ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΟ EHF CUP - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ, ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΟ EHF CUP - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ, ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ

Διομήδης Άργους- ΑΕΚ είναι το μεγάλο ζευγάρι του 1ου γύρου του EHF CUP, όπως ανέδειξε η σημερινή κλήρωση στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ στην Βιέννη. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ που δύο εκπρόσωποι μας συγκρούονται σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο και οι αναμετρήσεις αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον. Εξάλλου «Λύκοι» και «Κιτρινόμαυροι» παρουσιάζονται ιδιαιτέρως ενισχυμένοι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι αγώνες τους ανοίγουν ουσιαστικά την σεζόν 2012-2013, αφού θα διεξαχθούν 8 ή 9 και 15 ή 16 Σεπτεμβρίου, δηλαδή δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της Α1 Ανδρών! Η ΑΕΚ είναι η μεγάλη ευνοημένη της κλήρωσης, όχι μόνο επειδή θα παίξει το δεύτερο ματς στο γήπεδο της, αλλά και για το γεγονός ήταν στο γκρουπ των αδυνάτων, ενώ ο Διομήδης στους ισχυρούς (1ος στη λίστα) και μπορούσε να έχει μία πολύ εύκολη κλήρωση.
Το σίγουρο είναι πως μία ελληνική ομάδα θα περάσει στον 2ο γύρο και μάλιστα αυτή που θα προκριθεί θα έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στον 3ο γύρο (ένα βήμα πριν τους ομίλους), αφού θα παίξει με την Μαδέιρα (13-14/10 και 20-21/10) με το δεύτερο ματς στην Ελλάδα! Η ομάδα της Πορτογαλίας ήταν ίσως ο πιο επιθυμητός αντίπαλος από τους 13 υποψήφιους, αφού ανάμεσα τους υπήρχαν πολύ ισχυρές ομάδες.

Πάντως η κληρωτίδα είχε «κέφια», αφού έβγαλε και άλλα τρία πολύ δυνατά ζευγάρια, Σπόρτινγκ (Πορτογαλία)- Ίσταντς (Σουηδία), Μέσκοφ Μπρεστ (Λευκορωσία)- Κονβερσάνο (Ιταλία) και Βίντετουρ (Ελβετία)- Μπενφίκα (Πορτογαλία). Μάλιστα ο νικητής του πρώτου ζευγαριού διασταυρώνεται στον 2ο γύρο με την Ρουμάνικη Μπακάου.

«ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ»
Ο προπονητής του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε αμέσως μετά την κλήρωση στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Σατανική συγκυρία. Μία ελληνική θα βρεθεί γρήγορα εκτός. Θα γίνουν δύο δυνατά παιχνίδια. Δεν την θεωρώ καλή κλήρωση, ειδικά για εμάς που ήμασταν στο γκρουπ των ισχυρών. Μας βαπτίζει αουτσάιντερ το γεγονός ότι θα παίξουμε το δεύτερο ματς εκτός έδρας. Ξεκινάει αναπάντεχα η σεζόν. Μια νέα πρόκληση και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε. Καμία ομάδα δεν θα είναι έτοιμη. Η ΑΕΚ όμως έχει αλλάξει περισσότερα πράγματα σε σχέση με εμάς. Εμείς δεν θα αργήσουμε να βρεθούμε. Η ΑΕΚ έχει καινούργιους περιφερειακούς και θα χρειαστούν χρόνο»

«Να σεβαστούμε τον Διομήδη»
Ο αρχηγός της ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας: «Πρέπει να σεβαστούμε τον Διομήδη, που είναι Κυπελλούχος Ευρώπης και πρωταθλητής Ελλάδας. Θα παίξουν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ελπίζω να είναι μια διαφήμιση για το ελληνικό χάντμπολ. Η πρόκριση είναι 50-50. Θα μπορούσε η κλήρωση να είναι διαφορετική και οι δύο ομάδες να προκρινόντουσαν στην επόμενη φάση».




Για την μεταγραφή του Αλέξη Αλβανού είπε: «Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών στο άθλημα. Θα βοηθήσει πολύ το ελληνικό χάντμπολ και την ΑΕΚ. Έχουμε να μάθουμε πολλά πράγματα από τις εμπειρίες του στο εξωτερικό. Είναι μεγάλο κίνητρο η παρουσία αυτού του παίκτη στην ομάδα, ακόμα και για εμάς τους μεγάλους!»

30 comments

Anonymous said...

Δεν κατάλαβα τί εννοεί ο Μπακαούκας με αυτή τη δήλωση οτι πρέπει να σεβαστούμε το Διομήδη.Το θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να σεβεσαι αυτόν που έχει πετύχει περισσότερα από σένα.
Εκτός αν απευθύνεται στους οπαδούς

Anonymous said...

Mpakaouka, mathe epitelous oti ligh tapeinothta kai sevasmos se aftous pou emprakta einai kalyteroi apo esena kai tin omada sou, den kanei kako. Kai kati akoma, o Alvanos einai o star tis AEK, ase afton na kanei tis simantikes dilwseis. Kserei kalytera apo sena!

Anonymous said...

Aπό εδώ και πέρα θα πρέπει να ρωτούν τον 6.59 ποιος θα μιλήσει...ΕΛΕΟΣ...το ακούσαμε και αυτό..όσο για ταπεινότητα και σεβασμό ανοίξτε το λεξικό στο λήμμα κομπασμός και ξιπασμός και ενημερωθείτε σχετικά...Εννοείται οτι ο Διομήδης κέρδισε πανάξια πρωτάθλημα και ευρωπαικό αλλά η προσέγγιση του Νεοέλληνα οπαδού και το κόμπλεξ του (μόλις 3 μήνες έπειτα απο τα συγκεκριμένα γεγονότα) τον οδηγούν σε σχόλια του τύπου "έμπρακτα καλύτεροι από εσένα,έχει πετύχει περισσότερα κτλ..."..χαλαρώστε λίγο..παιχνίδι είναι...και μιλά ένας αθλητής με δύο τρόπαια και τόσα γκόλ όσα δεν έχει βάλει ολόκληρη η Α1 χάντμπολ μαζί...

Anonymous said...

Είμαι ο 6.44 φιλε μου.Καταρχήν δε μίλησα περι αξίας του Μπακαούκα δε νομίζω ότι τον αμφισβητεί κανείς , μίλησα για επιτυχίες των ομάδων συνολικά. ενα πρωτάθλημα και ενα κύπελλο ελλαδας εχει η ΑΕΚ ,ενα πρωτάθλημα και ενα ευρωπαικο κύπελλο ο Διομήδης.
Αυτο το πρέπει να σεβαστούμε είναι λίγο άστοχο μεταξύ σχεδόν ισοδύναμων ομάδων δε νομίζεις? να είχε πάρει και 10 τίτλους η ΑΕΚ να πω μάλιστα.

Και επαναλαμβάνω ,εκτός αν απευθύνεται στους οπαδούς προσπαθώντας να προλάβει τπτ καφρίλες

Anonymous said...

Θα φάει πάγκο φέτος ο Μπάκα θα το θυμάται σε όλη την ζωή

Anonymous said...

pwww re 10.39 eisai asxetos mn grapseis 3ana s parakalwwww!!!! apo poion??? allh 9esh paizei o alvanos kai allh o mpaka

Anonymous said...

το κακο ειναι οτι μια ελληνικη ομαδα θα αποκλειστει γρηγορα,κ' με το ροστερ που διαθετουν με τυχη εχουν ελπιδες να πανε ψηλα,κ' οτι το πρωταθλημα μας φθινει σε οργανωτικο επιπεδο,απροετοιμαστες πανε οι ομαδες στην ευρωπη,λιγο προβλεψη...........ξερουμε οτι το αθλημα εχει επαγγελματικες υποχρεωσεις με ερασιτεχνικες τσεπες αλλα πρεπει να παμε μπροστα

Anonymous said...

Φυσικά και πρέπει να σεβαστούμε το Διομήδη παρ'ό,τι άρπαξε 13 γκολ στο κύπελο.

Anonymous said...

Είμαστε άτυχοι έχεις δίκιο.Και οι δύο ομάδες έχουν roster που θα μπορούσαν να προχωρήσουν λίγο παραπάνω.Τουλάχιστον από ότι λένε είναι βατός ο αντίπαλος του 2ου γυρου για όποια περάσει

Anonymous said...

11.53 περίμενα ότι κάποιος χαζός θα το πει.Αλλά τις δύο ήττες που άρπαξες ασάλειωτες στο πρωτάθλημα τις κάναμε γαργάρα ε?? Να παρακαλάς που είχαμε καθαρίσει το πρωτάθλημα από το ματς με τον ΠΑΟΚ στα play off και είχαμε το νου μας στον τελικό Ευρώπης (άμα τύχει ποτέ να φτάσεις θα δεις πώς είναι και εσυ) και γλύτωσες και την τρίτη.
Εκτός και αν νομίζεις ότι αν ο Διομήδης στο τελευταίο παιχνίδι χρειαζόταν βαθμό θα τη γλυτώνατε κακόμοιροι.!!!

Κάνατε μια μεγάλη μεταγραφή αλλά ηρεμήστε γιατί το πολύ τουπέ δε βγαίνει σε καλό.Ο Διομήδης δεν είπε ποτέ ότι είναι η σούπερ αήττητη ομάδα ,μην το παίζετε λοιπόν και εσείς γιατί δεν...

Anonymous said...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΕΛΕΟΣ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!

Anonymous said...

Ναι ρε 8.52 υπάρχουν πολλοι φίλοι του Διομήδη που απαιτούν σεβασμό.
Όσο για το τι άλλο θα δούμε μάλλον θα δούμε αρκετους καραγκιόζιδες σαν κι εσένα ...

Anonymous said...

8.52 σε έτσουξε πολύ η πορεία του Διομήδη ε??? Πόνεσε?? Έλα βγάλε τα κομπλεξ σου μην ντρέπεσαι δεν είσαι ο μόνος.Κλάψου λίγο ακόμα για την άτυχη κατατρεγμένη αεκουλα

Anonymous said...

Φίλτατοι φίλοι του Διομήδη, η ιστορία έχει δείξει ότι είσαστε οι καλύτεροι πελάτες . . . ΌΛων των ομάδων ! ! !

Anonymous said...

Μιλάει ο...???Που έχεις πετύχει τι???? γιατί δεν μας λες τί είσαι να ξέρουμε? Τόσο πολύ σας έχει τσούξει η πορεία του Διομήδη μερικούς?? Σας χάλασε την πιάτσα ε?? Δεν πειράζει ξυδάκι πιείτε να σας περάσει.Ήρθαμε για να μείνουμε κορόιδαα συνηθίστε το.
Δεν έχουμε τπτ με καμία ομάδα και έχουμε πολύ καλές σχέσεις με όλες.
Αλλά όσο πετάγονται βλάκες και ανεγκέφαλοι που η οπαδική τυφλότητά τους δεν τους επιτρέπει να δουν λιγο παραπάνω θα τους απαντάμε στο επίπεδό τους.Αποδίδουμε στον καθένα το σεβασμό που του αρμόζει

Anonymous said...

Ρε 1.20 εμείς τόσα χρόνια πελάτες κάτι μάθαμε από την αγορά και καναμε την περσινή πορεία.
Αλλα κι οταν ειμασταν πελατάκια (γιατί περσι σας είχαμε όλους)εμείς δεν χρωστάγαμε δεκάρα τσακιστή...

Anonymous said...

Λογικό μου φαίνεται να μην χρωστάτε
αφου είσαστε ΠΑΣΟΚοσκυλα και κρατικοδιαίτοι !!!!
Λαμόγια !!!
Τσιράκια της εξουσίας !!
Και μην ξεχνάμε ότι η πορεία σας στηρίχθηκε και σε έναν παίκτη που τον πήρατε ένα (1) μήνα μετά την λήξη των μεταγραφών !!!
αλλά η ομοσπονδία έκλεισε τα μάτια της ... λογικό και αυτό αφού εσείς είσαστε η ομοσπονδία !!! Φυσικά να μην ξεχάσω και την δήθεν τιμωρία Μπακαούκα -Βακάλη που επηρέασε την ομάδα της ΑΕΚ πριν απο το μεταξύ σας παιχνίδι .
και αυτά στα γράφει κάποιος άσχετος. . .
απλώς βαρεθήκαμε τόσο καιρό να μας κοροϊδεύετε και να νομίζετε κιόλας ότι μας πιάσατε και μαλ..κες !!! Είσαστε σαν τους πολιτικούς .. αποκρουστικοί !!!

Anonymous said...

Tην καημένη την αεκουλα που επηρεάστηκε και έχασε.αλλά έχασες και τα δύο ματς το ξέχασες???Τέτοιοι κλαψάρηδες είστε γιαυτό πάει κατα διαόλου η αεκ.Πάντα φταίνει όλοι οι άλλοι που κατατρέχουν τη δύσμοιρη αεκ.Πάντα όλοι οι άλλοι έχουν τις άκρες και η δύσμοιρη αεκ τπτ.

Εσυ ρε τον αλβανό πότε τον πήρες?πότε ανακοινώσατε ότι υπέγραψε?? Μηπως δυο μέρες αφού είχε τελειώσει η περιόδος των ελευθέρων-υποσχετικών μεταγραφών?

Anonymous said...

σημασία δεν έχει πότε ανακοινώθηκε αλλά πότε πραγματοποιήθηκε ..

Anonymous said...

Το καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς το ξέρεις? Όχι γιατί πάτε να τη πείτε στο Διομήδη αλλά γίνεστε ρόμπα.Καλά λέει ο φίλος ότι μια ζωή στην κλάψα είστε αλλά όταν τα κάνετε εσείς είναι άλλο πράγμα ε??? Για διάβασε λίγο

''Ο Αλβανός επικοινώνησε με τον Τόγελο, ζήτησε 1000 συγνώμη επειδή θα έπαιρνε τον λόγο του πίσω και ενημέρωσε πως αποφάσισε για οικογενειακούς λόγους να μείνει στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα από σεβασμό στην ΑΕΚ να μην πάει στον ΠΑΟΚ αλλά στον Αρεωπό Εδεσας ή στην Χανθ. Παρά τις προτροπές δεν φάνηκε να αλλάζει γνώμη. Δύο ώρες όμως αργότερα πήρε μόνος του τηλέφωνο τον Τόγελο και του είπε: «Πες τους να μην στείλουν άλλο μήνυμα. Αύριο(Κυριακή) 1 η ώρα στο Imperial για να υπογράψουμε».''

Την επόμενη φορά που θα κλαφτείτε να προσέχετε μη γίνεστε ρεζίλι

Anonymous said...

Ρε μάγκα 3:16, ποιος είναι ΠΑΣΟΚόσκυλο και κρατικοδίαιτος αποδεικνύεται καθημερινά. Στο ποδόσφαιρο έπρεπε να είσαστε Δ' Εθνική και σας επιτρέπουν ακόμα να αγωνίζεστε στη Super League. Στο handball ολόκληρη φωτογραφική διάταξη έκαναν για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος μπας και καταφέρετε σε κάποιο γύρο να κερδίσετε τον Διομήδη και κάνετε την ανατροπή. Τόσα χρόνια που έπαιρνε τα πρωταθλήματα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, ξαφνικά φέτος δεν μας κάνει. Play-off και ξανά play-off, σου λέει κάπου θα τον πετύχουμε θα του την κάνουμε για να αποκατασταθεί και η τάξη. Ακούς εκεί, μια ομάδα από το Άργος να πάρει πρωτάθλημα και να μας χαλάσει την μαγιά. Εδώ έχουμε στήσει ολόκληρο promotion του αθλήματος πάνω στην μεγάλη ΑΕΚ (και ενδεχομένως στον ΠΑΟΚ) και θα μπαίνει σφήνα ο Διομηδάκος. Εγώ θα πρότεινα μια μικρή αλλαγή στους φωστήρες της Ομοσπονδίας. Η τελική φάση των play-offs να μην είναι στις 2 νίκες αλλά μέχρι τον αγώνα που θα χάσει ο Διομήδης και τότε αυτόματα θα το παίρνει το πρωτάθλημα η αντίπαλη ομάδα. Έτσι θα έχει μεγαλύτερο σασπένς άσε που μπορούμε να παίζουμε και 10 χρόνια το ίδιο πρωτάθλημα.

Anonymous said...

ρε φιλαρακι στο δημοσιο δουλευεις?μπαινεις καθε 20 λεπτα και γραφεις σχολιο για τον διομηδη?εισαι φανατικος λυκος παντως

Anonymous said...

ο Βακάλης τί απέγινε ρε παιδιά???

Anonymous said...

Δεν γράφει μόνο ένας φίλε 4,35 υπερ του Διομήδη! Μπορεί να στο διαβεβαιώσει και ο admin απο τις ip!

Anonymous said...

o Vakalis ekleise file sto Kilkis ... apo empeires piges!!!

Anonymous said...

από έμπειρες πηγές στο κιλκίς. από έγκυρες πηγές τίποτα ;;;

Anonymous said...

εμενα μου αρεσει η ...ε-μπυρες!!!
ηλεκτρονικές μπύρες. χαχαχαχαχαχαχα

να σαι καλα ρε φιλαρακι.
Μηπως ο Βακάλης πήγε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και οχι ΚΙΛΚΙΣ;

Anonymous said...

εμενα μου αρεσει η ...ε-μπυρες!!!
ηλεκτρονικές μπύρες. χαχαχαχαχαχαχα

να σαι καλα ρε φιλαρακι.
Μηπως ο Βακάλης πήγε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και οχι ΚΙΛΚΙΣ;

Anonymous said...

diomidaioi etoimastite erxomaste AEK PANTOU (apo enan argeith)

Anonymous said...

Ωραίες "έμπειρες" πηγές... Χαχαχα! ΧΑΝΘ έκλεισε ο Βακάλης, το έχει στη σελίδα της ΟΧΕ!