Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Πανούτσος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Πανούτσος


Θλίψη για τον θάνατο του πρώην διαιτητή Α1 Νίκου Πανούτσου που τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή. Ο Πανούτσος, νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Άρτας με πνευμονικό οίδημα, ύστερα από πνευμονία. Μετά από σκληρή μάχη επί μία εβδομάδα, δεν κατάφερε να βγει νικητής, φεύγοντας από τη ζωή τις πρώτες πρωινές του Σαββάτου για τη γειτονιά των αγγέλων.
Ο Νίκος Πανούτσος γεννήθηκε το 1966 (46 ετών) στην Γραμμενίτσα Άρτας και ήταν πατέρας του 6χρονου Κωνσταντίνου και του 4χρονου Μάριου Άγγελου. Ήταν πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα και παντρεμένος με την Παρασκευή που είναι καθηγήτρια Αγγλικών.
Η αγάπη του για τον αθλητισμό τον έκαναν να αφιερωθεί σε αυτόν. Εκτός από διαιτητής του βόλεϊ ήταν διαιτητής ποδοσφαίρου και χάντμπολ και παρατηρητής αγώνων χάντμπολ και βόλεϊ. Το 2004 ήταν διαιτητής στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Ασχολήθηκε και με την πολιτική συμμετέχοντας ενεργά στις τελευταίες εκλογές ως υποψήφιος για την Περιφέρεια Ηπείρου.
Το απόγευμα της Δευτέρα στις 16:30 θα γίνει στην Γραμμενίτσα της Άρτας  η νεκρώσιμος ακολουθία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

3 comments

Anonymous said...

Να τον αναπαύσει ο Θεός!

Anonymous said...

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ.....

Anonymous said...

R.I.P.