ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Από τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων Γυναικών αρχίζει τις υποχρεώσεις της η Νέα Ιωνία. Η Ελληνική ομάδα μετά από συμφωνία με την Κουίντους θα δώσει και τα δύο ματς στην έδρα της με τις Ολλανδέζες αύριο και την Κυριακή στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. «Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε έναν τριετή σχεδιασμό. Δεν βιαζόμαστε, διαθέτουμε νεαρές αθλήτριες, που χαιρόμαστε διότι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Αυτό δεν σημαίνει δεν θέλουμε το ματς», σχολίασε η προπονήτρια Σοφία Ναϊσίδου.
Στην Πρίστινα δοκιμάζεται αύριο ο Μέγας Αλέξανδρος, ο οποίος καλείται να πάρει την πρόκριση
στον 3ο γύρο του EHF cup μετά το 27-27 του πρώτου αγώνα στα Γιαννιτσά. H αναμέτρηση θα αρχίσει στις 18:00 και η ελληνική ομάδα θέλει νίκη ή ισοπαλία με μεγαλύτερο σκορ από αυτό του πρώτου ματς.
Την Κυριακή στις 18:00 στο κλειστό της Άρτας, η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση θα υποδεχθεί την Ένωση Νεολαίας Αθηένου στην ρεβάνς που θα έχει τυπική διαδικασία, αφού η ελληνική ομάδα με την επιβλητική της νίκη με 28-17 στην Κύπρο, αναμένεται να προκριθεί θριαμβευτικά στον 3ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ.

No comments