Η DOLPHIN CAPITAL INVESTORS ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η DOLPHIN CAPITAL INVESTORS ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ

http://www.diomidis-handball.gr
Η Dolphin Capital Investors, ιδιοκτήτρια του Amman-Zoe Resort στην Ερμιονίδα, που αποτελεί μέρος της μεγάλης επένδυσης Portoheli Collection, είναι και φέτος μεγάλος χορηγός της "πράσινης οικογένειας". Παίκτες, προπονητές και διοίκηση του Διομήδη παρευρέθησαν στις πολυτελείς εγκαταστάσεις της Ερμιονίδας και φωτογραφήθηκαν για το εταιρικό περιοδικό "Riviera". Παρόντες στην φωτογράφηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κος Τάσσος Χειβιδόπουλος και ο πρόεδρος της D.C.I. κος Μίλτος Καμπουρίδης.

7 comments

Anonymous said...

Μπράβο στον Διομήδη για την προσέλκυση ισχυρών χορηγών στο handball. Το παρήγορο είναι ότι οι άνθρωποι του Διομήδη δειχνουν να εκμεταλευονται την μεγάλη τους επιτυχία της κατάκτησης του Challenge Cup και να συνεχίζουν να είναι υγιείς στις οικονομικές τους συναλλαγές . Παρά την έξοδο οπως έμαθα της οικογένειας Ρέντα που τα τελευταία 10 χρόνια στήριζε οικονομικά την ομάδα αυτοί που έμειναν τα καταφέρνουν καλά.
Η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τάσου Χειβιδόπουλου , του Δήμαρχου Δημήτρη Καμπόσου και των έμπειρων παραγόντων Κώστα και Νίκου Βλαχοσπύρου και Ανδρέα Μούκιου αλλά και η εμφάνιση κι άλλων νέων παραγόντων στο νέο σχήμα δημιούργησε εκεί στο Άργος το απαιτούμενο περιβάλλον για να συμμετέχουν συνειφέροντας μεγάλοι χορηγοί.
Όμως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η εμφάνιση του D.C.I. και του Μίλτου Καμπουρίδη ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη αφού ο μεγαλύτερος επενδυτής σήμερα στον Ελληνικό Τουρισμό είναι η πρώτη φορά που ενισχύει τον Ελληνικό Αθλητισμό.
Μάλλον ο Χειβιδόπουλος έχει κάνει μεγάλη "μαγκιά" που ξαναφέρνει τον Διομήδη στην κορυφή.
Εγώ πάντως πολύ χαίρομαι να βλέπω τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο μιας ανεπτυγμένης περιοχής στο Handball να ενισχύουν την προσπάθεια.

Anonymous said...

Δυστυχώς οι δύσκολες εποχές που ζούμε έπληξαν και επιχειρηματικά την οικογένεια Ρέντα(κάτοχοι κατασκευαστικής εταιρείας).Στις 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθει δημοτικό συμβούλιο για να καθορίσει το ύψος της συμμετοχής του Δήμου στα οικονομικά της ομάδας (ήδη έχουν δοθεί 25 χιλιαδες ως πριμ για την κατάκτηση πρωταθλήματις και challenge cup)

Anonymous said...

Το καλό με το Διομήδη είναι πώς όλοι όσοι ασχολούνται με τα διοικητικά (Ρέντας ,Βλαχοσπύρος , Χειβιδόπουλος κλπ) είναι όλοι παλιοί παίκτες του Διομήδη έχουν ιδρώσει τη φανέλα του και αγαπάνε την ομάδα γιαυτό και πασχίζουν να πετύχουν ότι το καλύτερο μπορούν και δεν βαδίζουν στα τυφλά.έχουν ένα όραμα που το χτίζουν σιγά σιγά.Κάποια στιγμή στην ομάδα να αγωνίζονται παιδιά απο την περιοχή μαί φυσικά με 2-3 πρωτοκλασάτους παίκτες.Ήδη πλησιάζει η ώρα αφού τα πρώτα από τα παιδιά των ακαδημιών στελεχώνουν την εφηβική εθνική ,κέρδισαν το πανελλήνιο σχολικο πρωτάθλημα κλπ

Anonymous said...

Όσες ομάδες στηρίζονταν σε δημοτική οικονομική υποστήριξη πήγαν άκλαφτες μετά από μερικά χρόνια. Για διαφόρους λόγους που οι περισσότεροι μπορούμε να φανταστούμε. Κάτσε να δεις με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας τι λεφτά θα βάλει ο Δήμος στο τέλος, άσε τι λέει τώρα.

Το πριμ που έδωσε ο Δήμος του Άργους (αν έγινε αυτό, όπως διάβασα παραπάνω)δεν προερχόταν από χαράτσια και κομμένες αγροτικές συντάξεις απο συμπατριώτες μας; Το λιγότερο που έχω να πω για αυτό είναι ότι το θεωρώ εντελώς ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ! Για τα 25 χιλιάρικα που έδωσε για χατζιρλίκι στον Ζαραβίνα ή στον Μεγαλοοικονόμου ή στον οποιονδήποτε παίκτη να δεις τι γκρίνια θα πέσει από την τοπική κοινωνία. Σας ρωτάω αν είναι καλύτερα να δίνουμε πριμ σε μερικούς σχετικά βολεμένους αθλητές ή να ταϊζουμε κάποια παιδάκια στα σχολεία που δεν έχουν να πάρουν τυρόπιτα στο διάλειμμα; Εσείς που θα τα δίνατε;

Anonymous said...

Kαταρχήν ο Διομήδης δεν στηρίζεται στο Δήμο και μίλησα για πριμ στην ομάδα όχι στους παίκτες.Απλά ο Δήμος ομόφωνα αποφάσισε να δώσει μία ενίσχυση όπως και τόσοι άλλοι μικροί και μεγάλοι χορηγοί της ομάδας.Και σε διαβεβαιώνω ότι η τοπική κοινωνία όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά αναμένει την όσο δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση.Γιατί πριν ενισχύσει το Διομήδη έκανε αυτά που λες.Φρόντισε με δικά του έξοδα να έχουν όλο το χρόνο θέρμανση τα παιδάκια στα σχολεία τους(ενδεικτικά θα σου πώ το κράτος έδωσε 75 μονο χιλιαρικα για πετρέλαιο όταν κόστισε συνολικά πάνω απο 700 χιλιαρικα), φέτος βάζει φωτοβολταικά στα σχολεία για να είναι αυτόνομα ,ιδρυσε κοινωνικο παντωπολείο να βοηθάει άπορες οικογνεις κλπ

Και μην ξεχνάς και κάτι σημαντικό για μια κοινωνία.Είναι πολύ σημαντικό να έχουν υγειή πρότυπα τα παιδιά μας τα οποιά θα τα κρατούν μακρυά από ένα σωρό κινδύνους.Ξέρεις πόσα παιδάκια έτρεξαν φέτος να μπουν στις ακαδημίες βλέποντας τα κατορθώματα του Διομήδη? Μόνο κέρδος για μια κοινωνία είναι τα παιδιά της να ασχολούνται με τον αθλητισμό

Anonymous said...

10:02 είσαι πολύ επίπεδος και ρηχός. Να σε βάλω εγώ σε άλλα διλλήματα!!!!

Να δώσουμε να ταίσουμε παιδάκια ή να γλυτώσουμε παιδάκια απο τα ναρκωτικά;;;

Να ταίσουμε παιδάκια ή να διδάξουμε ήθος και και κοινωνικοποιήση των παιδιών;;

Να ταίσουμε παιδάκια ή να αφήσουμε να παίζουν μέσα στα δωμάτια τους και να είναι μανιοκαταθλιπτικοί στο μέλλον;;;

Γιατί σε όλα τα πράγματα στην ζωή μας να υπαρχει ή ή ή ή ή;;;
Γιατί δεν μπορούν να πηγαίνουν παράλληλα κάποια πράγματα;;
Αντί να δείς τα θετικά που έχει όλη η επιτυχία του Διομήδη και η προσοχή των παιδιών σε αθλητικά πρότυπα με καθαρούς ανθρώπους εσύ μας προτρέπεις να τα διαλύσουμε όλα για ένα πιάτο φαγητό;;;
Και όταν τελείωσει το φαγητό τι θα μας μείνει;;;;
Οι αξίες θα έχουν χαθεί, ο αθλητισμός θα έχει τελματώσει και το πιάτο θα είναι άδειο.
Τότε τι θα μας πεις;;
Λογική που σκοτώνει έχεις 10:02.

Παράγοντας σωματείου!!!

Anonymous said...

ρε 10.02 δηλαδή να πουμε στον Αντιπεριφερειάρχη και στο Δήμαρχο να σηκωθούν να φύγουν και να μην ξανακοιτάξουν το handball.
Ετσι θεωρείς εσύ ότι δεν θα προκληθεί η κοινωνία.
Πρόκληση φίλε μου είναι στην δύσκολη στιγμήπου περνά η πατρίδα να προσπαθούμε να δώσουμε στους νεους μας τα όπλα του Αθλητισμού για να γλυτώσουν την κατάθλιψη, οι προβεβλημένοι ανθρωποί του αθλητισμου να μη σφυρίζουν αδιάφορα με δικαιολογίες σαν αυτές που γράφεις.
Εμείς πάντως στο Άργος είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και τυχεροί που δυο άνθρωποι του Αθλητισμού εκλεγμένοι στην αυτοδιοίκηση είναι μπροστά στην προσπάθεια για να υπάρχει αθλητική ανάπτυξη στο Άργος προσφέροντας μια γεμάτη υγεία διέξοδο στα παιδιά μας...