ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ


Μετά την ευρεία νίκη του με 30-18 στο πρώτο ματς της Νέας Κίου ο Διομήδης Άργους νίκησε ξανά την ΑΕΚ με 30-29 στη Νέα Φιλαδέλφεια και προκρίθηκε πανάξια στον 2ο γύρο του EHF cup, όπου και αντιμετωπίσει (13 ή 14 και 21 ή 22) την Πορτογαλική Μαδέιρα. Οι «Λύκοι» έλεγχαν από την αρχή τον ρυθμό του αγώνα με σοβαρότητα και πειθαρχία και έχοντας ως παρακαταθήκη το +12 από το πρώτο ματς, ουσιαστικά δεν κινδύνεψαν ποτέ. Ο πρωταθλητής Ελλάδος προηγήθηκε γρήγορα 3-0 (4΄). Η ΑΕΚ προσπάθησε με κάποιες ατομικές ενέργειες του Αλέξη Αλβανού να αλλάξει την ροή της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από το να προηγηθεί 9-7 στο 20'. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ανέκτησαν γρήγορα τα
ηνία της του ματς και με σερί 3-0 πέρασαν μπροστά 9-10 (22') και ουσιαστικά «σφράγισαν» την υπόθεση πρόκριση στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου όταν ξέφυγαν με 5 γκολ (12-17 στο 32'). Η συνέχεια ήταν διαδικαστική με την «Ένωση» να κυνηγάει το σκορ και τον Διομήδη να διατηρεί την διαφορά έχοντας κορυφαίους τους Νούγκοβιτς, Τάσκοβιτς και Σαμαρά. Μάλιστα αυτή έφτασε ακόμα και τα 6 γκολ (21-27) στο 49' και μειώθηκε στο φινάλε, λόγω των αρκετών αλλαγών που έκανε ο τεχνικός του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας. Το παιχνίδι διεξήχθη μπροστά σε ένα κατάμεστο κλειστό του Ιωνικού και σε μία άψογη ατμόσφαιρα.



ΑΕΚ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 29-30
Τα δεκάλεπτα: 3-4, 9-7, 12-16 (ημχ.), 16-19, 22-27, 29-30
AEK (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 8, Γεωργιάδης 2, Γιαννόπουλος 1, Μπαλωμένος 3, Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης 1, Οικονόμου, Αλβανός 5, Ναουμίδης, Τσαούσης 3, Παπαδιονυσίου 5, Κουρέτας, Παπαδόπουλος 1, Χερουβείμ.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας 3, Χαντέλης Μεγαλοοικονόμου 2, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Μούγιτς, Χειβιδόπουλος, Νούνγγκοβιτς, Μαραγκός 3, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς 7, Σπέντζος, Δεληγιάννης 5, Μαστορογιάννης 5, Καραιβάνοφ, Τάσκοβιτς 5.
Παρατηρητής: Καπλάνης (Κύπρος), Διαιτητές: Αμάρ και Ντίνο Κονγίτσανιν (Βοσνία), δίλεπτα: 1-4, πέναλτι: 1/1-0/0.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Κάναμε ένα πολύ σοβαρό ματς. Δεν ήρθαμε εδώ να υπερασπιστούμε το +12, αλλά να κερδίσουμε. Τακτικά πραγματοποιήσαμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια με υπομονή και σωστές επιλογές. Συγχαρητήρια στους αμυντικούς για το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν».

Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής ΑΕΚ): «Είναι μία δύσκολη στιγμή. Κάναμε ένα ακόμα κακό παιχνίδι. Θα πρέπει να ανατρέψουμε το κλίμα που έχουμε δημιουργήσει για να μην χάσουμε και τον κόσμο που ήρθε να μας δει και είναι πολύς».

Χριστόφορος Μπακαούκας (αρχηγός ΑΕΚ): «Τα λόγια είναι περιττά. Θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο που ήρθε. Αυτή η ομάδα έγινε γνωστή με δουλειά και έτσι θα την ξαναδημιουργήσουμε».

Σπύρος Μπαλωμένος (αριστερός ίντερ ΑΕΚ): «Πιο δεμένη ομάδα ο Διομήδης αυτή την περίοδο. Δίκαια πήρε την πρόκριση. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε άμεσα. Χρειάζεται υπομονή και μεγαλύτερη συγκέντρωση στα παιχνίδια».

Γιώργος Ζαραβίνας (αρχηγός Διομήδη Άργους): «Έκλεισε ένας δύσκολος κύκλος με την προετοιμασία και τους αγώνες με την ΑΕΚ. Πριν τις αναμετρήσεις δεν ξέραμε τι να πιστέψουμε. Κερδίσαμε σε μία έδρα που δεν ξέρω ποια άλλη ομάδα θα καταφέρει να το πράξει. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη και άψογη».

Γιώργος Μαστορογιάννης (πλέι μέικερ Διομήδη): «Παίξαμε σε ένα κατάμεστο κλειστό απέναντι σε μία καυτή και κόσμια ατμόσφαιρα, την οποία ευχαριστηθήκαμε ακόμα και εμείς ως αντίπαλοι. Η διαφορά του πρώτου ματς ήταν μεγάλη και εμείς παρουσιαστήκαμε πολύ σοβαροί σήμερα και πήραμε μία εύκολη σχετικά πρόκριση».

Αλέξης Αλβανός (δεξιός ίντερ ΑΕΚ): «Θέλαμε ένα πιο δυνατό ξεκίνημα, το οποίο δεν έγινε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τον κόσμο μας που μας συμπαραστάθηκε. Είναι αρχή της σεζόν, δεν παρατάμε τα όπλα. Πρέπει να δουλέψουμε και στην συνέχεια να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί».

8 comments

Anonymous said...

Σήμερα φάνηκε ποιος είναι το αφεντικό αεκακια!!! Και ας κάνατε τα πάντα για να δημιουργήσετε κλίμα τρομοκρατίας.Τα κάνατε πλακάκια με την αστυνομία να δηλώσει πώς δεν έχει αστυνομικούς να προστατεύσουν τους οπαδούς του διομήδη.Ανεβάσατε την τιμή απο τα 10 ευρω στα 30.Αλλά η ομαδάρα δε μασάει.Σας κατέβασε τα σώβρακα και πάλι.
Έφτασε στο τέλος να κάνει αλλαγές ο Δημητρούλιας έτσι για πλάκα να παίξουν όλοι.Άμα χρειαστούμε καμια ομαδα για προπονήσεις ελπίζουμε να είστε διαθέσιμοι

Anonymous said...

arvaniti paretisou fora pantelonia mia fora stin zoi sou ftanei

Anonymous said...

Και που φόρεσε σήμερα τί κατάλαβε?του τα κατέβασε πάλι ο Δημητρούλιας(ο γραφικός προπονητής σύμφωνα με τους σχολιαστές του aek live) , του ξεφτύλισε πάλι την ομάδα το 25 και το 99 (δεν ήξεραν ονόματα ή δεν ξέρουν γράμματα για να τα διαβάσουν), τον άφησε άφωνο ο νουνγκοβιτς (ο πίθηκος -ουρακοτάγκος-πιθηκοπ...στας)

Αυτό είναι το επίπεδό τους

Anonymous said...

ειμαι σιγουρος οτι ο αρβανητης βλεπει τον κουλουρη στον υπνο του και θα ξυπναει με λιγμους!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

GIA AYTO PHRE TON TSAKNH .....NA TOY TRAGOYDAEI MOY ARESEI NA MHN LEO POLLA....................................KONTOS...............

Anonymous said...

επρεπε να βαλει και τον συγγαρη μεσα να γελαει το πανελληνιο χρονια ολοκληρα!!!!!!!

Anonymous said...

Η αεκ κοίταξε να κάνει μεταγραφές εντυπωσιασμού και για εσωτερική κατανάλωση.Καλοί και χρυσοί Αλβανός και Μπαλωμένος αλλά έπρεπε να κοιτάξει πρώτα τις αδυναμίες της.Δεν έχει πιβοτ της προκοπής ,Μεγαλοοικονόμου και Μαραγκός τους πιβοτ της αεκ για να τους δένουντα κορδόνια τους έχουν.Καφφάτος έμπειρος αλλά τα χρόνια μάλλον βάρυναν και έχει μηδενικά σχεδόν αντανακλαστικά , Τσακνής με καλύτερα αντανακλαστικά λόγω ηλικίας αλλά και αυτός όπως και ο Καφφάτος έφαγαν πολλά φτηνά γκολ

Πίστεψαν ότι θα τους καθαρίζει τα παιχνίδια ο Αλβανός αλλά όταν δεν τους βγηκε φάνηκαν οι χτυπητές αδυναμίες στις 2 αυτές θέσεις

Anonymous said...

ρε Μπαλωμένε:
Δεν ντρέπεσαι να χτυπάς έτσι ?
Αν δεν μπορείς να παίζεις χαντμπωλ,δεν είναι ντροπή.
Ντροπή είναι να χτυπάς στα μούτρα...