Αναχωρεί η Εθνική - Ισόπαλο το τελευταίο τεστ με Ορμή Λούξ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναχωρεί η Εθνική - Ισόπαλο το τελευταίο τεστ με Ορμή Λούξ


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχωρεί αύριο στις 15:00 από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό την Βιέννη και από κει οδικώς (περίπου 250 χλμ) θα βρεθεί στο Παρτιζάνσκε της Σλοβακίας, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του 1ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Η 16αδα της Εθνική Γυναικών: Κοτσαμποικίδου, Μαυρογεώργη Ν., Παπανικολάου (Νέα Ιωνία), Παπαδοπούλου Μ., Παρασκευαϊδου, Χατζηπαρασίδου (Μέγας Αλέξανδρος), Βαφειάδου, Λογδανίδου, Νούλα, Στρατάκη (ΠΑΟΚ), Δημητρίου, Μάστακα, Ποιμενίδου (Πρωτοπόροι), Λέκκα (Ιωάννινα), Βασιλειάδου (Ντος- Ολλανδία), Καζάκη (Βέιμπερν- Γερμανία).
Αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Γιάννης Στρατάκης, ενώ σε αυτή βρίσκονται ακόμα ο μάνατζερ- τεχνικός σύμβουλος των Εθνικών ομάδων Γιάννης Βαρελτζής, οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί Σωκράτης Βακάλης, Γιώργος Αντωνίου και ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης.

Το πρόγραμμα των αγώνων

30/11- 19:00 Σλοβακία- Ελλάδα
1/12-16:30 Ελλάδα- Ελβετία
2/12-16:30 Ελλάδα- Φινλανδία


Ισόπαλο (20-20) έληξε το τελευταίο φιλικό της Εθνικής Γυναικών κόντρα στην Ορμή Λουξ στο κλειστό του Μενιδίου, πριν τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωκράτης Βακάλης, σχολίασε: «Σχεδιάσαμε να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής και την ισόποση κατανομή κόπωσης. Το πρώτο μέλημα μας είναι η ξεκούραση. Η ομάδα στέκεται καλά, έχει αποκτήσει δομή στο παιχνίδι της και κάποια λαθάκια που επισημάναμε ήταν σε λεπτομέρειες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα κορίτσια και είμαστε ψυχωμένοι και αισιόδοξοι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

ΕΛΛΑΔΑ- ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ 20-20

Τα δεκάλεπτα: 2-3, 4-4, 10-8 (ημχ.), 14-14, 17-17, 20-20
ΕΛΛΑΔΑ (Σωκράτης Βακάλης): Λέκκα, Βασιλειάδου, Ποιμενίδου 1, Νούλα, Χρυσή, Χατζηπαρασίδου 2, Παπαδοπούλου 2, Μάστακα 1, Λογδανίδου 2, Κοτσαμπουικίδου, Καζάκη 3, Μαυρογεώργη, Στρατάκη 4, Παρασκευαϊδου, Δημητρίου 2, Βαφειάδου 3, Παπανικολάου.
ΟΡΜΗ (ΡάτκοΤζούρκοβιτς): Κασάπη, Κορομηλά, Καράγιωργα 1, Νούσια 1, Έλληνα 5, Πένεφ 1, Μίσκοβιτς, Δημητρίου 4, Μούρνου 4, Χαλά, Ευαγγελίδου 3, Ματαρόνα 1.
Διαιτητές: Φωκίτης- Τσάμος, δίλεπτα: 3-2, πέναλτι: 1/1-1/2

5 comments

Anonymous said...

5 συνοδοί με τις γυναίκες ? ταξιδάκια ? ο λαχανοκηπος ο βαρελτζης τι δουλειά έχει με την ομάδα.Απο αυτά δεν θα κάνουμε οικονομία?τι λέει ο Γ.Γ. Της ΟΧΕ ?

Anonymous said...

εκτος απο το να διαφημιζει μεσα απο τη σελιδα της ομοσπονδιας το κεντρο ρεπορταζ που δουλευει,ο ιδιοκτητης της σελιδας πρεπει να μαθει και λιγη γραμματικη,γιατι το ''φιλανδια'' μας εβγαλε τα ματακια...αιντε καινουργια χωρα φτιαξατε ελεος

Anonymous said...

5 συνοδοί για τους αγώνες της Ε. Γυναικών?? Κάποιοι μάλλον δεν έχουν πάει το ταξιδάκι τους τώρα τελευταία..ε Γιαννάκη??

Anonymous said...

as mas enimerosei kapoios posoi prepei na pane stis apostoles na kseroume......
a re kakomoirides na dv me ti alli malakia tha asxolithite....
oles oi ksenes apostoles exoyn 10 atoma k emeis theloyme na pigenoyn oi athlites monoi toys....

Anonymous said...

αυτη η εθνικη γυναικων δεν εχει καμια παικτρια της ορμης, αφου παιζουν οι καλυτερες στην εθνικη, γιατι η εθνικη δεν μπορει να κερδισει την ΟΡΜΗ?