Διαιτησία: Συνεχίζεται η αποχή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διαιτησία: Συνεχίζεται η αποχή


Σε επιστολή που κοινοποίησαν με δελτίο τύπου μέσω του ΣΥΔΧΑ αναφέρουν τα εξής:
Κύριε Πρόεδρε
Σε  απάντηση  του  από   26-9-2012    e-mail , σας  γνωρίζω ότι ,  πλην  του  Συνδέσμου  Αργους ,  όλοι  οι  υπόλοιποι Σύνδεσμοι  Διαιτησίας   εμμένουν  στην  απόφασή  τους  για  αποχή  από  την  Διεύθυνση  Αγώνων ,  κρίνοντας  ότι  το μεγαλύτερο  μέρος  των  αιτημάτων  τους  δεν  ικανοποιήθηκε.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Εκ μέρους των υπόλοιπων συνδέσμων  
Ε. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΙΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΔΧΑ

26 comments

Anonymous said...

h oxe na min dhlosi tous dieunis
dietites sto exoteriko

Anonymous said...

giati na to kanei na na timwrhsei tous diaithtes pou den ekbiasthkan me thn symperifora ths??? wraia logikh... kai sou xrwstw kai se timwrw epeidh den me upakous... den exoume poy den exoume ekproswpish sthn eyrwph na xasoume kai ayto to pronomio... ti zwa einai merikoi???

gia na doume twra h OXE pote tha brei xrhmata gia na ksekinhsei k pali to prwta8lhma....se kanena mhna fantazomai....

Anonymous said...

@12.20 η ομοσπονδια δηλωνει τους διεθνεις διαιτητες στην ευρωπαικη και τους στελνει βιντεοσκοπημενα τα αγωνιστικα τους τεστ καθως και τα γραπτα μεχρι τις 31/8. η λογικη σου και τχρωστω και τιμωρω και δεν εκπροσωπουμε σαν χωρα στην ευρωπη και ξεφτυλιζομαι στο εξωτερικο ειναι τουλαχιστον γραφικη. επιπλεον ηδη καποια ζευγαρια εχουν οριστει σε αγωνες εξω.

Anonymous said...

ΚΑΡΑΠΑΝΟ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ? ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ !!!

Anonymous said...

Η ΟΧΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 32.000 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤ/ΟΥ ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΑΓΩΝΑ ΤΑΥΛΙ.

Anonymous said...

Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3000 ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΞΕΠΕΡΝΑ 350.000 ΕΥΡΩ. ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 1.000.000 ?

Anonymous said...

240.000 teliko. apo 1580000 i oxe tha pari 1200000 ek ton opion exi pari 700000.xrostai 1080000.tamio 30000 .pos to vlepete tha pai to magazi?

Anonymous said...

3000 ευρώ;;;;; και κάνετε απεργία; θα έπρεπε να λέτε και ευχαριστώ. Εμείς που είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες και μας έχουν φεσώσει ο κοσμάκης από τις παραγγελίες, για το τεφτέρι που έχει ανοίξει στα μαγαζιά εδώ και δύο χρόνια, και αυτά που δίνουμε δανεικά και αγύριστα και παρά τις δυσκολίες σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε , ερχοσαστε εσείς και μιλάτε για 3000 η κάτι παραπάνω ή κάτι λιγότερο και κάνετε αποχή;;;; Και έχετε και την κανονική σας δουλειά...όσοι δουλεύετε. Ενώ εμείς δουλεύουμε, προπονήσεις, υποχρεώσεις, μετακινήσεις, και δεν ζητάμε τίποτα ΕΣΕΙΣ κάνετε άποψη για χρήματα που ΘΑ πάρετε;; Γιατί θα τα πάρετε. Σήμερα αύριο μεθαύριο.Θα τα πάρετε.
Οι στιγμές είναι δύσκολες για όλους και πρέπει να βάλετε και να βάλουμε όλοι πλάτη. Εάν ο καθένας βγάζει την ουρά του απ έξω θα στιγματίσει έναν ολόκληρο χώρο.
Όλοι έχουν προβλήματα. Δεν είστε οι μόνοι.
Πρέπει να δείξετε καλό πρόσωπο και να αναθεωρήσετε. Αφήστε την πρώτη αγωνιστική και βάλτε τα δυνατά σας για να ξεκινήσει η Δεύτερη αγωνιστική.
Με απεριόριστη συμπάθεια στα αιτήματα σας αλλά πρέπει να φανούμε όλοι δυνατοί.

Anonymous said...

@6.53

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ...
Δ-Ε-Ν Ε-Χ-Ο-Υ-Μ-Ε!!!!

ΟΤΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 800€, 350 ΔΙΝΩ ΕΝΟΙΚΙΟ, 150 ΟΤΕ-ΔΕΗ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩ? ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ Κ. ΕΞΥΠΝΕ?

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.! ΔΕΝ ΠΑΕΙ!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Το μόνο που θα πετυχετε με την αποχή θα είναι να μεταφερθεί το πρωτάθλημα της Α1 κατα μια εβδομάδα.
Η ΟΧΕ προτεινε να πληρωνονται τα οδοιπορικά πριν τους αγώνες μέχρι να πάρει λεφτά απο την ΓΓΑ (έτσι κι αλλιώς τον αγώνα τον πληρώνει το σωματείο) και να μηδενίζονται τα σωματεία που δεν πληρώνουν.
Αυτή η αποχή λίγο πριν τις εκλογές βρωμάει πολύ φίλοι διαιτητές, τη στιγμή που ειναι προφανές ότι δεν υπάρχει λύση στο οικονομικο.
Μπράβο στην ΟΧΕ που δεν προχώρησε σε εκβιασμό των Διεθνών Διαιτητών παρόλο που μπορούσε.

Anonymous said...

ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ,ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΜΥΡΙΖΕ,ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ(ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ) ΞΕΒΡΩΜΑΓΕ ΑΝΤΕ ΠΟΝΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ? ΠΟΛΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ .ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΥΡΙΟ ΧΑΖΟΥΛΗ 8:39

Anonymous said...

οχι φιλε μου δεν βρωμαει δεν ειναι ολοι α1.δεν εχουμε ολοι λεφτα για να τρεχουμε παντου.και οπωσ και να'ναι αφου τα χρωστα η οχε πρεπει να τα δωσει.ασ μην τα εταζε.και για τους γραφικους,δεν ειδα τοσα χρονια που μας χρεωναν να λενε οτι παιρνω πολλα

Anonymous said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΚΗΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ-ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΕΝΙΟΡ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ Η ΑΛΛΙΩΣ'ΡΟΜΠΑΣ'ΕΓΩ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΔΑΞΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ....Ο'ΡΟΜΠΑΣ'ΕΙΝΑΙ ΦΕΝΟΜΕΝΟ..ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΤΕΥΘΥΝΟΥΝ...ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ!!!!

Anonymous said...

Να ειστε σιγουροι ΟΛΟΙ οτι αν η ΟΧΕ ειχε δωσει πριν το σεμιναριο ενα μικρο ποσοστο απο τα οφειλομενα ισα ισα να κλεισει τα στοματα τωρα δεν θα ειχαμε απεργια..... ακομη και ΤΩΡΑ αν δωσει χρηματα εστω και μικροτερο ποσοστο απο οτι ζηταν οι διαιτητες το πρωταθλημα θα ξεκινησει.

Πρεπει να καταλαβετε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι εξυπνακηδες οτι οπως χρειαζετε η μπαλα και τα τερματα για να γινει ενας αγωνας ετσι χρειαζονται και οι διαιτητες.

Αν ειναι εκβιασμος η απεργια τοτε πως πρεπει να αποκαλεσουμε αυτο που κανει ο ΟΧΕ στους διεθνεις και που μαλλον εκανε και στον συνδεσμο του Αργους?

Anonymous said...

Δηλ.τι εκανε στους διεθνεις ?? φαλαγγα ???

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ!ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!

Anonymous said...

ΚΑΡΑ(ΜΑΥΡΕ)ΠΑΝΕ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΛΕΙΨΗ . ΚΑΗΜΕΝΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΟΤΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΗΣ Κ,,Ε,,Δ,, ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ . ΕΡΩΤΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΟΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ? ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΤΟΥΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΑΝΤΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ . ΟΧΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Anonymous said...

Ο ΚΟΓΚΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑ ΕΣΥ.... ΦΥΓΕ ΕΣΥ.... ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΛΙΔΕΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΚΟΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?

Anonymous said...

EKATSA KAI DIABASA OLA TA SXOLIA SAS RE KORAKIA STENOXORIA POY ME EPIASEEEEEEEEEEEEEEE MALLON DEN THA KOIMHTHO TO BRADYYYYYYYYYY. AFOY DEN THN KANATE KAI TORA KAI ENAS KARAPANOS SAS THN EFERE ESASTE AXIOI THS MOIRAS SAS.
A KAI XEXASA PRIN TOYS AGONES POU THA PHGENETE NA SFYRATE NA EXETE KAI MIA MEGALH SAKOULA GIA NA BAZETE TA LEFTA POY THA SAS DINOYN OI GHPEDOYXES OMADES ORE AN DITE EYROUDAKI NA ME FTYSETE DEN YPARXEI OYTE SENTS GIA DEIGMA ANTE KALHNYXTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anonymous said...

Karapano... θελω να σου πω οτι εμαθα απο εγκειρες πληροφοριες οτι ανανεώθηκε το διαβατηριο σου για Σκωτία οπότε μπορέις να φοράς φουστα χωρις να ντρεπεσαι...

επισης εμαθα οτι φτιαχνεισ τελεια γιουβαρλακια στην γυναικα σου(καλος και στην κουζινα ουαουυυυ)


και το καλυτερο το αφησα για το τελος!!!

πως γίνατια να σφυρας εσύ την ΑΕΚ που εισαι βαμμενος ΑΕΚτζης? αυτο ας το απαντησουν αλλοι...


@11:24 ποσο ασχετος εισαι με το αθλημα?? αν ο διαιτητης δεν πληρωθεί πριν τον αγώνα κλεινει το φύλο με 0-10 και απλα φευγει...οποια ομαδα δεν θελει να πληρωσει ειναι απολυτο δικαιωμα της...αλλα κακο θα κανει μονο στον εαυτό της...

οσο για το οτι ειναι πονηρο το χρονικο διαστημα που κανουμε αποχη να ενημερωσω ολους οτι το προβλημα ασφλως και δεν το δημιουργησε ο Παντελής αν και ηταν μελος του ΔΣ και αντιπροεδρος κ δεν μας νοιαζουν τα προσωπα...αν βρεθει λυση και τοτε να δουμε ποιοσ ειναι μαγκας να κατονομασει αυτους που εχουν τις ευθυνες... και καλα θα κανει ο Πιλαφάς που εδινε υποσχεσεις και μολις ειδε τα σκουρα την εκανε με αλφρα να βγει κ να πει τι ειχε υποσχεθεί!!!




Υ.Γ. Νικολαου μην την χαρισεις στον Χρονη.. ετσι και κατεβει περιμενουμε την κινηση σου.. διαφορετικα χαθηκε το παιχνιδι τελειως...

Anonymous said...

εκει στο αργος μοιραζουνε κ χαρτομαντηλα ??????? γιατι ρε παιδια πολυ συγκινηθηκα με το σκεπτικο κ την αποφαση του συνδεσμου τους . μπραβο προεδραρα παντα αξιος !!!!!!! οι υπολοιποι παρτε πετσετα να σκουπιστειτε απο τα σαλια κ να προσεξετε να μη πατησετε τη γλωσσα του προεδραρα κ των υπολοιπων !!!!!!! οσο για το αν φταίνε πρώτα οι διαιτητές να ξαναθυμησω στο συνδεσμο του αργους γιατι ισως εχουν « αλτσχαϊμερ » οτι καποιοι συναδελφοι τους απο καποιο συνδεσμο φωναζαν χρονια τωρα για τα " κακως κειμενα " κ απαιτουσαν δικαιως αυτά που διακαιουνταν σε οποιεσδηποτε συνθήκες . μπραβο σε οσους συνδεσμους το τραβηξουν αυτη τη φορα μεχρι το τελος . προεδραρα καραπανο και σια μηπως σας εταξαν παιχνιδια σε Α1 ( θεος φυλαξει ) ή μηπως πηρατε τιποτα " μπικικινια " ??????? μπααααααα !!!!!!! λεεεεεεες ??????? παιζει κ αυτο

Anonymous said...

Πολύ καλά έκανε ο σύνδεσμος του Αργους να δώσει το δικαίωμα στη διοίκηση της ΟΧΕ να βρει λύσεις. Το στίγμα το έδωσε ο κόσμος της διαιτησίας. Τώρα τι ζητάτε. Μακάρι να είχατε και εσείς το κουράγιο να αλλάξετε στάση. Άλλά η ελλάδα έφτασε εδώ που έφτασε απο την ξεροκεφαλια μας και την υστεροβουλία μας.
Αλλά πως να παει μπροστα το χάντμπολ όταν έχουμε ειδικούς στην ενόγρανη?
Πως να παει μπροστά όταν έχουμε ειδικούς στα βελάκια;
Πως να παει μπροστά το άθλημα όταν οι περισσότεροι για να μην πω...5-6 διαιτητές, ότι χρειάζονται επιγόντως χειρουργείο με ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ.

Αλλάξτε νοοτροπία.
Βάλτε πλάτη όλοι για να παει μπροστά το άθλημα.
Είχαμε μια επιτυχία πέρσι με τον Διομήδη, επιτυχια οι επιστροφές των Αλβανού - Μπαλωμένου.
Μην τα χαλάτε όλα με την ξεροκεφαλιά σας. Υπάρχουν ανάγκες απο όλους.
Τελείωσε η πρώτη αγωνιστική πάει χάθηκε. Δώστε την ευκαιρία μέσα στο ΣΚ να δώσετε το στίγμα της ένωσης όλου του χαντμπολικού κόσμου για το καλό όλων μας και ειδικά των νέων αθλητών.

Anonymous said...


ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΔΙΕΘΝΗ" ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΔ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΒΟΥΡΟΔΡΑΧΜΟΦΟΝΙΑΔΕΣ (ΣΩΤ.Μ.-ΓΙΑΝ.Μ.)
ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.
ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ : ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ , ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΩΣ ΘΕΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚ. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΡΙΧΝΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΓΑ - ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΨΑΧΝΕΣ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
ΟΣΟ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ , ΤΩΡΑ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ.
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΚΡΙΜΑ , ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ.

Anonymous said...

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΠΠΕΔΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΓΩ ΝΑ ΙΔΡΩΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΤΡΧΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΚΟΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ.