Xρήστος Τζουβάρας "Μεγάλη στιγμή για τον Αερωπό η συμμετοχή του στο Challenge Cup" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Xρήστος Τζουβάρας "Μεγάλη στιγμή για τον Αερωπό η συμμετοχή του στο Challenge Cup"


Ο Αερωπός πέρσι πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή πορεία στο Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 5η θέση της γενικής κατάταξης και να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία της Εδεσσαϊκής ομάδας το εισιτήριο για μια Ευρωπαϊκή διοργάνωση. H Ευρωπαϊκη εμπείρια του Αερωπού ξεκινάει το Σάββατο 24 Νοεμβρίου από το Kragujevac της Σερβίας όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Radnicki Kragujevac για τον 3ο γύρο του EHF Challenge Cup.

Ο προπονητής του Αερωπού Χρήστος Τζουβάρας δήλωσε στο handball.gr για τον αγώνα του
Σαββάτου: "Είναι μια μεγάλη στιγμη στην ιστορία του συλλόγου, αφού πρώτη φορά αγωνιζόμαστε σε μια Ευρωπαϊκή διοργάνωση, για εμάς πρώτα απ' όλα αυτός ο αγώνας  είναι μια μεγάλη γιορτή αλλά και μια επιβράβευση των κόπων και της σκληρής δουλειάς που κάνουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, όπως επίσης είναι και μια μεγάλη τιμή για την κοινωνία της Έδεσσας που στηρίζει την ομάδα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Βεροιώτης τεχνικός επισήμανε: "Ταξιδεύουμε στην Σερβία χωρίς να αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού, θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται τα τελευαταία χρόνια στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Έχουμε συλλέξει πληροφορίες για την Radnicki Kragujevac και θα προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε ένα καλό αποτέλεσμα, που θα μας δώσει ελπίδες για πρόκριση στον επαναλληπτικό της Έδεσσας την επόμενη εβδομάδα.

Γνωρίζουμε βέβαια ότι είμαστε μια άπειρη ομάδα σε τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις και το σημαντικό για τον Αερωπό είναι ότι από τους δύο αγώνες με τους Σέρβους θα αποκτήσουμε καινούργιες εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν στην συνέχεια τόσο στον αγωνιστικό τομέα, όσο σε  οργανωτικά και διοικητικά θέματα.

1 comment

Anonymous said...

Καλή επιτυχία από Άργος στην ομάδα της 'Εδεσσας.Πάνω από όλα είμαστε Έλληνες

Εύχομαι να προχωρήσετε όσο μακρύτερα γίνεται