ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΧΕ


Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την αναβολή των 5 από τους 6 αγώνες (εκτός της αναμέτρησης ΑΕΚ- ΧΑΝΘ) της 1ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, λόγω αποχής των διαιτητών. Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα λυπηρό στην δεδομένη χρονική στιγμή που υπάρχει θετική εξέλιξη στο θέμα της τηλεοπτικής προβολής του αθλήματος. Η ΟΧΕ κατανοεί πλήρως τα προβλήματα των διαιτητών και τα αιτήματα τους, τα οποία στην πλειοψηφία τους έχουν βάση και είναι δίκαια.
Ωστόσο οι οφειλές προς τους διαιτητές (και στα σωματεία) προήλθαν καταρχήν από την ελλιπή καταβολή των χρημάτων του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του 2011 (μείον 450.000 ευρώ) και από την περαιτέρω μείωση (κατά 164.000 ευρώ) του προϋπολογισμού του 2012 από την Πολιτεία.

Η ΟΧΕ στα μέτρα των δυνατοτήτων της έκανε μία πρόταση στους διαιτητές, η οποία αν μη τι άλλο θα είχε ως αποτέλεσμα τη διεξαγωγή των αγώνων, χωρίς καμία περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση από τους ίδιους.
Αυτή αφορούσε την καταβολή των εξόδων μετακίνησης διαιτητών/ παρατηρητών προκαταβολικά μέχρι να υπάρξει η δυνατότητα να καταβληθεί μέρος των οφειλομένων, ενώ υπήρξε δέσμευση να τροποποιηθούν τα σχετικά άρθρα των προκηρύξεων που αφορούν τις κυρώσεις σε περίπτωση μη καταβολής των αμοιβών των διαιτητών από τα σωματεία. Η μετατροπή τους δηλαδή από χρηματικό πρόστιμο σε κλείσιμο του φύλλου αγώνος εις βάρος του γηπεδούχου σωματείου.
Δυστυχώς όμως η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τους εκπροσώπους των διαιτητών με το γνωστό αποτέλεσμα.
Παρ' όλη την καλή μας θέληση, δυστυχώς, στην παρούσα φάση δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να αντιπροτείνουμε κάτι άλλο.
Καλούμε λοιπόν τους διαιτητές να επανεξετάσουν το θέμα, να σκεφτούν και τα σωματεία τα οποία από φέτος θα έχουν πρόσθετη επιβάρυνση και αφού λάβουν υπόψη όλα τα δεδομένα, να προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους προς όφελος του αθλήματος αφού, εκ των πραγμάτων, η συνέχιση της αποχής τους δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο, ούτε σε αυτούς, αλλά ούτε και στο άθλημα που όλοι στηρίζουμε και αγαπάμε.

81 comments

Anonymous said...

Να και κάτι ευχάριστο σε όλο αυτο το σκηνικό(μιλάω για την τηλεοπτική προβολή).Έχουμε πληροφορίες για το αν επήλθε συμφωνία ή είναι μεμονωμένο γεγονός?

Anonymous said...

Καλή αρχή...Πολύ έγκαιρα ενημερώθηκαν όλοι για την αναβολή... Η οργάνωση στο μεγαλείο της... τουλάχιστον θα υπάρξει κανάλι να δείχνει σταθερά κάποιους αγώνες (ελπίζω όχι μόνο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ)

Anonymous said...

Κάτι άκουσα - όχι επίσημα - για ΟΤΕ TV

Anonymous said...

μπραβο παιδια!(διαιτητες) συνεχιστε τον αγωνα σας!!!

Anonymous said...

OTE T-V

Anonymous said...

αν οπως λενε γινονται μον τα τηλεοπτικά την επομενη εβδομαδα η Πατρα διαγράψει τον Χρόνη ποιος θα σφυρίξει με τον καραπάνο?? ο Δημάκης?? τωρα ξεκινά το γλέντι... πρέπει να βρούμε τρόπο να παμε στο παιχνίδι την Δευτερα να τους αποθεώσουμε..

παντως απο πληροφορίες που έχω η Αθήνα θα εχει τεχνική συγκέντρωση στον Βυρωνα την Δευτέρα... ελατε πουλάκια μου ελάτε....

ο Ατέμης Μάτσας ήταν πολύ μικρός μπροστα σας...

Anonymous said...

ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΤΕ TV? EXEI ΚΑΝΕΙΣ? ΘΕΛΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ?

Anonymous said...

Όλα ωραία αφού έχουμε την βιτρίνα καλά πάμε
Κύριοι της ΟΧΕ ο νέος διαιτητής που πρέπει σε μερικές μέρες να πάει από τα Βριλήσσια στην Σαλαμίνα να σφυρίξει θα το πλήρωση το σωματείο για το ηλικιακό που θα σφυρίξει?
Το τεράστιο ποσό είναι για να ξέρετε εσείς μου μιλάτε 13.50 εύρο το 1.50 πάει στο σύνδεσμο του?
Πείτε την αλήθεια αν τολμάτε.
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

Anonymous said...

ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

Anonymous said...

1.25 από ότι ξέρω έχει δύο τρόπους.Μέσω conn-x ή μέσω δορυφόρου(σαν το nova).Μπες στη σελίδα του ΟΤΕ θα έχει τα πακέτα και το πόσο κοστίζουν

Anonymous said...

ΜΑΘΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ (ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΕΚ ΧΑΝΘ . ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΑΜΕ ? ΘΑ ΦΟΡΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ
ΠΤΥΕΛΑ . ΟΥΤΕ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΙΚΑΚΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ . ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ? ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΟΧΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΛΑΖΑΡΙΔΗΠΙΛΑΦΑΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ
ΕΝΑ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ

Anonymous said...

ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΑ ΕΛΛΕΊΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΙ ΑΠΛΟΧΕΡΙΑ ΔΙΝΑΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΤΑΙ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΠΑΛΑΙΌΤΕΡΩΝ ΕΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΊΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΦΤΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΡΟΌΔΕΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΗ ΜΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΕΡΧΡΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Anonymous said...

ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ ΧΑΝΘ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ? ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΙΑΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΑΤΡΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

Anonymous said...

ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ Α2 ΚΑΙ Β ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΣΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΟΥΤΕ ΚΡΙΤΗ ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΜΕΧΡΙ 20 10 12 ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΑΛΛΙΩΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ

Anonymous said...

4.59 εχεισ δίκιο συμφωνώ αλλά να μασ βαλλουν και τισ μετακινήσεις που μασ χρωστανε τα 2 τελευταια χρονια

Anonymous said...

ΧΡΟΝΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ? Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ .ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ .ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΩΡΑ ? ΟΥΤΕ Ο ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΜΠΛΕΚΕΙ .

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ΕΛΑ ΑΚΟΥΩ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΗΣ? ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Anonymous said...

Και ο μουσατοσ παρατηρητησ.... αλλη καμπανα

Anonymous said...

4,59 είσαι σωστός,, τους ακούτε τι λένε στην ανακοίνωση της οχε; ότι υποσχέθηκαν στους διαιτητές να αλλάξουν το σημείο που λέει για την αμοιβή των διαιτητών και να δίνουν τον αγώνα στην φιλοξενούμενη. και να λυπηθούν τις καημένες τις ομάδες που φέτος μπήκαν στο επιπλέον αυτό έξοδο , λες και μεις θα ανοίγουμε τα πορτοφόλια και θα τους πληρώνουμε αντί να τα τρώμε με την οικογένειά μας. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Π΄ΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΆΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΤΟ 70%ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ . ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΎΡΙΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΑ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Anonymous said...

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΦΟΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ (ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΝΟΩ ) ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ!!!!!!! Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!

Anonymous said...

@7.07

Me ti moni diafora oti stous 2 mhdenismous apovallesai apo to prwtathlima kai pefteis kathgoria!
Mpros gkremos kai pisw rema.

Anonymous said...

gatakia h 14/10 ftani ta onomatakia sas apo kato gia na sas balo se sira...... kotes......

Anonymous said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.ΓΙΑΤΙ? ΛΑΘΗ ,ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ,ΑΒΛΕΨΙΕΣ ,ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ,ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ. ΤΙ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΡΟΛΑ ? ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ( ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ,ΑΘΛΗΤΕΣ ,ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ )ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ? ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ? ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΗ-ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ- ΛΑΘΟΣ -ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ- ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ,ΥΠΟΔΟΜΕΣ ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑΧΙΣΤΑ.ΟΣΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΡΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ - ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ πχ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΕΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΟΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ή ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑ .ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΥΡΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

Anonymous said...

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖ!!!Η ΟΧΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΓΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΕ .ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΠΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ,ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ.ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ !!!ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ !!! ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΒΙΟΣΗΜΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Anonymous said...

Γιατί ρε παιδιά πουθενά δεν μας λένε αν πίεσαν Γ.Γ.Α. και υπουργεία για να βρεθούνε χρήματα;
Η μόνη πίεση και οι απειλές εξαντλήθηκαν στους διαιτητές για να παίξουν;
Όταν έχω ένα μαγαζί γωνεία, δεν έχω χρήματα για να αγοράσω εμπόρευμα και οι προμηθευτές μου κόψουν την πίστωση, λογικά θα το κλείσω. Πρέπει λοιπόν ή να προωθήσω το ήδη υπάρχον εμπόρευμα ή να βρω νέους προμηθευτές που θα μου κάνουν πίστωση. Δεν είμαι καταστηματάρχης, για να μην παρεξηγούμαι. Η απλή λογική λέει πως έχω μια τελευταία ευκαιρία. Έτσι και η ομοσπονδία έχει την δική της, απλά δεν την αρπάζει.
Καθιστά υπεύθυνους τους διαιτητές για την αναβολή των αγώνων, γιατί έρχονται και εκλογές.
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η Σ Τ Ο Υ Σ Δ Ι Α Ι Τ Η Τ Ε Σ!!! (τους παντελονάτους)
ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΣΤΑΛΛΕΙ Η ΑΠΟΧΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΣΤΗΝ Ο.Χ.Ε.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Υ.Γ. προς Ο.Χ.Ε.: Ένα παιχνίδι κάθε μέρα αν κάνουν οι φουστανάτοι, θα το βγάλετε κανονικά το πρωτάθλημα. Θα παίρνουν και ρεπό τη Δευτέρα, αφού οι αγώνες είναι 6. Για σκεφτείτε το!!!

Anonymous said...

Αγγελούδη και λοιποί συγγενείς...go home!Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή????

Anonymous said...

ere glentia sto ghpedo.ua ginei to ela na deis,karapapa..xro.i

Anonymous said...

Ωραίος ο 8:06!!!Εισαι Άρχοντας!!!!
Για να δούμε 13-14/10 τι θα γίνει;
Πόσες κοτουλες θα κακαρισουν;
Τότε θα πεσουν οι μασκες ...

Anonymous said...

Rompa!An ksesikw8oun kai oi omades paei,telos to prwta8lima!Oxi mono den tha teleiwsei,oute kan tha arxisei!

Anonymous said...

δυο διαγραφεσ μελουσ συνδεσμου σε δυο μηνες δεν εχει ξαναγινει... εεε μουσατε.... νομιζεις δεν θα ξαναγιενι... οι χθεσιοι-δευτεροι διαιτητες...

Anonymous said...

Ερώτηση: Υπάρχει (στο περίπου) μια εκτίμηση για το ύψος του budget κάθε ομάδας στην Α1??? Όταν λέω budget, εννοώ το σύνολο των οδοιπορικών των αθλητών (έξω οι προπονητές, μετακινήσεις, κτλ) Όποιος γνωρίζει κάτι για κάποια ομάδα, ας ενημερώσει

Anonymous said...

οι δευτεροι διαιτητες τον διαγραψανε τον τεραστιο Μιγκα επειδη χρωστουσε 500 ευρωπουλα και δεν μασησανε...

τωρα ειναιετοιμοι να τον ξαναδιαγραψουνε διότι θα ειναι delegate στο παιχνιδι...

οπως οριζει η κοινη απόφαση των συνδεσμων διατητων οποιος κατεβει ωρις την αδεια του συνδεσμου του αυτοματα διαγραφεται...

οι Πατρινοι θα ακολουθησουν την αποφαση αυτη?? η θα φανουν ανταξιοιτησ φημης τησ πολης??

και κατι για τον φοβερο και τρομερο Αρτεμη καραπανο...

ρε σκυλε στο σεμιναριο την εβγαλες εξω την ουρα σου γιατι δεν ειχες κανει ΔΣ. ποτε προλαβες να κανεις γενικη συνελευση και αποφαση να κατεβει ο συνδεσμος???? μηπως δεν εχει πλέον νομική υποσταση??? γιατι αν ειναι ο καθενας ατομικά να κανει ενα συνδεσμο και να περνει μονος του αποφασεις...

να μας δειξει ο καραπανος τα πρακτικά της αποφασης...

και εμεις θα σεβαστομε την αποφαση του φοβερου συνδεσμου Αργους με τα 2+1 μελη και τους κριτές που υπάρχουν στο ΔΣ..

Anonymous said...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗς ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑς ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΕΞΟΔΩΝ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΔΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ...

ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΦΕΣΟΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ...

Anonymous said...

ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ
ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

Anonymous said...

βρε τερμα τα πρωταθληματα απ τις τσεπες των διαιτητων!Καντε το σλογκαν!Τερμα τα χατηρια,τερμα οι απειλες,τερμα ολα!

Anonymous said...

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΠΠΕΔΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΓΩ ΝΑ ΙΔΡΩΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΤΡΧΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΚΟΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ.

Anonymous said...

tosa fraga pairnete apo ton diomhdh re lamogia diaithtes, thelete kialla? olh h ellada peinaei

Anonymous said...

@2.27 το μυαλο σου και μια λυρα.Για δες τους διεθνεις του εξωτερικου με κατι σωματα αισχρα και κατι τρομερες διαιτησιες..και μετα κατσε εσυ και μαζευε την κοιλια σου.Αθλητη της δεκαρας(ουτε καν)

Anonymous said...

2.34 και έλεγα που χάθηκαν τόσο καιρό οι κλαψομούρηδες της αεκουλας.Έλα έλα κλάψου λίγο να γελάσουμε για τον κακό διομήδη που τα παίρνει τα ματς με τη διατησία και την άμοιρη δόλια αεκουλα που πάει με το σταυρό στο χέρι

Anonymous said...

http://www.google.gr/imgres?q=team+handball+referees&um=1&hl=el&tbm=isch&tbnid=0bAOk3MtJ9mK1M:&imgrefurl=http://handball123.com/forum/viewtopic.php%3Ff%3D2%26t%3D2833%26view%3Dnext&docid=Q0tMNuM8esaXhM&imgurl=http://multimedia.pol.dk/archive/00230/Randers_-_Slagelse__230765c.jpg&w=460&h=306&ei=OelmULjnKfTc4QSsuIDgBw&zoom=1&iact=hc&vpx=360&vpy=302&dur=2713&hovh=183&hovw=275&tx=209&ty=103&sig=101394027904805704365&page=1&tbnh=132&tbnw=179&start=0&ndsp=42&ved=1t:429,r:10,s:0,i:99&biw=1680&bih=917

Anonymous said...

http://www.google.gr/imgres?q=team+handball+referees&um=1&hl=el&tbm=isch&tbnid=d83g9xdDLl6vJM:&imgrefurl=http://handballbrazil2011.com/us/details_news.asp%3Fid%3D417%26moda%3D%26contexto%3D%26area%3D%26evento%3D&docid=u78UCM7RgZPh9M&imgurl=http://www.handballbrazil2011.com/Admin/Fotos/NOT_MED_0000000417.jpg&w=300&h=242&ei=OelmULjnKfTc4QSsuIDgBw&zoom=1&iact=rc&dur=5&sig=101394027904805704365&page=1&tbnh=131&tbnw=148&start=0&ndsp=42&ved=1t:429,r:38,s:0,i:190&tx=55&ty=27&biw=1680&bih=917

Anonymous said...

3:28 Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΡΩΕΙ, ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ.

Anonymous said...

Εχει δικιο ο 2,27. Η ΚΕΔ πρεπει να μας ανακοινωσει ποιοι εβγαλαν το τεστ κουπερ και εχουν δικαιωμα να παιξουν. Φτανει πια με ολους αυτους τους ουρανοκατεβατους που κρινουν τα πρωταθληματα.

Anonymous said...

Ωραίο το μεράκι, η αγάπη, το πάθος, η προσπάθεια, ο κόπος , ο πόνος για το άθλημα που αγαπάμε όλοι την Χειροσφαίριση.
Με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες της Ελληνικής κοινωνίας,
Τα σωματεία έχουν δίκιο , γιατί δεν υπάρχουν χρηματοδότες.
Οι διαιτητές έχουν δίκιο, γιατί δεν μπορούν να βάζουν χρήματα από την τσέπη τους.
Η Ο.Χ.Ε. έχει άδικο, πολύ απλά, γιατί δεν προέβλεψε αυτήν την απολύτως φυσιολογική εξέλιξη.
Κάτι μου λέει, ότι το ψάρι βρομάει από το κεφάλι.

Anonymous said...

3.53 ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η ΚΕΔ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ . ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ? ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΔ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.....ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΤΕΣΤ . ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ Η ΟΧΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΕΔ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΑΝ . ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ? ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ . ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΣΩ....

Anonymous said...

4,21 AN ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΔ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ

Anonymous said...

@4:21 Ενα πουλακι μου σφυριξε οτι πολλοι απο εσας μεχρι και βουλευτες επιστρατευετε για να παιξετε. Και θελετε και 70% για να παιξετε!!!

Anonymous said...

3:29. ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ? ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ? ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ.

Anonymous said...

ΑΪΝΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ...

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΛΙΑ;

ΟΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΤΕ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ; ΤΡΩΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΝΤΑΗΔΕΣ;

ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ; ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ...
ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...

ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ!!!

Anonymous said...

εεεεεεε εσεις εκει κατω στη Πατρα ακουτεεεεεεε ??????? ο χρονης είναι ο μαγκας κ ολοι οσοι αποφασισατε αποχη ειστε οι δαγκες ??????? για ξυπνηστε εκει στο δ.σ. γιατι σας εκανε ρομπες κ μαλιστα ξεκουμπωτες . οσο κοψιμο οικονομικο κ αν εχει άλλο τοσο εχετε κ ολοι οι υπολοιποι εκει κατω αληθευει ότι οι “ δευτεροι διαιτητες “ δεν μασανε κ ειναι ετοιμοι να διαγραψουν τον Μιγκα γιατι θα ειναι delegate στο παιχνιδι οπως ακριβως οριζει η κοινη απόφαση των συνδεσμων διατητων “ οποιος κατεβει χωρις την αδεια του συνδεσμου του αυτοματα διαγραφεται..... ??? περιμενω λοιπον να δω αν θα κανετε κ εσεις το ιδιο ακριβως ετσι κ κατεβει να παιξει ο χρονης . κ μη μου πειτε ότι δεν πηρατε κ εσεις την ιδια αποφαση γιατι παρ΄ολο που συμφωνω κ εγω με τον φιλο από το βορρα ότι τα παιδια από το συνδεσμο διαιτητων της πατρας εχουν κ καρυδια οποια άλλη αποφασε παρετε θα με εκανε να αλλαξω γνωμη για καποιους κ θα ηταν κριμα . βγαλτε με ψευτη λοiπον !!!!!!!!!!! Νικολαου ειδικα εσενα δεν περιμενα να σε φτυσει ετσι οποιες κ οσες δικαιολογιες σου ειπε . αν σου ειπε βεβαια να δουμε τωρα τι θα κανεις που σε εχει σε τοσο μεγαλη υποληψη ................

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ 5:07. ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

Anonymous said...

Ενα πουλακι μου ειπε οτι καθε χρονο τετοιο καιρο σπανε τα τηλεφωνα απο βουλευτες, δημαρχους, προεδρους αλλων Ομοσπονδιων και ΓΓΑ που ζητανε να παιξουν Α1 οι χαιδεμενοι τους. Για αυτο βλεπουμε κατι απιθανους τυπους απο το πουθενα με μεγαλες κοιλιες να παιζουν. Αυτοι λοιπον μολις παιξουν μετα κανουν και απεργια διεκδικοντας χρηματα. Και εγω ματωνω μεσα στον αγωνα και στην προπονηση για να ερχεται αυτος με το υφος του καρδιναλιου να με σφυριξει.Γεια σου Ελλαδα με τα μεγαλεια σου!

Anonymous said...

διαιτητες κρατάτε γερά και μαζί σας και οι σύλογοι γιατί χωρίς εμάς δεν υπάρχουν ούτε η ομοσπονδία ούτε οι διοικούντες της. ας δουν τι θα κάνουν τώρα που είναι αργά.ας κόψουν τεχνικούς συμβούλους ποπ προπονητές εφήβων νέων κοκ ας είναι μόνο ο ανδρών και ο γυναικών προπονητές ας κλείσουν όλες οι ενώσεις και τα ενοικια που πληρώνουν και οι υπάλληλοι που ξύνονται τα ταξίδια των εκάστοτε καρεκλοκένταυρων και ας μην πάει και σε κανένα τουρνουά η εθνική δενθα πάθει και τίποτα ας δηλώσουν άρση σσυμμετοχής για τα επόμενα 2 χρόνια . ότι χρήμα υπάρχει (ωραίο ανέκδοτο αυτό) να πάει στους συλλόγους και στους διαιτητές που τόσα χρόνια είναισυβαίταιροι στην χρηματοδότηση των πρωταθλημάτων.κανείς να μην πληρώσει πια για τίποτα!!

Anonymous said...

@6.51
Γιατί δεν ασχολείσαι κι εσυ με τη διαιτησία που είσαι όμορφος κι αδύνατος χωρίς κοιλιές και χωρίς μέσον;;;;;

Anonymous said...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΤΑ ΣΚΑΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?

Anonymous said...

re paidia an isxuei oti h oxe xrwstaei 250000 euro stous diaithtes na mhn tous ta dwsei me tosa lefta ferneis k ton kolina na sfurixei pou leei o logos as feroun xenous k as tous ta skane xontra apo na ta pairnoun oi kontoi k xontroi kalutera na ta dinoume se xenous apo to na mas ta pairnoun oi asxetoi k oi komplexikoi na doume ti thakanoun tote pouoxi mono de tha paroun ta xrwstoumena alla oute ta fetina pou tha nai tsepata ase pou tha kanei k 250000 oikonomia h oxe as ta dwsei sta swmateia pou pragmatika ta axizoun k gw shmera tha xa paixei ton agwna mou k de tha moun edw na asxoloumai me tous komplexikous tous diaithtes

Γέροντας Πατήσιος (Άνω) said...

Εγώ δεν είμαι κοντός, ούτε χοντρός αλλά έχω μεγάλη μύτη.
Μπορώ να ασχοληθώ με τη διαιτησία;

Anonymous said...

mpakoulopoulou KOULA......
vasiko stelexos k sto neo D.S
k meta mas ftene diaithtes k omades.......
afto ine katantia filoi mou....

Anonymous said...

θέλω να εκφράσω και εγώ την άποψη μου σχετικά με το θέμα των διαιτητων και τα όσα έχουν γενικά γραφτεί.Δεν με ενδιαφέρει εάν ο τάδε διαιτητής είναι χοντρός,λεπτός,όμορφος ή άσχημος.Υπάρχουν τα αρμόδια όργανα τους να κρίνουν το πώς θέλουν να είναι η εικόνα τους πρός τα έξω. Πολλοι προπονητές παράγοντες και παίκτες είμαστε σε μαύρο χάλι.Προπονητές με κοιλιές,σαν να είμαστε ετοιμόγεννες γυναίκες-παράγοντες που με την στάση τους και την συμπεριφορά τους προσβάλουν τον σύλλογο τους και τους αθλητές τους-και παίκτες που νομίζουν ότι είναι αθλητές αλλά δυστυχώς η αλήθεια φαίνεται στον καθρέπτη τους.Σχολιάζουμε ενώ δεν πρέπει εάν οι διαιτητές περνούν τα τεστ τους.Δηλαδή (για είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας)πόσο σίγουροι είμαστε οτι θα βγάζανε τα τέστ όλοι μας οι αθλητές στις ομάδες μας?ειδικά απο την Α2 και κάτω. Κατηγορούν τους διαιτητές ότι είναι στις ταβέρνες και επιστρατεύουν βουλευτές για να παίξουν.Και που είναι το περίεργο? Στο κράτος του ρουσφετιού οι άνθρωποι κάνουν αυτό που κάνει όλος ο κόσμος.Λοιπόν επειδή από όσα γράφονται αυτό το θεωρώ την μεγαλύτερη χαζομάρα θα πώ το εξής:Μας ενοχλεί με ποιό τρόπο θα σφυρίξει ο εκάστοτε διαιτητής που στην τελική δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει, και δεν μας ενοχλεί κάθε φορά που είναι να ανακοινωθεί μια επιλογή ομάδας απο ομοσπονδιακό ή έστω προεπιλογή κλιμακίου αρχίζουν τα όργανα απο τους γονείς,τους παραγοντες,τους προπονητές γιατί δεν πήρε το δικό τους το παιδί. Γίνεται τόση κουβέντα εάν τα ποσά που ακούγονται ότι τους οφείλονται είναι πολλά ή λίγα.Δεν με ενδιαφέρει εάν η αμοιβή τους στους αγώνες είναι αρκετή ή συμβολική.Διαβάζω ορισμένους φίλους που τους βρίζουν διότι τα χρήματα που διεκδικούν είναι μαύρα,λές και όλοι οι υπόλοιποι που έπαιρναν-παίρνουν ή περιμέναμε ότι θα παίρναμε απο το χαντμπώλ θα ήταν καθαρά.. (τουλάχιστον γιά την πλειοψηφία).Αν κάποιος έχει την εντύπωση πως οι διαιτητές ζούν απο το χαντμπωλ τότε να είναι σίγουρος ότι κάνει λάθος.Ελάχιστοι άνθρωποι στην Ελλάδα μπόρεσαν να κάνουν την ζωή τους ευκολότερη απο τα χρήματα που κέρδισαν απο τον άθλημα και κανένας δεν ήταν διαιτητής.Θα συμφωνήσω μαζί τους απόλυτα στην διεκδίκηση των χρημάτων που τους οφείλονται διότι είναι χρήματα που βγήκαν απο την τσέπη τους για είναι συνεπείς στα παιχνίδια που ορίστικαν να σφυρίξουν.Δαπανούν χρήματα εδω και αρκετα χρόνια απο τον οικογενειακό τους προυπολογισμο βάζουν τα αυτοκίνητα τους χωρίς να τηρούνται οι συμφωνίες με την ομοσπονδία.Δεν θα συμφωνήσω όμως σε καμία περίπτωση στην καταβολή των χρημάτων τους απο τα σωματεία.Οι σύλλογοι δεν είναι μηχανή παραγωγής χρημάτων.Κάνουν τον προγραμματισμό τους(όσοι),έχοντας να πληρώσουν ενα σκασμό υποχρεώσεις και δεν είναι δυνατόν να εντάξουν και αυτό έξοδο στον ήδη μικρό προυπολογισμό τους.Οπως και στους διαιτητές έτσι και στα σωματεία οφείλονται χρήματα εδώ και αρκετα χρόνια, και σαν να μην έφτανε οτι μας χρωστάνε, μας πήραν και το βόδι.Η λογική της οχε μου θυμίζει λίγο πολύ νταβαντζή.θα κάνεις ότι σου λέω και θα μου φέρεις και την είσπραξη.
Ηταν η άποψη μου.Ευχαριστώ
Ανταλής Γιάννης

Anonymous said...

mpakoulopoulou KOULA......
vasiko stelexos k sto neo D.S
k meta mas ftene diaithtes k omades.......
afto ine katantia filoi mou....

Anonymous said...

Τα παιδια απο α2 κ κατω εχουν το δικαιωμα να ειναι κ χοντρα κ οπως θελουν να ειναι διοτι δεν παιρνουν ουτε ευρω, οι διαιτητες κ οι προπονητες παιρνουν, θα πρεπει λοιπον να σεβονται αυτα τα λιγα που παιρνουν(οταν τα παιρνουν) κ να φροντιζουν να ειναι καπως, οπως κ οι προπονητες θα πρεπει να φροντιζουν την παρουσια τους στον παγκο των ομαδων τους κ οχι να ερχονται με σορτς σε ευρωπαικα παιχνιδια. Ποιον προπονητη σοβαρου αθληματος εχετε δει στον παγκο του λες κ εξω απο το γηπεδο εχει ετοιμο το αυτοκινητο με την οικογενεια να παει για μπανιο στην παραλια. ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΣΠΟΡ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑΤΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Anonymous said...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ( ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ) ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΘΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ( ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ).

Anonymous said...

Oi diaitites kai h apoxh tous itan mono to futili stin bomba pou etoimazetai na skasei apo "megales" omades kai paragontes!oute 6 omades den tha sunexisoun tou xronou apo autin tin A1!

Anonymous said...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΡΗΓΟΙ....ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ. ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..

Anonymous said...

PEDIA TO KRIFO XARTI STIN ANAPTIKSI TOU ATHLIMATOS LEGETE KOULA.KANI KATI KLIROSIS POU TIS ZILEVOUN OLES I OMOSPONDIES.

Anonymous said...


thn epomenh ebdomada poio paixnidi einai thleoptiko?

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ
Βγάλτην έξω από το Δ.Σ όσο είναι καιρός,μην το ξεφτιλίζεις άλλο

Anonymous said...

Ευτυχώς που έγινε η αποχή των διαιτητών και ξεκατινιάστηκαν όλοα τα λαμόγια του Χαντμπωλ.
Από τους "μεγάλους" διαιτητές που γράφουν αμπελοφιλοσοφίες εως τους μικρούς χοντρούς διαιτητές που γράφουν μ@λ@κίες, από τους μεγαλοπαράγοντες που δεν έχουν βάλει μια δραχμή στο άθλημα και σχολιάζουν τις επιχορηγήσεις εως τους ειδικούς του αθλήματος που μόνο εισπράτουν από τις αμφισβητούμενες επιχορηγήσεις.
Όλοι αυτοί ξεκατινιάζονται αυτές τις μέρες στο site σου αγαπητέ Στάθη.
Αντί να συζητήσουμε την οφειλή της ΓΓΑ για το 2012 στην ΟΧΕ ύψους 850.000 € με την οποία θα έμενε άνοιγμα 200.000 € (όταν οι άλλες ομοσπονδίες χρωστούν εκατομύρια)και όλοι μαζί να πούμε στον Μπασκετικό Ιωαννίδη ότι το Χάντμπωλ μια γροθιά ζητά αυτά που του ανήκουν από μια πολιτεία που του χρωστά εμείς τρώμε τις σάρκες μας κυνηγώντας ανεμόμυλους.
Έχουν δίκιο οι διαιτητές χρωστά η ΟΧΕ 220.000 € αλλά γνωρίζουν ότι το ταμείο της έχει 30.000 € και παρόλα αυτά δέχθηκε να προπληρώνει τα οδοιπορικά και να μηδενίζει τα σωματεία πυ δεν πληρώνουν.
Νομίζω λοιπόν ότι ππέπει να παιξουν την άλλη εβδομάδα και να πάρουν μέρος των χρημάτων τους μόλις έρθουν λεφτά και με συμφωνία να διακανονίσουν το χρέος.
Το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει για να υπάρχουν .
Πρέπει να ξεκινήσει για να διεκδικηθεί και ο ΟΠΑΠ τώρα που υπάρχει τηλεοπτικό ας διεκδικήσει η ΟΧΕ πάνω απο 200.000 € για τα σωματεία της Α1 Ανδρών και Γυναικών.
Η ΟΧΕ πρέπει να προχωρήσει σε γενναίες περικοπές λειτουργικών κυρίως στους μισθούς των υπαλλήλων που πρέπει να μειωθούν και στα έξοδα ανάπτυξης κι εθνικών ομάδων και να προσαρμοσθεί στην οικονομική συγκυρία (δεν είναι δυαντό να μην έχουν γίνει οι περικοπές που πρέπει στους υπαλλήλους ή να προσλαμβάνουμε τεχνικό δντη Ε.Ο.όταν δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε).
Το άθλημα αγαπητοί φίλοι έχει ανάγκη από πραγματική ενότητα που να στηρίζεται στην ειλικρίνεια και τον αλληλοσεβασμό όλων μας, έχει ανάγκη μια νέα αρχή που να εκμεταλευτεί τον πάτο που έπιασε ο Ελληνικός Αθλητισμός και να κάνει μια νέα δυναμική αρχή εκμεταλευόμενο την μεγάλη κι ανέλπιστη επιτυχία του Διομήδη που μας έβαλε σε καλό διάδρομο στην αφετηρία.
Και για να μην ψάχνουν οι Πουαρό του site είμαι μέλος του ΔΣ που δεν πληρωνομαι δεν παίρνω οδοιπορικά και δίνω καθημερινά τη μάχη μου για το άθλημα που αγαπώ.

ΥΓ Σε οτι αφορά το ονομά μου υπομονή ως την συνέλευση θα αναφερθώ από το βήμα της γι' αυτά πουγράφω σήμερα

Anonymous said...

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΙΜΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ?ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?

Anonymous said...

Τελικα ολες οι κουβεντες κ ολες οι στζητησεις γινονται χωρις να λαμβανονται υποψιν κ να ακουγονται οι γνωμες κ οι αποψεις αυτων που πραγματικα ειναι ο κινητηριος μοχλος του αθληματος....ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ.... ολοι ζητατε να παρετε λεφτα τα χρωστουμενα σας, τα δεδουλευμενα σας, τις επιχορηγησεις που σας εχουν ταξει,καλα ολα αυτα αλλα θα τα περνατε αν δεν υπηρχαν αυτα τα παιδια που στις περισσοτερες των περιπτωσεων παιζουν χωρις να παιρνουν καν τις βενζινες τους, παιζουν ακομη κ οταν εσεις οι μεγαλοπαραγοντες φωναζετε κ σκουζετε στα μπλοκ για τις επιχορηγης σας οταν εσεις ποτε δεν εχετε τηρησει μια συμφωνια κ μετα τα χριστουγεννα σταματατε να δινεται τα παντα,παιζουν οταν εσεις οι μεγαλοπροπονητες φωναζετε για τα δεδουλευμενα σας οταν τους καιτε στην προπονηση απλα κ μονο για να παρετε το αποτελεσμα που θελετε, τους συμπεριφερεσται κ εχετε απαιτησεις απο αυτους να φερονται σαν επαγγελματιες οταν στην ομαδα σας 2 πληρωνονται σε χρημα κ (οχι παντα) κ οι υπολοιποι σε ευχολογια, εχετε απαιτησεις απο αυτους οταν τους εκπροσωπουσατε σαν αθλητες δεν κανατε τιποτα για αυτους κ μετα γινατε προπονητες κ προπονητες εθνικων ομαδων. Παιζουν, οταν οι διαιτητες ζητουν τα λεφτα τους κ στο γηπεδο μεσα βλεπουν τους αθλητες σαν τους μεγαλυτερους εχθρους τους, που βγαζουν πανω τους τα απωθυμενα ολης της εβδομαδας που εχουν κ αυτο φαινετε απο τον τροπο που δινουν τις ποινες κ την συμπεριφορα τους απεναντι τους. Παιζουν οταν οι μεγαλοπαραγοντες τις ομοσπονδιας καθως κ οι υπαλληλοι αυτης τους συμπεριφερονται σαν σε αγνωστους κ ανθρωπους μη ικανους να σταθουν διπλα τους, οταν δεν καταλαβαινουν οτι αυτοι (οι αθλητες) ειναι οι εργοδοτες τους, οταν στην ομοσπονδια ο καθε ενας απο αυτους προεδρος, διευθυντης, υπαλληλος, δημοσιογραφος, αυτα που καρπωνονται (οτι κ να ειναι ειτε υλικο ειτε ηθικο)χαρη στην προσπαθεια αυτων των παιδιων το κερδιζουν, αυτων που οι ομαδες στην πλειονοτητα τους δεν τους πληρωνουν ουτε τα χειρουργεια κ τις φυσικοθεραπειες τις περισσοτερες φορες. Αν λοιπον αυτοι ειχαν ενα σοβαρο οργανο που ενδιαφεροταν για τα συμφεροντα τους, αναρωτιεμαι τι θα λεγατε κ τι θα γραφατε για τα δεδουλευμενα σας. Μεχρι οι ΑΘΛΗΤΕΣ να αποκτησουν αυτο το οργανο μπορειτε ανετα ολοι οι υπολοιποι να ζητατε αυτα που θελετε.

Anonymous said...

3.59 εισαι μελος του ΔΣ και δεν ξερεις οτι οι υπαλληλοι ειναι στο νεο μισθολογιο του κρατους ?

Anonymous said...

Καλημέρα κ καλό μήνα
Γιατί σβήνεις τα σχόλια για την κυρία ΚΟΥΛΑ?
Ψέματα είναι?
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ...

Anonymous said...

@3:59
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΣ.
ΓΡΑΦΕΙΣ...΄΄ Η ΟΧΕ πρέπει να προχωρήσει σε γενναίες περικοπές λειτουργικών κυρίως στους μισθούς των υπαλλήλων που πρέπει να μειωθούν και στα έξοδα ανάπτυξης κι εθνικών ομάδων και να προσαρμοσθεί στην οικονομική συγκυρία (δεν είναι δυαντό να μην έχουν γίνει οι περικοπές που πρέπει στους υπαλλήλους ή να προσλαμβάνουμε τεχνικό δντη Ε.Ο.όταν δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε).΄΄ ΔΗΛ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ; ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΟΧΕ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ; ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Η΄ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ; ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΗΝ Γ΄ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ . ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ .
ΣΦΡΑΓΙΑΔΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ .

Anonymous said...

αγαπητοί φίλοι διαιτητές ποιος σας είπε και σας διαβεβαίωσε ότι θα σας πληρώνουν οι σύλλογοι; δεν πρόκειται ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΜΊΑ και μην τρώτε παραμύθι ας μηδινιστούμε θα Παίξουμε κανά δυο παιχνιδάκια και μετά δεν θα ξαναμπούμε στο έξοδο και βέβαια έχετε το νου σας εσεις της Ομοσπονδίας γιατί καταρχήν δεν θα υπάρχουν ομάδες για του χρόνου αν εφαρμοστεί ο κανονισμός σας ως έχει (σιγά μην εφαρμοστεί) και κατά δευτερον θα σας τρέχουμε στα δικαστήρια αν μας απαγορεύσετε να αγωνιστούμε του χρόνου γιατί πουθενά σεν λέει κάποιος νόμος ότι πρέπει να πληρώσω διαιτητές και αν δεν πληρώσω ΕΣΥ θα μου απαγορεύσεις να αγωνιστώ. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΝ δΕΝ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ

Anonymous said...

@12,39: το πιό σωστό είναι να διαλυθούνε οι ομάδες και οι παίκτες να πάψουν να ασχολούνται.
Ετσι το προσωπικό μόνο θα πληρώνεται χωρίς να κουράζεται
Ο σοσιαλισμός τώρα εφαρμόζεται στην πράξη !!

Anonymous said...

τωρα ανακαλύψατε αλλο τροπάριο
σας φταίνε οι υπάλληλοι
αύριο το πρωι μολις ξυπνήσετε δειτε τον πρόσωπο σας στον καθρέπτη, μπορεί να μην σας αρέσει ούτε αυτό

Μπάμπης Τσετίνης

Anonymous said...

Μπάμπη Τσετίνη μέγιστε μουσικοσυνθέτη, δεν μας ενοχλούν όλοι οι υπάλληλοι, εξ αντικειμένου κρίνω και έχω το ελάχιστο τρεις - τέσσερις να σου υποδείξω για την αγένεια τους και εξ αιτίας αυτών μιλούν πολλοί από εδώ κατά του συνόλου αυτών.

Καθ ην στιγμή οι τρεις - τέσσερις παρουσιάζουν υβριστική ή το ελάχιστον αγενή συμπεριφορά απέναντι στους παράγοντες - προπονητές κατά καιρούς, ηλίου φαεινότερο πως η στέρηση από πλευράς μας για συνεργασία μαζί τους,δυσχεραίνει το έργο και το σκοπό για τον οποίο υφίσταται η ΟΧΕ, αποτέλεσμα ουδείς από εμάς να τύχει της διάθεσης για συνεργασία ακόμη και δια της παρουσία μας στην πεμπτουσία της δημοκρατικής διαδικασίας που είναι η ΓΣ .
Εν κατακλείδι οι υπηρετούντες εις τις οργανικές θέσεις της ΟΧΕ πρέπει να δείξουν διάθεση συνεργασίας πρωτίστως με ευγένεια και ήθος απέναντι εις όλους τους συντελεστάς του αθλήματος είτε είναι διαιτητής , είτε αθλητής, είτε προπονητής, είτε παράγοντας.
Τούτη είναι η τοποθέτηση μου απέναντι εις την κριτικήν που ασκείται κατά καιρούς εις βάρος των υπαλλήλων της ΟΧΕ και να γίνει δίδαγμα προς αυτούς αλλά και τους διοικούντας αυτών.

Anonymous said...

GIA PIOUS 3-4 MILATE? AN EXETE TIN KALOSINI ONOMASTE TOUS.