 ημ., 14-13, 18-16, 19-21 τελικό.
Πήγασος Αιγίου: (Τ. Καρακίτσος), Αναστασέλος, Γιογκαράκης, Σαντιμπαντάκης, Βορύλλας 2, Τσίρκας, Πολυδώρου, Γιαννόπουλος, Δημητρουλόπουλος 2, Γιούπης 4, Παπαδόπουλος 3, Τσεχαγιάς, Πετρόπουλος, Γκιώνης 2, Αλεξόπουλος, Αλυγιζάκης 6.
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
Πηγή: http://aigialeiaspor.wordpress.com




Άλλα αποτελέσματα

Νέα Ιωνία/Δικέας- Πήγασος Κυψέλης 38-21
Παράδεισος Αμαρουσίου- Βριλήσσια 29-23

ΓΑΣ Καματερού- Ιωνικός ΝΦ 26-27

Βαθμολογία

9 comments

Anonymous said...

Τρενο ο βυρωνας τρενο, ουτε που θα καταλαβουμε για ποτε θα ανεβει κατηγορια.

Anonymous said...

οι διαιτητες ΑΝΤΑΛΗΣ-ΤΣΑΜΟΣ αλλαξαν επαγγελμα,και εγιναν χειρουργοι.οποιος εχει προβλημα, ερχονται και κατα παραγγελια για νυστερι.ετσι δεν ειναι ανταλακο?γιατι ο αλλος ειναι ασχετος δικαιολογηται.

Anonymous said...

Θες να πεις ότι ο Ιωνικός δεν κέρδισε δίκαια;Δεν είναι ωραίο να ρίχνεις λάσπη.

Anonymous said...

ke pou sas kratisasn sto pexnidi thavma ine.voleftite tora me xristougeniatiki tsapou.ade kilarades enas enas

Anonymous said...

2:52 αν είσαι παίκτης θα καταλάβεις δυστυχώς με τον καιρό τι σημαίνει πλέον ο Ιωνικός,αν είσαι προπονητής - παράγοντας δικαιολογείς το επίπεδο και....... πολλά άλλα ξέρεις εσύ και με τον καιρό θα τα μάθουν και άλλοι, υπομονή
Χρόνια Πολλά σε όλους με ευτυχία και πολύ τύχη

Anonymous said...

leonidako mi karfonese toso poli.. kita prota oti sas evazan sto pexnidi pou tha eprepe na xasete 10 goal kease ta nisteria ke tis abelofilosofies.

Anonymous said...

Λεο και όλα τα παιδιά του καματερου μην απαντάτε στα σχόλια που γράφονται δεν ειναι απο ανθρώπους του Ιωνικου!Χρονια πολλά σε ολους τους υγιείς ανθρώπους του αθλήματος!!

Anonymous said...

ta vrilissia to edosan to matsaki sta filarakia tous!!!!

sernotan o paradeisos se olo to paixnidi

exw akousi kati gia episimi simfwnia

as vgoun na me diapsefsoun

Anonymous said...

ti allo tha akousoume pia.den mas les ke to giati to edosan?