Οι Έλληνες του εξωτερικού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Έλληνες του εξωτερικού

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΒΑΚΕΡ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΧΑΛΚΙΔΗ
Πρεμιέρα για το ελβετικό πρωτάθλημα με την Βάκερ Τουν να επικρατεί της Βασιλείας με 25-21 εκτός έδρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο διεθνής πίβοτ Γιώργος Χαλκίδης, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός σε άμυνα και επίθεσης, πετυχαίνοντας μάλιστα 6 τέρματα.


Την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γερμανίας πέτυχε η Έμπορ Ροστόκ του Βύρωνα Παπαδόπουλου, επικρατώντας 33-30 της Μπίτενφελντ. Πολύ καλή απόδοση είχε ο διεθνής αριστερός εξτρέμ με 4 γκολ, όπως και γνώριμος μας από την θητεία του σε
Πανελλήνιο, Θερμαϊκό και ΠΑΟΚ, Γιαν Κόμινεκ που υπερασπίστηκε τα δοκάρια της ομάδας του.
Τη συντριβή από την Χούτενμπεργκ γνώρισε η Χιλντεσχάιμ των Δημήτρη Τζιμούρτου (2 γκολ) και Ντίνου Χαντζιάρα, χάνοντας με 31-21.
Στην Μπουντεσλίγκα η Μέλσουνγκεν πήρε και αυτή την πρώτη της νίκη για φέτος με 28-25 επί της Βέτσλαρ στο ντέρμπι του Χέσεν. Ο Αλέξανδρος Βασιλάκης από τους γηπεδούχους ήταν κορυφαίος με 5 τέρματα.
Στην 3η κατηγορία της Γερμανίας, η Σπρίνγκε δεν τα κατάφερε ούτε την 2η αγωνιστική, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 21-21 με την Στραλζούντερ. Ο Νίκος Τζούφρας σημείωσε 5 γκολ, ο Χάρης Μάλλιος 2, για πρώτη φορά αγωνίστηκε και ο Νίκος Ριγανάς, ενώ ο Θόδωρος Ευαγγελίδης έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.


1 comment

Anonymous said...

MORI PAIXTOYRA BYRONA PALI PLAKA EKANES STON KOMINEK........XORISTROYLA........FALTSAKI...........KAI ASTON NA FRIKAREI......................................