Παρουσίασε τους χορηγούς του ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρουσίασε τους χορηγούς του ο ΠΑΟΚ


Από paok24.com
To PAOK24 σας μετέφερε στην παρουσίαση των είκοσι χορηγών της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, στην ειδική εκδήλωση που έγινε στο PAOK Sports Arena. Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ και υπεύθυνος επικοινωνίας Άκης Μπεκιάρης.

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος, Γρηγόρης Πετρίδης, μίλησε για τη σημασία των χορηγιών στις δύσκολες εποχές που ζούμε και προέτρεψε τόσο τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, όσο και τους φίλους της ομάδας να στηρίζουν τις εταιρίες που προσφέρουν χορηγίες στον ΠΑΟΚ. "Αυτή η σχέση πρέπει να είναι αμφίδρομη, να στηρίζουμε τις εταιρίες που μας βοηθούν, με όποιο
τρόπο μπορούμε. Αν σταματήσουν οι χορηγίες θα εκπνεύσει ο ελληνικός αθλητισμός. Τα έσοδα του ΑΣ ΠΑΟΚ από την Πολιτεία τα τελευταία χρόνια είναι ΜΗΔΕΝ και αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία η ενίσχυση των χορηγών", τόνισε χαρακτηριστικά.

κ μέρους της εταιρίας χρωμάτων KRAFT, που είναι ο βασικός χορηγός του τμήματος χάντμπολ μίλησε ο διευθυντής μάρκετινγκ Αλέξης Πολίτης, ο οποίος έκανε αναφορά στις κοινωνικές δράσεις της εταιρίας, στα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τόνισε χαρακτηριστικά ότι "πέρσι μας άνοιξε η όρεξη με την κατάκτηση του κυπέλλου  φέτος ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα".

O προπονητής Στέλιος Υετίων, τόνισε ότι "σήμερα καμία προσφορά δεν περισσεύει. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη των χορηγών μας και της διοίκησης του ΑΣ ΠΑΟΚ", ενώ ο βοηθός προπονητής Κώστας Γκαγκανάς, υποσχέθηκε από την πλευρά του "πολλή δουλειά για την επίτευξη των υψηλών στόχων μας", Από την πλευρά του ο αρχηγός Θοδωρής Πετρίδης ευχαρίστησε τους χορηγούς και σχολίασε ότι "μας δίνει δύναμη η στήριξή τους. Θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο να τους κάνουμε να χαίρονται που είναι δίπλα μας".

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς,  και εκ μέρους της διοίκησης του ΑΣ ΠΑΟΚ οι κ.κ. Καπετανάκης, Προύσαλης, Ελευθεριάδης και Μάλλιος.

Χορηγοί του τμήματος είναι οι εταιρίες KRAFT, Έπιπλα Desis, Hotel Porto Koufo, έπαθλα  Golden Trophy, στρώματα Matt Royal, ρούχα Edwards, φωτοβολταϊκά 3ds, τα ξενοδοχεία Mandrino και Εγνατία Palace, η εταιρία  Glass Works, τα εστιατόρια Κωτίδης και Τσαραμπουλίδης (Λαδόκολλα στο Ωραιόκαστρο), η εταιρία αθλητικών ειδών Vegga Sports, η εταιρία ηλεκτρικών Αμοιρίδης- Σαββίδης, η Jet Oil, τα έπιπλα ΗΛΕΚΤΡΑ, η Glass Cleaning και η εταιρία αξεσουάρ Kostibas Fashion.

1 comment

Anonymous said...

kai pou tous parousiase tous xorigous ti egine...afragoi oi paixtes apo perisi aplirotoi einai oloi me ta psemmata kai tis fotografies den pate mprosta ekei ston paok,xristougenna den vgazete na xerete kyrioi!!!!!dialiste to rezilevete to swmatio....