Κύπελλο με 14 ομάδες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κύπελλο με 14 ομάδες


Του Ηλία Τάταλα http://www.thesporters.com
Με τη συμμετοχή 14 ομάδων θα διεξαχθεί φέτος το Κύπελλο Ελλάδος ανδρών στο χάντμπολ, γεγονός που αποτελεί... πρόοδο καθώς πέρσι είχαν συμμετάσχει μόλις δέκα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι.
Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Διομήδης, Δούκας, ΧΑΝΘ, Φίλιππος Βέροιας, Ποσειδών Λουτρακίου, Αερωπός Έδεσσας, Αναγέννηση Βύρωνα, Μίλων Γιαννιτσών, Κύδων Χανίων, Κορωπί, ΔΙΚΕΑΣ και Ηρακλής. Σε περίπτωση που μία ομάδα της Α2 κληρωθεί με ομάδα της Α1 ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της πρώτης.
Η κλήρωση θα διεξαχθεί εντός του Σεπτεμβρίου και στον πρώτο γύρο (10-11 Νοεμβρίου) θα
διεξαχθούν έξι νοκ άουτ αγώνες και δύο ομάδες θα περάσουν στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα.
Στις 8-9 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι προημιτελικοί, στις 6 Φεβρουαρίου οι ημιτελικοί και στις 2 ή 3 Μαρτίου ο τελικός.
Σε περίπτωση που μία ομάδα αποχωρήσει από το θεσμό, θα αποκλειστεί από τη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 3.000 ευρώ.

9 comments

Anonymous said...

Τι κουλαμάρα είναι αυτή?Γιατί να γίνουν 6 νοκ αουτ και οι δύο να περάσουν έτσι αέρα πατέρα και δε γίνονται 7 ματς? Εκεί στην ΟΧΕ προς πληροφόρηση το 14 είναι ζυγός αριθμός

Anonymous said...

απ'το 14 βγαίνουν 7 ομάδες όμως.. οπότε... κοινή λογική!!

Anonymous said...

Διαβαζοντας το αρθρο Κιλκις, Αρης Νικαιας, ΠΓΣ και Φοιβος δεν δηλωσαν συμμετοχη. προτεινω στην οχε να αλλαξουν την προκηρυξη σβηνοντας το προστιμο και να ζητηθει με τροπο απο τις ομαδες της α2 να αποσυρουν τη συμμετοχη τους και να γινει ενα φαιναλ 8 ή 4 σε μια πολη που θα αναλαβει τη φιλοξενια των ομαδων. Ας με συμπαθουν ο ΔΙΚΕΑΣ τα Γιαννιτσα ο Κυδωνας και οι αλλες ομαδες της α2 αλλα το αθλημα χρειαζεται δυνατους αγωνες.

Anonymous said...

Nαι βρε φίλε οκ θα γίνονταν 7 αλλά έτσι ρισκάρεις να χάσεις νωρίς κάποιες μεγάλες ομάδες και να είναι κακό για το θεσμό.Φαντάσου να κληρωθούν να περάσουν ανευ αγωνα οι ομάδες της Α2 και να κληρωθούν μεταξύ τους οι άλλες.Ας δώσουν όλοι πρώτα ένα αγώνα και περνάς μετά έναν free για να βγάλεις τετραδα

Anonymous said...

ΜΟΝΟ 3.000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ?ΒΑΛΤΕ 6.000 ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Anonymous said...

ειναι καλυτερα να "ψησει" η οχε τον Κυδωνα,να αποσυρθει απο τωρα.
Πολλα τα εξοδα για να πας Κρητη
Ας του δωσουν καποιο ...κινητρο ρε παιδια !

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΥΔΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Α2 Η' ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ....

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ

M.S. said...

Είμαι αθλητής ομάδας Α1 και έχω πολλές φιλοδοξίες. Με στεναχωρεί και με εκνευρίζει πολύ το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδας μου δεν δήλωσε συμμετοχή στο κύπελο στερώντας μου έτσι την δυνατότητα για διάκριση. Με τι όρεξη να συνεχίσω την προετημασία την στιγμή που αποκλειστήκαμε ήδη σε έναν από τους δύο θεσμούς?

Anonymous said...

Ο ΚΥΔΩΝΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ 8 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ 60 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17 ΕΤΩΝ!!! ΜΕ 0 (ΜΗΔΕΝ) ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο ΚΥΔΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.