Ήταν διαστημική... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ήταν διαστημική...


Αν και επέδειξε φιλότιμες προσπάθειες ο Διομήδης Άργους γνώρισε φυσιολογικά την ήττα με 37-17 από την Ράιν Νέκαρ Λόβεν στο Μανχάιμ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον 3ο γύρο του EHF cup.
H Γερμανική ομάδα που είναι αυτή την στιγμή η πιο φορμαρισμένη στον πλανήτη, έχοντας την πρωτοπορία στην Μπουντεσλίγκα με 13 νίκες σε ισάριθμα ματς, οδήγησε τους πρωταθλητές Ελλάδας και Κυπελλούχους Ευρώπης στην πρώτη τους ήττα στη σεζόν μετά από 9 νικηφόρα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η ομάδα των 6 εκατομμυρίων ευρώ «καθάρισε» την νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο όταν προηγήθηκε
με 8-0! Στη συνέχεια ο Διομήδης ανέβασε την απόδοση του, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, αλλά η διαφορά δυναμικότητας και επιπέδου ήταν τόσο μεγάλη που αρκούσαν μερικά ξεσπάσματα για την Λόβεν, ώστε να αυξήσει την διαφορά στο σκορ. Μέχρι το 50' ο Διομήδης κρατούσε την διαφορά κάτω από τα 15 γκολ (31-17), αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο κουράστηκε από τον εξοντωτικό ρυθμό των.... διαστημικών αντιπάλων του και με ένα 6-0 σερί, η Λόβεν έφτασε στο τελικό 37-17.
Η ελληνική ομάδα στον επαναληπτικό του Λουτρακίου την ερχόμενη Κυριακή (18:30) θα ψάξει μία αξιοπρεπή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του και ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να αποχαιρετήσει την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι.

«Βαριά ήττα ψυχολογικά»
Ο προπονητής του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας, σχολίασε: «Η αρχή μας κόστισε. Θέλαμε να έχουμε ένα καλό πρόσωπο. Είχαμε πολύ κακό ποσοστό από τα 6 μέτρα, μόλις 30%, ενώ συνήθως παίζουμε κοντά στο 70%. Ψυχολογικά είναι βαριά ήττα, αλλά πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, ξεκινώντας από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε στο δεύτερο ματς να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να πω όμως ότι η διαιτησία δεν μας σεβάστηκε καθόλου, άσχετα με την διαφορά δυναμικότητας των ομάδων»

Ο τεχνικός της Λόβεν Γκούντμουντουρ Γκούντμουντσον είπε: «Μπήκαμε στο ματς έχοντας στο μυαλό μας μόνο τον Διομήδη και όχι το Κίελο που αντιμετωπίζουμε σε λίγες ημέρες. Δείξαμε σοβαρότητα από την αρχή διότι ο Διομήδης ήταν άγνωστος αντίπαλος. Θέλαμε να μπούμε δυνατά και το καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκουράσαμε παίκτες, μην χάνοντας όμως την συνοχή μας. Κόντρα στο Κίελο πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε μια νεανική ομάδα με ισχυρές προσωπικότητας και μπορούμε να πιέζουμε 60 λεπτά και όταν αυτό το κάνεις στο χάντμπολ, παίρνεις συνήθως και τα αποτελέσματα που θέλεις».


ΡΑΙΝ ΝΕΚΑΡ ΛΟΒΕΝ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 37-17
ΛΟΒΕΝ (Γκούντμουντουρ Γκούντμουντσον): Γκροέτσκι 9, Γκουαρντιόλα 8, Μπιτζ 5, Σμιντ 5, Στεινχάουσερ 3, Μίρχολ 2, Σέσουμ 2, Γκενσχάιμερ 1, Γκέρλιχ 1, Τζότζιτς, Εκνταχλ, Λάντιν, Πέτερσον, Ρόγκις, Στογιάνοβιτς.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Μαστορογιάννης 4, Μαραγκός 3, Ζαραβίνας 3, Σαμαράς 2, Τάσκοβιτς 2, Δεληγιάννης 1, Καραϊβάνοφ 1, Μεγαλοοικονόμου 1, Χαντέλης, Κοντούλης, Κρεμαστιώτης, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Πασσιάς, Τσούλος.
Διαιτητές: Κλέβεν- Ράμπεργκ (Νορβηγία), Παρατηρητής: Ραιζίγκερ (Αυστρία), Κόκκινες: Ρόγκις (3 δίλεπτα), Μεγαλοοικονόμου (απευθείας για επικίνδυνο φαουλ), δίλεπτα: 6-4, πέναλτι: 4/4-0/2.

26 comments

Anonymous said...

Eίμαστε έτη φωτός ακόμα μακρυά από το να αντιμετωπίζουμε με αξιώσεις τέτοιες ομάδες

Anonymous said...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΄΄ΦΙΑΤΑΚΙ΄΄ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΄΄ΦΕΡΑΡΙ΄΄ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΚΥΠΕΛΟ ΜΕ ΚΥΠΕΛΟ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΣΟ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ...

Anonymous said...

kala...den vgaineis pote na peis oti den se sevasthke h diaithsia sta 20goal kai oti sunh8ws exeis 70% sthn elladitsa...ellhnikh nootropia,kakes dhlwseis...

Anonymous said...

Καλά δε νομίζω ότι κανένας στο διομδη ετρεφε αυταπατες.Άλλωστε απο την πρώτη στιγμή σε δηλώσεις του ο Δημητρούλιας μίλησε για προκληση και όχι πρόκριση.
Τώρα αν αναφέρεσαι σε θεματα φιλάθλων ε αυτά ξέρεις είναι για ψυχολογικούς λόγους στηριξης των παικτων και τίποτα παραπάνω.Ποιανού οπαδού η ομάδα θα έπαιζε τέτοιο ματς κ δε θα προσπαθούσε να τονώσει λίγο την ψυχολογία των παικτών

Anonymous said...

anwnume tou 10:52 stamatata pikroxola sxolia k min ksexnas oti persu o diomidis tin ekane perifani tin 'elladitsa'

Anonymous said...

gia tis dhlwseis tou dimitroulia milhsa...oxi gia thn persunh uperprospa8eia ths omadas...o idios meiwnei thn epituxia tou otan milaei gia diaithsia...

Anonymous said...

10.52 τα σχόλια αφορούσαν κάποιες συγκεκριμένς φάσεις που ήταν 50-50 και τις πήρε όλες η lowen.Μιλούσε για το ψυχολογικό αντίκτυπο που είχε αυτό στους παίκτες τπτ παραπάνω.και φυσικά δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο αυτ στο σκορ.

Anonymous said...

exei dikio o dimitroulias...re ilithie diaititi ti dineis ti fasi otan einai sta 15 gol brosta o allos giati alliws mas pianei xasmourito!!!!!

Anonymous said...

enw ama epaize h omadara soy 12.25 tha xezotan epanw tis h lowen e??
a re kakomoirides poy eimaste telika se ayti ti xwra

Anonymous said...

Σίγουρα ο σημερινός Διομήδης δεν ήταν στην καλύτερη του ημέρα. Σίγουρα η ήττα ήταν μεγάλη και διδακτική για όλους μας.
Σίγουρα όμως το να χάνει μια Ελληνική ομάδα (με μπάτζετ 250.000 €) από την καλύτερη ομάδα του κόσμου (με μπάτζετ 6.000.000 €)δείχνει τις διαφορές.
Σίγουρα ο Διομήδης είχε μόνο 30 % από τα 6 μέτρα , αλλά ο τερματοφύλακας της Λοβεν κοστίζει (κι όχι άδικα όσο όλος ο Διομήδης)
Σίγουρα παρά την ήττα αυτή η ομάδα μας έχει κάνει υπερήφανους κι έχει ανεβάσει τον πύχη του Ελληνικόύ Χάντμπωλ .
Γι' αυτό κι εμείς σίγουρα θα είμαστε την Κυριακή 2 Δεκέμβρη στο Λουτράκι προσδοκόντας μια καλή εμφάνιση που θα δείχνει ότι το Ελληνικό Χάντμπωλ έχει παρόν και μέλλον...

Όσο για τους πικρόχολούς που πιθανά να χαμογελούν με την ήττα των "Λύκων" ας τους αφήσουμε σε αυτόν τον μικρό κόσμο της μιζέριας που ζουν...

Anonymous said...

κακά τα ψέμματα είναι βαριά η ήττα γιατί φανέρωσε και το χάος που μας χωρίζει από τις προηγμένες ομάδες

Θα μπορούσε να προκριθεί ο Διομήδης?
Φυσικά και όχι άλλωστε δια στόματος Δημητρούλια από την πρώτη στιγμή ειπώθηκε πώς δεν τίθεται θέμα πρόκρισης αλλάότι τα παιχνίδια αυτά είναι μια πρόκληση να μετρήσουμε τις δυνάμεις

Θα μπορούσε να παίξει καλύτερα ? Σαφώς και μπορούσε αλλά και παλι πιστεύω πρσωπικά πώς στην καλύτερη των περιπτώσεων να μπορούσε να χάσει με τη μισή διαφορά(θυμηθείται δεν έπαιξε ο πετερσον)

Κέρδισε κάτι ο ΔΙομήδης ?

Πάρα πολλά που πιστεύω με σωστή διαχείριση θα τον ωφελήσουν.Και μόνο το γεγονός ότι για 60 λεπτά και άλλα 60 σε μια εβδομάδα ήρθαν οι παίκτες του face to face με παίκτες που τους χαζεύουμε από την τηλεόραση όλοι μας , οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν μόνο οφέλιμες είναι

Στην παρούσα φάση δυστυχώς ομάδες αυτού του επιπέδου είναι απλησίαστες για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα( όποιος πιστεύει το αντίθετο ιδού η ευρώπη να τον θαυμάσουμε τί μπορεί να κάνει καλύτερα)

Anonymous said...

Δε θα αναφερθώ στον κακό τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού.

Ούτε στις πολύ κακές δηλώσεις μετά.

Άντε, ούτε στις αυταπάτες που τρέφουν μερικοί εδώ μέσα.

Αλλά να λες πως, όσο στοιχίζει ο τερματοφύλακάς τους, στοιχίζει όλος ο Διομήδης;;; Δε γίνεται έτσι, ρε παιδιά...

Εγώ, έχω πολλά λεφτά (λέμε τώρα)... Και αποφασίζω να δώσω στους ίδιους παίκτες, αυτούς που έχει το Άργος, από..ας πούμε 300.000 ευρώ έκαστος! Θα έχαναν λιγότερο χθες;; Ερωτώ...

Και κάτι άλλο: είναι αλήθεια πως, πριν 10 έτη, με τα ίδια λεφτά πάνω-κάτω, παιζόταν πολύ ομορφότερο χαντμπολ, από αρκετές ομάδες, σε σχέση με το χάντμπολ που μας παρουσιάζει το Άργος σήμερα! Ξέρω, άλλες εποχές, άλλοι παίκτες, άλλα κίνητρα κλπ. Όσοι όμως το γνωρίζουν το τόπι, θα συμφωνήσουν μαζί μου, απ' έξω τους ή από μέσα τους, αν δυσκολεύονται.

Αλλά δυστυχώς, ψοφάμε να κάνουμε εύκολα Θεούς και αποδοπομπιαίους τράγους, είναι ίδιον του λαού μας..

Anonymous said...

ΑΣΤΟΧΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΛΕ 8.43..ΑΝ ΕΙΧΑ 300.000 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..

Anonymous said...

ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ Μ........ΕΣ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΛΑ...
ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!

Anonymous said...

Σεβασμός στο εξωτερικό από διαιτητές δεν υπάρχει και το ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε παίξει ευρωπαϊκά παιχνίδια...

Anonymous said...

Αναγνωρίστε επιτέλους το δικαίωμα σε κάποιον άνθρωπο να είναι στενοχωρημένος και να μην έκανε και τις καλύτερες των δηλώσεων.
Δε νομίζω ότι ο Δημητρούλιας έχει δώσει δείγματα ανθρώπου που δεν ξέρει να μιλάει σοβαρά μέχρι τώρα.

Anonymous said...

όσοι έχουν και την στοιχειώδη επαφή με τα εξωρικά και τις ευρώπες,ξέρουν ότι από πάντα μας αντιμετωπίζουν ως δεύτερης διαλογής,ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΑ.

Anonymous said...

Άστοχη η ερώτηση σίγουρα, σου δεν κατάλαβες τίποτα από αυτήν, φιλαράκο...8:51...

Anonymous said...

Αναφμισβήτητα πέρσι ο Διομήδης πήρε έναν Ευρωπαϊκό τίτλο, αλλά αυτό βέβαια δεν το κάνει αυτόματα και Ευρωπαϊκή ομάδα. Το επίπεδο του Challenge Cup που πήρε ο Διομήδης είναι πολύ χαλημό τα τελευταία χρόνια όπως και το επίπεδο του Ελληνικού handball.
Αν θέλεις να κάνεις πορεία στην Ευρώπη πρέπει να βάλεις τουλάχιστον 1.000.000€ και όλοι ξέρουμε ότι είναι αδύνατο αυτό.
Το άσχημο για τον Διομήδη είναι ότι δεν έχει καθόλου δικούς του παίκτες και από ότι φαίνεται δύσκολα θα βγάλει κάτι καλό τα επόμενα 5 χρόνια. Αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα....
Το ίδιο πρόβλημα έχει και η ΑΕΚ.
Σε αντίθεση με Δούκα, ΠΑΟΚ, ΑΕΡΩΠΟ, ΦΙΛΙΠΠΟ, ΚΙΛΚΙΣ κ.α. που έχουν κορμό απο δικούς τους παίκτες.

Anonymous said...

Συμφωνώ μαζί σου γενικά ως προς τα Ευρωπαικά. Το να γίνεις όμως ευρωπαική ομάδα ,όχι φυσικά σε επίπεδο να ανταγωνιστείς στα ίσια τέτοια μεγαθήρια , είναι κάτι που γίνεται με το χρόνο πιστεύω.Φέτος στους 32 του ehf cup , ίσως του χρόνου ξανά ,κάποια χρονιά ίσως και στους ομίλους κλπ.
Σιγά σιγά στήνεται ένα ευρωπαικό προφιλ και σιγουρα το να αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες ,ακόμα κ αν χάνεις σου προσθέτει πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις

Όσον αφορά του τί έρχεται πίσω από την πρώτη ομάδα του Διομήδη επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω μιας κ τα έχω δει τα παιδιά(μιλάμε για παιδια 17-19 ετων το πολύ).Δεν ξέρω αν θα φτάσουν στο επίπεδο ενός μεγαλοοικονόμου μαραγκού σαμαρα κλπ αλλά είναι πολύ ελπιδοφόρα όλα τους

Anonymous said...

Και επειδή μας αντιμετωπίζουν σα δεύτερης διαλογής δε θα πρέπει να το φωνάζουμε? εγώ δεν ειμαι καμία ομάδα αλλα 15 χρόνια στο άθλημα και έχω δεί πάρα πολυ μπουντεσλιγκα!! απο άποψης διαιτησίας το μάτς υποστήρηξε καθαρά τον αντίπαλο που ήταν πιο δυνατός και δεν την χρειάζοταν βέβαια αλλα την είχε. Σας λέει κάτι αυτό, η προκειμένου να υποβαθμίσουμε μιά κατάσταση ξαφνικά δε μας αφορά; πού να πάει το Διομηδάκι(συγγνώμη κιολασ εκει στο Άργος) και τί να πάρει στο Λόβεν; εγώ λέω οτι υπάρχουν ομάδες στην Α1 που θα έβαζαν κάτω απο 10 γκόλ. και δεν εννοω τον Πανελλήνιο(ας με συγχωρήσουν και οι Ολυμπιονίκες).

Anonymous said...

για σταθείτε ρε παιδιά.
Σε ποιά σημεία οι διαιτητές φρέναραν τον Διομήδη και έπαιξαν έδρα?
Ας βγει κάποιος από τους Αργείτες να μας πει χρονικά σημεία να τα δούμε και 'μεις.
Γιατί κάτι τέτοιο στο βίντεο δεν φαίνεται.
Εκτος και αν διαμαρτύρεται ο Ζαραβίνας που θεωρεί αδικία όταν τον παίζουν 50-50.

Anonymous said...

Kali epityxia ston epanalhptiko kai mi tsimpate, afou de mporoun sta egxoria sas ta xwnoun gia ta allodapa. Kali epityxia kai stin Edessara!!

Anonymous said...

4.06 φίλε μου ο Δημητρούλιας αυτό πουείπε αφορούσε μερικές οριακές φάσεις τις οποίες τις πήρε όλες η lowen. 'Οχι με τη λογική φυσικά ότι έκριναν το αποτέλεσμα αλλά ότι πώς να το πω σε τσάκιζε ακόμα περισσότερο.Εγώ θυμάμαι κανα 2-3 περιστατικά τώρα χρονικά σημεία ακριβώς δε θυμάμαι πρέπει να ξαναδώ το ματς για να τα εντοπίσω.Θα σουπω στο περίπου.

Η πρώτη φάση είναι περίπου στο 2-0 λίγο πριν λίγο μετά.Ο μεγαλοοικονόμου τζατζάρεται με δύο αντιπαλους (κλασσικά σπρωξιματάκια μεταξυ αμυντικων -επιθετικου ακι ειδικα πιβοτ)και σφυρίζει επιθετικό φάουλ.Θα μπορούσε να σφυρίξει κ αμυντικ ή τίποτα

Σε κάποια στιγμή στα μέσα περίπου του α' ημιχρόνου και ενώ έχει ανοίξει ήδη η ψαλίδα στο σκορ ενώ ο Διομήδης έχει πετύχει 2 γκολ σερι νομιζω ,σφυρίζει φαουλ υπερ του Διομήδη στον τασκοβιτς δίνει δίλεπτη στον γερμανό αλλά ταυτόχρονα δίνει δίλεπτη και στον τασκοβιτς (αυτό ειλικρινά δεν το καταλαβα.σε μια επαφη των δύο παικτων δεχεται οτι εκανε παραβαση ο γερμανος κ δινει το φαουλ αλλα τους αποβαλλει και τους 2).άντε να επιτεθείς κ να αμυνθείς με παικτη λιγοτερο για 2 λεπτα απέναντι τους

Μια τρίτη φάση στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου πάλι σε αντίστοιχο σημείο ,με το διομηδη να εχει βγαλει κανα δυο αμυνες να εχει βαλει 1-2 γκολ φευγει στην κοντρα ο σαμαρας του γινεται η πασα και πεφτουν πανω της ενας της lowen και ενας του διομηδη και καταληγει αουτ.Θα μπορουσε να δωσει την μπαλα σε οποιαδήποτε ομαδα δεν ηταν ξεκαθαρο ποιος την ακουμπησε τελευταιος.Πάλι η lowen την πήρε.

Για τέτοια μικροπράγματα μίλησε ο Δημητρούλιας τα οποία συνέβαιναν σε χρονικές στιγμές που πας λίγο καλά εχεις βγάλει κανα 2 άμυνες εχεις βάλει σερι 2 γκολ μπορείς να μειωσεις λιγο ακόμα και δε σου δίνει καμια φαση υπερ.Επαναλαμβάνω δεν εχει να κανει με την εξελιξη του σκορ αλλά σου τσακίζει τα νεύρα περισσότερο

Anonymous said...

@9,14 να δεχτούμε ότι έχεις δίκιο.
Εχασες-χάσαμε με 20γκ και οι διαμαρτυρίες εντοπίζονται σε 3 φάσεις (3 αναφέρεις) και εκτός την 2λ στον Τάσκοβιτς,οι άλλες 2 είναι αμφισβητούμενες.
Δεν νομίζεις ότι τα παραλές ?
Για σκέψου πόσες τέτοιες φάσεις παίρνει ο Διομήδης και η Αεκ και ο Παοκ στην ελλάδα και το θεωρείτε φυσιολογικό.
Σαν τον ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο:
το 50-50 είναι βαρύ.
Ο διαιτητής φίλε δεν ασχολείται μ αυτόν που δεν μπορεί να πιάσει την μπάλλα,είναι γνωστό αυτό.

Anonymous said...

καταρχην σου είπα 3 που θυμαμαι εγω γιατί ζήτησες να βγούν αργείτες να σου πουν, μπορει να υπαρχουν κ αλλες και δευτερο αν διαβασεις προσεκτικα το τί εγραψα θα δεις πώς δε λέω ότι επηρέασαν σε καμία περίπτωση το αποτελεσμα παρα μόνο ψυχολογικά
Σαφώς κ ουσιαστική διαφορά δεν θα έκαναν άντε να ήταν η διαφορα μερικα γκολ διαφορετική

Ούτε ο Δημητρούλιας στάθηκε παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα ουτε κανένας άλλος.Έκανε μια αναφορά μεταξύ των υπόλοιπων δηλώσεών του και σε αυτό το θέμα.Τώρα αν κάποιοι από όλες τις δηλώσεις που έκανε διαλέγουν να ασχοληθούν μόνο με αυτό και αν αγνοούν όλα τα υπόλοιπα πρόβλημά τους.Ειπε και αυτό μεταξύ πολλών άλλων πιο σημαντικών