Πάνοπλη η Εθνική για τους αγώνες με Μ.Βρετανία και Ιταλία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πάνοπλη η Εθνική για τους αγώνες με Μ.Βρετανία και Ιταλία


Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της μπαίνει από σήμερα η Εθνική Ανδρών ενόψει της αναμέτρησης με την Μεγάλη Βρετανία για την 1η προκριματική φάση του EURO 2016, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, ώρα 17:30 (ΟΤΕ TV) στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου.
Οι «λεγεωνάριοι» Γιώργος Χαλκίδης, Αλέξανδρος Βασιλάκης, Σάββας Καρυπίδης, Γρηγόρης Σανίκης και Χάρης Μάλλιος ενσωματώθηκαν στην αποστολή της ομάδας στο Λουτράκι και προπονήθηκαν, ενώ το απόγευμα η Εθνική θα είναι πάνοπλη με την προσθήκη των Δημήτρη Τζιμούρτου και Βύρωνα Παπαδόπουλου.


«Χρειάζεται πειθαρχία»

Ο διεθνής δεξιός ίντερ Αλέξης Αλβανός αναφερόμενος στους αγώνες κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία επεσήμανε: «Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα αυτό το ματς με τους Άγγλους. Παράλληλα θα αποτελέσει και μία πρόβα τζενεράλε ενόψει Ιταλίας. Έχουμε ποιότητα, έχουμε παίκτες, αλλά χρειάζεται να έχουμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας».


Αύριο η συνέντευξη Τύπου
Στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του αγώνα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων. Παρόντες θα είναι ο Δήμαρχος της πόλης Κώστας Λογοθέτης, ο Ειδικός Γραμματέας της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης, καθώς και οι προπονητές και αθλητές των δύο ομάδων.


11 comments

Anonymous said...

Καλή επιτυχία στην Εθνική μας σήμερα ,μακάρι να γεμίσει το γήπεδο και έχουν την υποστήριξη του κόσμου

Anonymous said...

Καλη αρχή παίδες. Αντε με το δεξί να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της Εθνικής μας Ομάδας.

Anonymous said...

kanena link na to doume paides???

Anonymous said...

Συμπεράσματα μετά το παιχνίδι με την Αγγλία : Πέσαμε πολύ χαμηλά για να ανταγωνιζόμαστε τέτοιες ομάδες και πρέπει να ανέβουμε επίπεδο και σωστά ο Κρανάκης φώναξε τους παλιούς Από τους 16 της αποστολής οι 8 είναι στο εξωτερικό και οι 8 σε αεκ-διομήδη-παοκ, τις μόνες ελληνικές ομάδες που κρατιούνται ημιπεπαγγελματικά. Για να μαθαίνουν και οι νεώτεροι και να αξιολογούν σωστά, από τους 16 της αποστολής οι 14 είναι από βορρά και οι 2 από νότο : οι 6 ξεκίνησαν στα ηλικιακά από τη Θεσσαλονίκη του 1.000.000 (αλβανός και παπαδόπουλος από χανθ - μεγαλοοικονόμου και πετρίδης από δία - γουργούμης από βαο και μαραγκός από παοκ) οι 3 από βέροια των 50.000(δεληγιάννης, τζιμούρτος, σανίκης), οι 2 από λοιπή μακεδονία (χαλκίδης από πτολεμαίδα των 50.000 και καρυπίδης από κατερίνη των 50.000) οι 3 από κέρκυρα των 50.000 (τσιλιμπάρης, βασιλάκης, γεωργιάδης) και μόνον οι δύο από αθήνα των 5.000.000 (μπαλωμένος από ιωνικό και μάλιος από πανελλήνιο). Συγγνώμη αλλά αυτά είναι.

Anonymous said...

ποσο ήρθε το ματς παιδες?

Anonymous said...

43-14

Anonymous said...

ευχαριστω φιλε ,μακαρι κ με τη Ιταλία να πάνε καλά

Anonymous said...

Άρχισες τις μαλακίες πάλι κομπλεξικε , απο που είναι η γιαγιά του καθενός κ πια πήδαγε ο παππούς του ..... Βλάκα για εθνική μιλάμε κόφτο ........

Anonymous said...

Με νευρίασε ο βλάκας και ξέχασα :
Μπράβο σε όλα τα παιδιά !!!

Anonymous said...

Σωστός ο 8,23 .Γιατί όλα αυτά τα μέρη δεν είναι Ελλάδα? Το γεγονός ότι το άθλημα εμφανίζει περισσότερη άνθιση στο Βορρά ,άρα λογικό να βγάζει περισσότερους καλούς παίκτες δε σημαίνει ότι θα απαξιώσουμε όσους δεν είναι απο Βορρά ,όσοι είναι αυτοί.Έλληνες είμαστε όλοι βρε παιδιά έχουμε τόσους που μας τη λένε να χωριζόμαστε και μόνοι μας?

Φαντάζομαι ότι εννοείς πώς η πολιτεία θα πρέπει να δώσει περισσότερο βάρος από ότι δίνει.μαζί σου και με τα χίλια αλλά μη χωρίζουμε τους παίκτες σε βόρειους -νότιους και όχι σε δημοσίευση της Εθνικής.Είμαστε γαμώτο τόσοι λίγοι για να τσακωνόμαστε για αυτά

Anonymous said...

ΠΕΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΤΙ ΒΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΟΣ ΔΥΣΗ ΚΙ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ.ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ,ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΙ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΧΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΑΙ ΣΕ ΚΩΦΟΥΣ.