ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΜΙΛΟΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΜΙΛΟΣ


Στον 3ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013 μαζί με Δανία, Σερβία και Σλοβακία, κληρώθηκε η Εθνική Νέων. Η τύχη δεν ευνόησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όσον αφορά τους αντιπάλους, αλλά στην κλήρωση που διεξήχθη για την ανάληψη του ομίλου, η Ελλάδα απέκτησε πρώτη το δικαίωμα αυτό. Μόνο ο πρώτος του ομίλου θα προκριθεί στην τελική φάση, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 4-6 Ιανουαρίου 2013.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Σεϊρεκίδης: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Όλες οι ομάδες προέρχονται από παραδοσιακές σχολές του αθλήματος. Για εμάς είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Θέλουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση και να αποκομίσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σε κάθε περίπτωση θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια».

18 comments

Anonymous said...

Η περσινή εθνική εφήβων είναι αυτή???

Anonymous said...

Όχι αυτοί είναι η εθνική εφήβων γεννηθείς 94-95. Κύριοι η φουρνιά 92-93 γιατί δεν συμμετέχει στα προκριματικά και παίρνουν μέρος οι μικρότεροι;

Anonymous said...

Και εγώ αυτούς εννοώ.. Ότι αυτούς που εννοεί το άρθρο είναι οι 94-95 και όχι οι 92-93.. και για αν σου δώσω απάντηση.. την εθνική των 92-92 την είχαν κόψει γιατί και καλά δεν έκαναν...

Anonymous said...

Και εγώ αυτούς εννοώ.. Ότι αυτούς που εννοεί το άρθρο είναι οι 94-95 και όχι οι 92-93.. και για να σου δώσω απάντηση.. την εθνική των 92-93 την είχαν κόψει γιατί και καλά δεν έκαναν..

Anonymous said...

Κύριοι είστε σίγουροι ότι οι 92-93 δεν αξίζουν μια ευκαιρία?ξέρετε ποσοι από αυτούς αγωνίζονται στην α1?

Anonymous said...

ονοματα μπορουμε να εχουμε?

Anonymous said...

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ(ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ),ΤΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΠΑΟΚ)
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΙΝΤΕΡ ΠΙΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ (ΚΙΛΚΙΣ), ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΚΙΛΚΙΣ) ΠΛΕΥ ΘΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΚΙΔΗΣ (ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.)
ΔΕΞΙ ΙΝΤΕΡ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ (ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.) ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ - , ΠΙΒΟΤ (ΚΕΣΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ (ΠΑΟΚ) , ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΠΑΟΚ)... ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ Η ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ..

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Anonymous said...

πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί που αξίζουν μια ευκαιρία και είναι γεννημένοι αυτές τις ηλικίες.. το να πούμε ονόματα δεν εξυπηρετεί σε κάτι.. εξάλλου όποιος θέλει να μάθει είναι το μόνο εύκολο.. έστω στα πανελλήνια πρωταθλήματα να ανατρέξει θα βρει και άλλους εκτός από αυτούς που ήδη αναφέρατε..

Anonymous said...

Κ ο εριφοπουλος και Κοτανίδης Ευαγγελόπουλος κατσικης ντουνης σε αυτές τις ηλικίες ειναι και αλλά παιδιά από Φοίβο

Anonymous said...

K apo giannena Zampalas, apo zafreiraki Petridis,Rodovitis,Didaskalou,Tikos, apo xanth Sarigianidis. Yparxoun kaloi paiktes s auti tin ilikia.

Anonymous said...

PRIN TOYS AGONES NA GINEI OPOSDIPOTE TEST COOPER

Anonymous said...

eeeeee ksupniste re k dwste sta paidia tis fournias 92-93 pou mia zwh htan sto peri8wrio ena kinitrooo...

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ 92-93 ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ Α1 ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΑΙΣΚΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΡΙΓΙΑΝΙΔΗΣ ΤΙΟΚΟΣ ΧΑΝΘ,ΚΕΣΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΟΚ,ΠΙΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΤΣΑΠΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ,ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ,ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΚΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ 94-95

Anonymous said...

Νικολαιδης Ν,Νικολαιδης Χ, Μποσνακιδης(Φοιβος),Σαριγιανιδης, Μελετακος(Χανθ), Κοτανιδης, Γρηγοριαδης,Σισμανιδης(Κιλκις), Κωστακιδης, Δασκαλος,Διναλης, Ευαγγελοπουλος(Φιλιππος), Πιτος, Κεσιδης, Διδασκαλου, Ροδοβιτης, Τικος, Πετριδης(Ζαφειρακης), Ζαμπαλας(Ιωαννινα),Γκαρσια(Ιωνικος)Κατσικης(Κορωπι), Εριφοπουλος(Γερμανια).. Δεν ξερω αν συνεχιζουν ολα τα παιδια αυτα να παιζουν στις ομαδες που επαιζαν στα ηλικιακα(οπως π.χ. Κεσιδης πηγε στον Παοκ, Μελετακος στον Αρη Νικαιας, Πιτος στο Κιλκις, Διδασκαλου στην Δραμα,Ευαγγελοπουλος στον Διομηδη,) ή αν εχουν σταματησει γενικως το χαντμπωλ αλλα σιγουρα ηταν μια καλη φουρνια που αδικηθηκε.

Anonymous said...

exw tin entipwsi pws...neoi einai 93-95 apo tin stigmi pou ton protathlima einai tou xronou k oi "92" tou xronou den tha einai "Under 21" (neoi dhladh)!

Anonymous said...

re paidia telika poioi 8a pane giati akougete oti 8a pane oi 92-93?

Anonymous said...

8.52 ΤΟ '11 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙ '90 ΗΤΑΝ ΝΕΟΙ,ΑΡΑ ΤΟ '13 ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ '92...

Anonymous said...

9.57 νομιζω πως κανεις λαθος γιατι πρωτον αυτα τα παιδια τα ειχαν κοψει τελειως σαν εθνικη και ειναι λιγο δυσκολο να τους επαναφερουν ξαφνικα.. και επισης αν ηταν αυτα τα παιδια η εθνικη νεων θα τους εβαζαν λογικα για προπονητη τον Γεωργιαδη που ηταν και προπονητης τους οσο υπηρχε ακομα η εθνικη τους και γνωριζει ποιοι μπορουν να παιξουν κτλ και οχι τον σειρεκιδη που λογικα τους περισσοτερους δεν τους ξερει..