Πέρασε μόνη πρώτη η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέρασε μόνη πρώτη η ΑΕΚ


Μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας πέρασε η ΑΕΚ μετά την νίκη της με 27-24 επί του Αερωπού Εδεσσας. Η «Ένωση» με ένα εκπληκτικό Καφφάτο κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος πραγματοποίησε 20 αποκρούσεις σε 33 σουτ (60%) κατόρθωσε και προηγήθηκε 14-7 στο ημίχρονο και 24-14 στο 45'. Στο τελευταίο τέταρτο όμως οι «κιτρινόμαυροι» χαλάρωσαν και σε συνδυασμό με τις αλλαγές και την μαχητικότητα του Αερωπού, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα επιμέρους σκορ 10-3 και υπέστησαν μία αξιοπρεπής ήττα.

AEK- ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 27-24

Τα δεκάλεπτα: 5-2, 9-4, 14-7 (ημχ.), 21-12, 24-17, 27-24
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 3, Γεωργιάδης 6, Γιαννόπουλος 1, Μπαλωμένος 3, Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου 4, Αλβανός 6, Τσαούσης 3, Παπαδιονυσίου 1, Κουρέτας, Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χερουβείμ.
ΑΕΡΩΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Μπαγγέας, Τζουβάρας Π. 5, Γιόσμου 4, Πετρίδης 1, Τζουβάρας Θ., Κράλλης 6, Βαφίδης, Άντρεγιτς 2, Αθανασίου, Μπακιρτζής, Τσάπας 1, Αρβανιτίδης Α., Αρβανιτίδης Π., Μούσιος 5, Ροδοβίτης.
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 4-3, πέναλτι: 1/1-1/3

Δηλώσεις
Γιάννης Αρβανίτης (ΑΕΚ): «Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με καλή αμυντική λειτουργία. Δείξαμε ότι ελέγχαμε το ματς και στο δεύτερο ημίχρονο κάτσαμε πάνω σε αυτό. Ήμασταν αδικαιολόγητοι διότι πρέπει να συντηρούμε υψηλά αγωνιστικά στάνταρ για 60 λεπτά, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλό επίπεδο»

Χρήστος Τζουβάρας (Αερωπός): «Ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο, το χειρότερο μας στη σεζόν. Η μόνη δικαιολογία είναι ότι φτάσαμε πολύ αργά στο γήπεδο με αυθημερόν ταξίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, αλλά είχαμε χάσει το ματς από το πρώτο».

2 comments

Anonymous said...

μπραβο μακηηηηηηηηη

Anonymous said...

εσυ τσακωνα παλι ντερμπυ σφυριζεις αλλα ετσι ειναι οι μεγαλοι διαιτητες την καταλληλη στιγμη εμφανιζονται

ο Γιωργος ο απεργοσπαστης που ειναι;