Επιστολή Συνδέσμων Διαιτητών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστολή Συνδέσμων Διαιτητών



Στο Λουτράκι  σήμερα 22 Σεπτεμβρίου του 2012 όλοι Οι Σύνδεσμοι  Διαιτητών Χειροσφαίρισης, μετά από την έκτακτη συνεδρίαση τους, αποφάσισαν ομόφωνα τα εξής :

1.       «Αποχή» από σήμερα όλων των διαιτητών από τα καθήκοντα  τους και σε όλες τις Κατηγορίες (Εθνικές - Τοπικές - Ηλικιακά Πρωταθλήματα) έως ότου υλοποιηθούν τα αιτήματα τους. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος  Συνδέσμου αγωνιστεί στα ανωτέρω πρωταθλήματα καλείται σε απολογία από τον Σύνδεσμο του για τα περαιτέρω.
2.       Άμεση πληρωμή ελάχιστου ποσοστού 70% Των οφειλομένων από Την Ο.Χ.Ε, (συμφώνα με
την καρτέλα εκκαθάρισης έως 31-08-2012),
3.       Άμεση δημιουργία Ομοσπονδίας Διαιτητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος
4.       Διόρθωση των προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων της Ο.Χ.Ε  για την άμεση αποζημίωση του αγώνα στους διαιτητές πριν την έναρξη του αγώνα όλων των κατηγοριών (Εθνικές - Τοπικές - Ηλικιακά Πρωταθλήματα), από την Γηπεδούχο Ομάδα. Σε περίπτωση μη καταβολής δεν τελείται ο αγώνας και κατακυρώνεται υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.

Για την υποβολή της παρούσας επιστολής στην Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος και προκειμένου να υλοποιηθούν τα ανωτέρω αιτήματα, όλοι οι Σύνδεσμοι Διαιτητών Χειροσφαίρισης, εξουσιοδοτούν τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αττικής, που εκτελεί χρέη Ομοσπονδίας Διαιτητών μέχρι την ίδρυση της επίσημης Ομοσπονδίας Διαιτητών.

Συμφωνούν δια της υπογραφής του Πρόεδρου  ή του Γενικού Γραμματέα του εκάστου Συνδέσμου Διαιτητών Χειροσφαίρισης, με όλα τα ανωτέρω. Επισημαίνεται  ότι η παρούσα δήλωση δεν είναι δυνατόν να ανακληθεί από κανέναν Σύνδεσμο μέχρι την υλοποίηση των αιτημάτων ή επόμενο έγγραφο υπογεγραμμένο από όλους τους Συνδέσμους που υπογράφουν το παρόν.


ΣΥ.Δ.Χ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥ.Δ.Χ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.Δ.Χ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΣΥ.Δ.Χ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΣΥ.Δ.Χ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΣΥ.Δ.Χ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.Δ.Χ. ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.Δ.Χ. ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ! ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΧΑΪΑΣ

41 comments

Anonymous said...

ακουστε περιστατικο που έλαβε χώρα στο ετήσιο συμπόσιο...
με αφορμή ενός περιστατικού που έγινε στον σύνδεσμο Αττικής ο κος Μειμαρίδης μέλος του Συνδέσμου διαιτητών και ασφαλώς της ΚΕΔ αποκάλεσε του διαιτητες της Αττικής "τσουτσέκια". ο συνδεσμος Αττικής ζήτησε τον λόγο λοιπόν.
ο κος Μειμαρίδης ανέφερε οτι δεν είπε τσουτσέκια αλλά "δευτεροι διαιτητές"...
ερωτώ λοιπόν πως γίνεται να παραμένει στη θέση του οποιοσδήποτε που υποτιμά και χλευάζει τον κόπο και τον ιδρωτα όλων αυτών των ανθρώπων καθώς επίσης πως μπορέι να προίσταται απο την στιγμή που τουσ έχει καθιβρήσει??? αυτό το ερώτημα θα μας το απαντησει το ΔΣ της ομοσποδίας και ασφαλώς η ΚΕΔ..

Anonymous said...

Ο συγκεκριμένος σήκωσε γιακά πολλές φορές σε όλη του την διαδρομή. Διάφοροι όμως γλείφτες παράγοντες της εποχής δεν είχαν το σθένος να του τα πουν κατάμουτρα με αποτέλεσμα να επιβιώσει. Με την σειρά του και αυτός έχοντας εύνοια παραγόντων ανέβηκε στην ιεραρχία και τώρα χλευάζει όποιος έχει αντίθετη άποψη. Έτσι έμεινε μόνος του ο Νικολίτσας στον σταυρό του μαρτυρίου και από πάνω τον κατηγορούν για να αποκτήσουν τον έλεγχο της ΚΕΔ .
Το ποιος είναι τσουτσέκι (Θεσσαλονικιώτικη διάλεκτος) στην διαιτησία το ξέρουν όλοι και να είσαι σίγουρος συνάδελφε πως δεν θα μας απαντήσει κανένας από την ΟΧΕ και ειδικά την ΚΕΔ. Τι να πει ο Νικολίτσας μόνος του ; αφού Μειμαρίδης και Μίγκας είναι μια παρέα, μια γροθιά.

Anonymous said...

«Αποχή» από σήμερα όλων των διαιτητών από τα καθήκοντα τους και σε όλες τις Κατηγορίες (Εθνικές - Τοπικές - Ηλικιακά Πρωταθλήματα) έως ότου υλοποιηθούν τα αιτήματα τους. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος Συνδέσμου αγωνιστεί στα ανωτέρω πρωταθλήματα καλείται σε απολογία από τον Σύνδεσμο του για τα περαιτέρω.

Δηλαδή αν κάποιος θέλει να σφυρίξει θα τον περάσετε πειθαρχικό και θα τον διώξετε????

Anonymous said...

Δεν φταίει κανένας αλλά ο πρώην Πρόεδρος κ. Αγγελούδης που είχε ονειρευτεί μια ανεξάρτητη διαιτησία και σήμερα όλοι αυτοί τον βρίζουν. Ποιοι Σύνδεσμοι και ποια Ομοσπονδία Διαιτητών; Το άθλημα είναι ένα και μόνο κάτω από τις οδηγίες μιας σοβαρής διοίκησης θα αντέξει .
Εκβιαστές οι διαιτητές όπως πάντα , την πάρτη τους μόνο , τα παιδάκια ας λαχταρούν ένα παιχνίδι για να χαρούν και μετά μας λένε πως είναι λειτουργοί και παιδαγωγοί. Ντροπή σας

Anonymous said...

ΛΟΙΠΟΝ ,ΕΧΟΥΜΕ
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ Π.Χ. ΒΕΡΟΙΑ
ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΑΘΗΝΑ 300 Ε ΑΠΟ ΟΧΕ ΕΚΑΣΤΟΣ + 100 ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ( ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ + ΑΥΤΑ)
ΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΧΕ 600 Ε + ΑΜΟΙΒΗ 200=800
509+509 = 1018 ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Χ 0.16 =162,88 Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ .
200 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ + 50 ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ =250
800-250= 550 ΔΙΑ ΔΥΟ = 275 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ,ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ!!! (ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ)

Anonymous said...

βρε πανιβλακα παπαγαλε της ομοσπονδιας οι μετακινησεις δημιουργουνται κυριως τις τεταρτες. αφου εισαι τοσο μαγκας να βγαζεις αεροπορικα απο τον κολλητο σου ελ ταουιλ και οι διαιτητες να πηγαινουν να παιζουν αθηνα θεσσαλονικη βεροια και οπου αλλου θες.να δω τις ομαδες που παρακαλανε τον νικολιτσα να τους βαλει διεθνεις στα εκτος εδρας τι θα λενε τωρα? νικολιτσα αθηναιοι στην αθηνα θεσσαλονικεις στη θεσσαλονικη βεροιωτες στη βεροια πατρινοι στην πατρα και παει λεγοντας.να γελασει και το παρδαλο κατσικι.αληθεια οι συμβουλοι και οι υπαλληλοι που ταξιδευουν εκτος εδρας τα πληρωνουν απο την τσεπη τους η πανε με εξοδολογιο και πληρωνονται απο το λογιστηριο?

Anonymous said...

Άφησε τους υπαλλήλους ήσυχους ανόητε, πανίβλακα , αχάριστε και αγνώμονα . Χωρίς τους υπαλλήλους θα ήσουν μόνο σκουπιδοτενεκές .
Ο υπάλληλος σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2685/99 ΦΕΚ 325/18.2.99 δικαιούται εκτός έδρας μετακίνηση και όσο για τους συμβούλους από το 2009 συνεδριάζουν με skype.
Μεροκαματιάρη, φοροφυγά στο καβούκι σου .

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΟΝ 1:29
ΑΚΟΥ ΕΞΥΠΝΑΔΟΣΚΑΤΟ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΟΧΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Anonymous said...

1.29 xeris ti grafis ?

Anonymous said...

παπαγαλακια σας θιξανε τα κεκτημενα?που ο αντρας προσλαμβανει τη γυναικα του?αυτη την ομοσπονδια λετε?φοροφυγαδες στα οδοιπορικα γελοιοι?να βγαζετε και σε μας τα εισητηρια απο το πρακτορειο συνεργασιας σας.νικολιτσα αθηναιοι στην αθηνα θεσσαλονικεις στη θεσσαλονικη και κιλκις βεροιωτες και κοζανιτες σε βεροια και εδεσσα.

Anonymous said...

Στον 1.06
Αφού είναι έτσι όπως να λες γιατί οι διαιτητές κάνουν αποχή να χάσουν το μεροκάματο του 250 - 500 όπως εσύ λες!!
Ρε ουστττττττττττττττ από εδώ………
Σωματεία και μεγαλοπαραγοντες πάρτε το χαμπάρι ο φτωχός συγγενείς του αθλήματος που κάνατε τους διαιτητές τόσα χρόνια ΞΥΠΝΗΣΕ!!
Δεν πάει άλλο ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Anonymous said...

ευγενέστατος όμως ο (αξιοκρατκά,μέσω ΑΣΕΠ διορισμένος) υπαλληλος
που νυχτημερόν υδροκοπά για το καλό του χάντμπολ

Anonymous said...

Για ποιο λογο βρε παιδια τους αποκαλεσε τσουτσεκια ? εγινε κατι ?

Anonymous said...

ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΙΓΑ .ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ,ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΙΓΑ ,ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ(ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ).ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΟ ΑΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ

Anonymous said...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. (Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΦΥΡΑΝΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΟΛΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ

ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ

ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ

Anonymous said...

Αγαπητέ παπαγάλε της ΟΧΕ (1.06), μάλλον σου "διαφεύγει" ότι τα τελευταία 4-5 χρόνια από τα 800-250€ που αναφέρεις, υπάρχουν μόνο τα -250!!! Γι' αυτό μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις...
Οι τσέπες των διαιτητών δεν αντέχουν άλλη χρηματοδότηση των πρωταθλημάτων!!!
Και δεν είμαστε ούτε επαίτες, ούτε εκβιαστές! Τα δεδουλευμένα μας ζητάμε για να ξεφύγουμε από την ανέχεια και να έχουμε τη δυνατυότητα να κάνουμε το δρομολόγιο Αθήνα-Βέροια-Αθήνα που ανέφερες!!!

Αλλά βέβαια, στην αρχή παρακαλάμε τους διαιτητές να παίξουν κανα μήνα μέχρι να γίνουν εκλογές, και μόλις δεν "κάτσουν", τους χλευάζουμε και δημιουργούμε εντυπώσεις...

Ντροπή σου! Τίποτα άλλο!!!!!

Anonymous said...

@4.23 τρομερο σεναριο επιστημονικης φαντασιας, θιχτηκε , πληρωσε , εκλαψε ... εισαι ωραιος ...να το δουλεψεις , μην τ' αφησεις

Anonymous said...

ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ[ΟΧΕ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ] ΜΆΛΩΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΕΙΡΩΝΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΜΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ

Anonymous said...

Meimaridi egines rompa mhn to arneisai apla apode3ou to...

alla einai glykeia h 8esh eee??? kai tha xasoun kai thn abanta tous kapoioi kyrioi!!poioi einai aytoi?? as ma8ei kapoios poios terastios diaithths pou perysi espase thn apergia kai katebhke sthn a8hna gia na sfyri3ei me plhrwmena e3oda den etra3e sto ethsio seminario... me tis plates poiou??? dwse apanthsh...

blepe ta sxolia kai apla skepsou ouden krypton apo ton hlio giannakh...

Anonymous said...

5.33 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙΑ!!!!!ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΠΕΡΙ ΣΕΝΑΡΙΟΥ

Anonymous said...

ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ!!!

Anonymous said...

ψηλεεεεεεπου ησουνα το Σαββατο το πρωί??? ο κοντος σε περιμενε....
συγχαρητηρια για τισ 21/10

Anonymous said...

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ

Anonymous said...

Ο ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΓΚΑΣ. ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΨΗΛΑ.

Anonymous said...

Ωραια ηθη και εθιμα, εφερε στη ΚΕΔ η εισοδος των Μιγκα-Μειμαριδη και σεβασμο στους νεους διαιτητες

Anonymous said...

Re paidia min tsakonomaste. Oloi to kalo tou handball theloume eite eimaste diaitites, eite paixtes, eite paragontes.
Ego tigxanei na eimai diaititis. Thelo na sfirizo kai na voithiso sto na ginei kalitero to elliniko handball, apo to diko mou posto toulaxiston, alla otan mou lene pigaine sto loutraki px na paixeis, i stin patra kai eimai me 5 euro sti tsepi, pos tha pao?
Den exo na ta valo.. Distixos einai toso aplo. Kai polloi diaitites eimaste anergoi oi foitites, ara den exoume esoda. Alloste, epeidi xero se ti katastasi einai ta oikonomika tou ellinikou handball ixera pos den tha to kano gia ta lefta. Apla otan pleon DEN EXO na pao oute mexri to koropi, to olo thema ginetai pragmatika diskolo.
Elpizo na katalavainete oti kai emeis eimaste se diskoli thesi.

Enas diaititis

Anonymous said...

Stayrina to nou sou ti grafeis... uparxei tropos na broume poios grafei k apo pou...na mhn kanoume rompes an8rwpous pou exoun kapoia 8esh shmantikh....

Anonymous said...

Τελικα ολοι οι κοντοι ειναι κομπλεξικοι ... και το δειχνουν...

Anonymous said...

@6.37 konte kathe xrono ena psilo tha perimeneis .....iznogut....panta defteros kai kontos...

Anonymous said...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΤΕ.ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΙΛΑΦΑΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Anonymous said...

@ 6.41 τον αποκαλεσε δηλ. κοτα και δεν φορα παντελονια και δεν αντεδρασε ??? ποιος τον ειπε ετσι ?? μπροστα σε ολους ?? ποιος ηταν ο μαγκας ??

Anonymous said...

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑΙΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ...

Anonymous said...

Μόλις είδα ανέρτησε ανακοίνωση η οχε

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, που είχε ως κύριο θέμα την επιστολή των διαιτητών, οι οποίοι ζητούν σχεδόν το 70% των οφειλόμενων οδοιπορικών, προκειμένου να μην απέχουν από τους αγώνες του πρωταθλήματος.
Το Δ.Σ. αποφάσισε να γίνει προσέγγιση με τους διαιτητές, καταθέτοντας τους συγκεκριμένη πρόταση, ώστε να μην επιβαρυνθούν οικονομικά το επόμενο διάστημα και να ξεκινήσει κανονικά η Α1 Ανδρών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Εγκρίθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στην Πάτρα (με προσπάθειες του συμβουλίου και του Προέδρου της Ορμής Λουξ Ανδρέα Κόγκα) για το διάστημα 24-27 Οκτωβρίου, ενόψει του αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2016.
Μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού για την κεντρική διαχείριση μετακινήσεων των ομάδων της Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών, παρουσιάστηκε μόλις μία προσφορά, ως εκ τούτου ο διαγωνισμός κηρύχτηκε άγονος, βάσει νόμου. Εγκρίθηκαν ομόφωνα όλες οι εισηγήσεις της Επιτροπής Μεταγραφών, εκτός από την περίπτωση της αθλήτριας Αριάδνης Μασμανίδου, η οποία με ψήφους 7-1 πήρε μεταγραφή με μετοίκηση.

Anonymous said...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ:
4. Διόρθωση των προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων της Ο.Χ.Ε για την άμεση αποζημίωση του αγώνα στους διαιτητές πριν την έναρξη του αγώνα όλων των κατηγοριών (Εθνικές - Τοπικές - Ηλικιακά Πρωταθλήματα), από την Γηπεδούχο Ομάδα. Σε περίπτωση μη καταβολής δεν τελείται ο αγώνας και κατακυρώνεται υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας
Προς Προέδρους όλων των συλλόγων:
ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ.
Απο αύριο όλοι οι σύλλογοι χαρτί στην ΟΧΕ που να ζητάμε να αλλάξουν τα άρθρα περί πληρωμής των ΔΙΑΤΗΤΏΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ.
Δεν είναι υποχρέωσή μας σύμφωνα με το Ν.2725/99 να πληρώνουμε τους διαιτητές. Όλοι αυτοί οι κύριοι έχουν μάθει να βάζουν το χέρι στην τσέπη μόνον για να βάλουν λεφτά. Τι πάει να πεί να βγάζουν λεφτά, δεν γνωρίζουν την λέξη.
Ερώτηση 1η προς ΟΧΕ:
Γιατί δεν ζητάει απο του διαιτητές αποδείξεις για διόδια, φαγητών, βενζίνας κ.λ.π. για να τους δώσει τα οδοιπόρικά τους;
2:Γιατί δεν δίνει την αμοιβή του αυτοκινήτου μόνον στον ένα διαιτητή που θα βάζει το αυτοκίνητο και στον άλλον μόνον την αμοιβή του αγώνα;
3:Γιατί μέχρι σήμερα η ΟΧΕ φοροδιαφεύγει και δεν στέλνει τις καταστάσεις αμοιβών των οδοιπορικών που υποτίθεται ότι πέρνουν οι διαιτητές στην εφορία όπως κάνουν όλες οι υπόλοιπες ομοσπονδίες στους διαιτητές τους;
4:Απαιτούμε απο την ΟΧΕ πλέον όπως κάνουν και οι υπόλοιπες ομοσπονδίες να έχουμε δικούς μας κριτές στον αγώνα και αν δεν έχουμε να μηδενιζόμαστε.
5:Όπως κάνουν όλες οι ομοσπονδίες της χώρας όσοι διαιτητές παίζουν αγώνες στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη να πηγαίνει υπάλληλος της ΟΧΕ και να τους πληρώνει πριν την έναρξη του αγώνα. Για τους υπόλοιπους αγώνες στην επαρχία να τους βάζει τα χρήματα τους εντός 15 ημερών.
Επιτέλους οι σύλλογοι δεν είμαστε τα θύματα της παρέας και να φορτωθούμε τα πάντα.
ΥΓ.:ΕΡΩΤΗΣΗ:Αν σε κάποιον αγώνα κάνει λάθος ένας παράγοντας(ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΕΊΝΑΙ) στον φάκελο με τα χρήματα και δεν δώσει στον διαιτητή την αμοιβή του αγώνα και δώσει πολύ περισσότερα χρήματα που προορίζονταν για κάποια άλλη δουλειά του παράγοντα, τι θα γίνει όταν απο ευγένεια ο διαιτητής δεν θα ανοίξει τον φάκελο να τα μετρήσει; Ο καημένος ο παράγοντας όταν θα έχει χάσει και τον αγώνα και αντιληφθεί το λάθος του την άλλη μέρα πως θα του επιστρέψει ο διαιτητής τα χρήματα του όταν η λαική ρήση λέει:
μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται;

Anonymous said...

@11.56 to mualo sou kai mia lira.terma to <,asteio>>na ginontai ta prwtathlimata ap tis tsepes twn diaithtwn.kai i erwtisi soy ti vlakeia einai auti?oute ta 10xrona den skeftontai etsi.

Anonymous said...

11.56 πολυ ευστοχη απορια.χρονια τωρα με βασανιζει..τα βραδια ξυπναω εντρομος,μουσκεμα στον ιδρωτα..μαλλον εμπνευστηκες απο το ανεκδοτο:λεει ο καθενας το κοντο και το μακρυ του,λεω και'γω καμμια ριαπαπα,να περναει η ωρα..

Anonymous said...

ακουστε περιστατικο που έλαβε χώρα στο ετήσιο συμπόσιο...
με αφορμή ενός περιστατικού που έγινε στον σύνδεσμο Αττικής ο κος Μειμαρίδης μέλος του Συνδέσμου διαιτητών και ασφαλώς της ΚΕΔ αποκάλεσε του διαιτητες της Αττικής "τσουτσέκια". ο συνδεσμος Αττικής ζήτησε τον λόγο λοιπόν.
ο κος Μειμαρίδης ανέφερε οτι δεν είπε τσουτσέκια αλλά "δευτεροι διαιτητές"...
ερωτώ λοιπόν πως γίνεται να παραμένει στη θέση του οποιοσδήποτε που υποτιμά και χλευάζει τον κόπο και τον ιδρωτα όλων αυτών των ανθρώπων καθώς επίσης πως μπορέι να προίσταται απο την στιγμή που τουσ έχει καθιβρήσει??? αυτό το ερώτημα θα μας το απαντησει το ΔΣ της ομοσποδίας και ασφαλώς η ΚΕΔ..
ΜΕΙΜΑΡΙΔΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ .ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ .ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ .ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ.ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΝΕΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ,ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΝΤΑΗ ,ΜΗ ΧΕΣΩ

Anonymous said...

11,42 ΤΟΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕ

Anonymous said...

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ .ΟΥΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ.
ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ,ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ,ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΜΠΕΡΣ, ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ,ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ,ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ,ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΑΗΔΕΣ.ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΤΑΗ ΤΗΣ ΠΑΛΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.Λ..Υ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ .ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΕ

Anonymous said...

Δεν έχετε άλλα πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθείτε εκτός από τον Μεϊμαρίδη???
Σοβαρευτείτε... Σε λίγο θα ζητήσουν "κούρεμα" στα χρεωστούμενα των διαιτητών κι εσείς ασχολείστε με το αν είπε τους διαιτητές της Αθήνας "τσουτσέκια" ή "δεύτερους" διαιτητές... Δεν λέω ότι είναι σωστός, αλλά έχουμε και πιο σοβαρά και κρίσιμα θέματα να ασχοληθούμε...!!!
Έλεος πια με τη μαλακία!!!!

Και στην τελική, όποιος έχει τη μύγα....

Anonymous said...

ΣΩΣΤΟΣ Ο 1,12