Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑΡΑΚΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑΡΑΚΗ


Τα «SPRIDER STORES» κοντά στον Πήγασο!
Δύο ακόμη σπουδαίες μεταγραφές ολοκλήρωσε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Πήγασου Αιγίου, που δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Με αστραπιαίες και συντονισμένες ενέργειες, η διοίκηση του αιγιώτικου συλλόγου κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή ενός εκ των κορυφαίων τού περυσινού πρωταθλήματος της Α2, του Τριαντάφυλλου Πολίτη.

Ο 26χρονος παίκτης που αγωνίζεται τόσο στη θέση του πλέι μέικερ όσο και σε αυτή του αριστερού
εξτρέμ, είχε μία πλήρη σεζόν στις Ελπίδες Πάτρας και τον διεκδικούσαν και άλλες ομάδες της κατηγορίας. Με την παρουσία του θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Αιγίου, καθώς διακρίνεται τόσο για τις ικανότητές του στην οργάνωση του παιχνιδιού όσο και στο σκοράρισμα.

Η δεύτερη μεταγραφή τού Πήγασου ακούει στο όνομα Χρήστος Γιογκαράκης, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και ήρθε από τον περυσινό πρωταθλητή της κατηγορίας, Ποσειδώνα Λουτρακίου, για να καλύψει το κενό που άφησε κάτω από τα δοκάρια ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος αποχώρησε. Ο Γιογκαράκης είχε αρκετές συμμετοχές πέρυσι με την ομάδα τού Ποσειδώνα και αναμένεται να δημιουργήσει μαζί με τον Βασίλη Αναστασέλο ένα πολύ δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων, από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) της κατηγορίας.

Με την προσθήκη των δύο παραπάνω παικτών, ο Πήγασος έφτασε ήδη τις τέσσερις μεταγραφές, καθώς προηγήθηκαν εκείνες των Μάρκοβιτς και Πριόβολου και σε συνδυασμό με τον αριθμό των παικτών που αποχώρησαν (Ζαρλακούτης, Παπαγεωργίου, Αυλωνίτης), έχει κάνει ήδη την υπέρβαση και θεωρείται βέβαιο πως θα εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατός από πέρυσι. Επειδή όμως… «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη», ο πρόεδρος Μιχάλης Μπέσκος δεν δείχνει διατεθειμένος να… σταματήσει.

Η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και βρίσκονται στα σκαριά δύο ακόμη ηχηρές μεταγραφές, ενός ξένου με θητεία στην ελληνική Α1 και ενός ακόμη έμπειρου και γνωστού παίκτη, το όνομα του οποίου επίσης θα προκαλέσει αίσθηση. Αν ολοκληρωθούν και αυτές οι δύο μεταγραφές ο Πήγασος κατά γενική ομολογία θα βρεθεί στην αφετηρία τού νέου πρωταθλήματος «κουβαλώντας» τον τίτλο τού μεγάλου φαβορί για την άνοδο στην Α1.



Στο μεταξύ, τη συνεργασία της με τη γνωστή αλυσίδα «SPRIDER STORES» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επισφράγισε ο Πήγασος. Έπειτα από την περσινή προσφορά αθλητικού υλικού και ρουχισμού, η «SPRIDER STORES» παραχώρησε στη διοίκηση της αιγιώτικης ομάδας, 150 κουπόνια δωροεπιταγών που εξασφαλίζουν εκπτώσεις 30% για τις αγορές σε όλα τα κατά τόπους καταστήματα, αποδεικνύοντας ότι η πολιτική τής εταιρείας είναι να στηρίζει αθλητικούς συλλόγους σωστά δομημένους, όπως ο Πήγασος που, κάνοντας πρωταθλητισμό, προάγει τον τοπικό αθλητισμό. Τα κουπόνια έχουν εκτυπωθεί αποκλειστικά για τον Γ.Ο. Αιγίου «Πήγασος» και έχουν ισχύ μέχρι 31 Οκτωβρίου 2012. Πρόθεση της διοίκησης είναι να τα διανείμει στους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας, στα μέλη των Ακαδημιών αλλά και σε όσους ενισχύουν και τη φετινή προσπάθεια του συλλόγου.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος και ο ταμίας του Πήγασου, Μιχάλης Μπέσκος και Τάκης Βαγενάς αντίστοιχα, προσήλθαν στο τοπικό κατάστημα της οδού Κορίνθου, απ’ όπου παρέλαβαν τις δωροεπιταγές από τη διευθύντρια, Βάσω Βασιλείου την οποία και ευχαρίστησαν. «Στηρίζουμε την τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια του Πήγασου Αιγίου και τη σωστή δουλειά που γίνεται. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα και ευχή μας είναι η προσπάθεια που καταβάλει να αποδώσει καρπούς. Ευχόμαστε δε την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία», τόνισε η κ. Βασιλείου.

Εν τω μεταξύ, σε συνεχή επικοινωνία με παλιούς αλλά και νέους χορηγούς βρίσκονται τα μέλη της διοίκησης της αιγιώτικης ομάδας, ούτως ώστε να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πόροι για να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες της σαιζόν που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες.

15 comments

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΟΓΚΑΡΑΚΗΣ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ;

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ 44 ΧΡΟΝΩΝ. ΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΕΛΛΟΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΓΙΟΓΚΑΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 110 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ? ΟΧΙ ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΟΝ ΖΑΡΛΑΚΟΥΤΗ ΤΟΝ ΕΞΩΦΛΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ? Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ? ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ 47?

Anonymous said...

Λεφτά χρωστάνε και σε αυτών..!

Anonymous said...

ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΕΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ?ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

Anonymous said...

Μην ασχολειστε φετος, μονο ο βυρωνας ειναι ομαδαρα, τρενο θα παει, κ εχει κανει κ ανανεωση κατα 50% φετος, ολα καινουργια, ψαξτε για τον δευτερο.

Anonymous said...

Τα τρένα στον σταθμό Λαρίσης φίλε. Μη πάς σε κάθε ποστ κ γράφεις για τον Βύρωνα. Έλεος. Αντί να πείτε τίποτα για το αν θα γίνει το πρωτάθλημα και με ποιες ομάδες αφού οι μισές δε κατεβαίνουν λέτε για το Πήγασο κ το Βύρωνα..

Anonymous said...

me dreta proponhth...........o byronas........kai proedros o mylonas.....den pane poythena....oi paixtoyres...toy byrona fygan ta adelfia phgan doyka kai o basilopoylos panelinio.......oyte se diplo metaxsitoys den kerdizoyn.....................

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΙΣ Α2.......ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΚΕΙ.....ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΤΑ ΕΚΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝ............ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ 50% ΕΚΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ FUN......ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΛΛΟΣΙΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.......ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΜΙΑ ΔΩΡΟ......ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΤΟ..... ΘΕΜΑ...... ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΕΙ ΚΟΥΠΟΝΙ 4 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ......ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.........ΚΟΝΤΟΣ..........

Anonymous said...

ΔΩΣΕ ΚΟΝΤΕ!!!!!!

ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

Anonymous said...

Ο Μυλωνας δεν ειναι προεδρος κ ασχολειται μονο με τα παιδικα εφηβικα κ ακαδημιες, ο πουρναρας ειναι αυτος που τρεχει το αντρικο, κ οσον αφορα αυτους που εφυγαν τα κενα τους καλυφθηκαν κ με το παραπανω.

Anonymous said...

pes mas kana onoma na katalaboume pos kalifthikan ta kena

Anonymous said...

Να δουμε ποιος θα περασει μεσα απο τη Φιλαδέλφεια φετος...

Anonymous said...

siga tin edra re file pios emine ston ioniko oloi efigan

Anonymous said...

Ο Μυλωνάς είναι ο γνωστός Μυλωνάς που πριν μερικά χρόνια σε παιχνίδι MINI Βύρωνας-Λεωνίδας σφύριζε από την εξεδρα για να μπερδεύει τους αντίπαλους παίχτες (για τα μίνι μιλάμε, μην ξεχνάμε)και όταν τον κατάλαβε ο διαιτητής τον έκανε ρόμπα σε όλο το γήπεδο;
Αυτός εχει αναλαβει τα ηλικιακα του Βύρωνα;
Ε τότε καλά λέτε, ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ, έτσι που σφυρίζει (ο Μυλωνάς)

Anonymous said...

Διαλυθηκε το Μαρουσι?? Απ οτι ακουσα δεν εχει κανει καμια προπονηση στο κλειστο..