ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΟΧΕ


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, που είχε ως κύριο θέμα την επιστολή των διαιτητών, οι οποίοι ζητούν το 70% των οφειλόμενων οδοιπορικών, προκειμένου να μην απέχουν από τους αγώνες του πρωταθλήματος. Το Δ.Σ. αποφάσισε να γίνει προσέγγιση με τους διαιτητές, καταθέτοντας τους συγκεκριμένη πρόταση, ώστε να μην επιβαρυνθούν οικονομικά το επόμενο διάστημα και να ξεκινήσει κανονικά η Α1 Ανδρών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Εγκρίθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στην Πάτρα (με προσπάθειες του συμβουλίου και του Προέδρου της Ορμής Λουξ Ανδρέα Κόγκα) για το διάστημα 24-27 Οκτωβρίου, ενόψει του αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2016.
Μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού για την κεντρική διαχείριση μετακινήσεων των ομάδων της Α1
Ανδρών και Α1 Γυναικών, παρουσιάστηκε μόλις μία προσφορά, ως εκ τούτου ο διαγωνισμός κηρύχτηκε άγονος, βάσει νόμου. Εγκρίθηκαν ομόφωνα όλες οι εισηγήσεις της Επιτροπής Μεταγραφών, εκτός από την περίπτωση της αθλήτριας Αριάδνης Μασμανίδου, η οποία με ψήφους 7-1 πήρε μεταγραφή με μετοίκηση.

15 comments

Anonymous said...

me prospatheies tou ds gia tin proetoimasia stin patra?xaxaxaxaxaxaxaxa.megali prospatheia to tilefono ston koga?

Anonymous said...

kamia lush se kanena aithma twn diaithtwn h apoxh synexizetai...

opote kai ama emeis edw 8a eimaste...

Anonymous said...

To prwta8lima diladi fetos i den tha ksekinisei i den tha teleiwsei!

Anonymous said...

Karapano adikeisai...esy eprepe na gineis dhmosiografos syntakths se politikh efhmerida alh8eia to gramma poios to egrapse o kurios S o kyrios X h o kyrios K???

Anonymous said...

karapano ton aprilio pou ebrizes ton Nikolitsa pou den se ebaze A1.. TWRA ti egine kai TON EXEIS KANEI 8EO???

Anonymous said...

karapano k xronh pws thn exete dei?? fetos 8a ginete oi ta3itzhdes toy proedrou??? epeidh stamarthse o Alekos?? ai apo ekei re lamogia

Anonymous said...

ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΦΟΙ!!!!

12.00 Π.Α.Σ. Φοίβος Συκεών Π.Α.Ο.Κ. ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
12.00 Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου Α.Σ.Ε. Δούκα ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ - ΧΡΟΝΗΣ
14.00 Πανελλήνιος Γ.Σ. Γ.Α.Σ. Κιλκίς ΧΡΟΝΗΣ - ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ
14.00 Α.Σ. Φίλιππος Βέροιας Γ.Ν.Ο. Άρης Νίκαιας ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
18.00 Π.Α.Σ. Αερωπός Έδεσσας Α.Ο. Διομήδης Άργους ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
18.00 Α.Ε.Κ. Χ.Α.Ν.Θ. ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ - ΧΡΟΝΗΣ

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΘΑΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ……..

Anonymous said...

Ο ΑΛΕΚΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΑΞΙΤΞΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΛΥΦΤΗΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ. ΨΑΧΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΙΤΗΛΙΚΙΑ!!!!!!!! ΨΑΧΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΝΑ ΒΡΗΤΕ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!!!! ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΛΥΚΟΦΙΛΟΙ Κ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ B.ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Υ.Γ. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

Anonymous said...

ποιος φοραγε κοκκινα κυλοτακια ρε παιδια?

Anonymous said...

afta einai skandala sti diatisia

"kilotopolis"

Anonymous said...

poso kafroi eiste poy anafereste ston aleko aytos mazi me ton kanellaki kapote sfyrizan ntermpy poy o meimaridis o migkas o mpempetsos k kapoioi soyroyklemedes den emenan sta gipeda kariolia oyst kai pali oyst akoy dietites 2is kathgorias ginnaki gataki partakia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ojo re oyst

Anonymous said...

πατρινοιτωρα θα δουμε αν ειστε μαγκεσ κ ειδικα εσυ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και το προεδριο δικοσ σασ παιδι ειναι ο χρονησ αλλα οι πληροφοριεσ μου απο σαλονικα λενε πωσ ακουσε το μεντορα του το μεγαλο τον τρανο ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗ--ΜΠΕΜΠΕΤΣΟ--ΜΙΓΚΑ τρια σε ενα ακουσε και σασ εγραψε κ ετρεξε του ειπε και μου το μετεφεραν ακουστικα γραμεννη σε κινητο την συνομηλια τουσ ,,γαμησετουσ τουσ τρομπεσ εγω ειμαι εδω,, ΜΠΡΑΒΟ ΤΡΑΝΕ που λενε κ στο χωριο σου ΓΙΑΝΝΑΡΕ σχιστουσ ολουσ κ πρωτον τον ΝΙΚΟΛΙΣΤΑ.... ΤΕΛΟΣ να δω τι τιμορια θα του ριξετε αλιωσσ κρυφτητε !!!!!!!!!!

Anonymous said...

Εγω λέω να πάτε ξανα σχολείο να μάθετε να γράφεται και μετα πιάνεται ξανα την σφυριχτρα !Επιπεδο δημοτικού !Πραγματικα νομίζω ότι είμαστε το τελευταίο άθλημα στην Ελλάδα !

Anonymous said...

ΕΙΣΤΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΙΝΟΙ.
ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ .

ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΟΛΑΜΟΓΙΑ.

ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.

ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ.

Anonymous said...

Αθληταρα @1.11 το <> σου δινει τη χαρα να παιζεις σε επισημους αγωνες.γιαυτο και μονο καταλαβαινεις οτι χωρις αυτους τους <> δεν θα επαιζες καθε σκ.Αρα χωρις αυτους εσυ εισαι το <>.Εκανε η μυγα κwλο και εχεσε τον κοσμο ολο.Αιντε!