ΑΕΚ: Συμφωνία και με Καφφάτο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Συμφωνία και με Καφφάτο


Της Γιολάντας Ζύκα www.aek-live.gr
Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα παραμείνει κάτω από τα δίχτυα της ομάδας χάντμπολ, κλείνοντας ουσιαστικά με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο των ανανεώσεων. Κυκλοφορούν τα διαρκείας.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τους Γιώργο Παπαδόπουλο και Φάνη Τσαούση η μοναδική εκκρεμότητα όσον αφορά το κομμάτι των ανανεώσεων στην ομάδα χάντμπολ, ήταν αυτή του Δημήτρη Καφφάτου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας της ΑΕΚ θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν και τη νέα χρονιά, αποτελώντας τον «φύλακα άγγελο» της ομάδας χάντμπολ, κάτω από τα δοκάρια. Ο Καφφάτος έχει μιλήσει τηλεφωνικά με την διοίκηση της Ερασιτεχνικής και συμφώνησε για να παραμείνει με τα
«κιτρινόμαυρα» και την επόμενη σεζόν. Ο πορτιέρο του «Δικεφάλου» βρίσκεται αυτό το διάστημα εκτός Αθηνών και για αυτό δεν είχε ακόμα την ευκαιρία να συναντηθεί από κοντά με τους ανθρώπους της ομάδας για να υπογράψει και τυπικά το νέο του συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν επείγει και αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα, όταν και θα επιστρέψει ο παίκτης. Με την συμφωνία με τον Καφφάτο, κλείνει ουσιαστικά ο κύκλος των ανανεώσεων, καθώς ήδη ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας έχει συμφωνήσει για να παραμείνει. Μπακαούκας, Τσαούσης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης και Καφφάτος αποτελούν την πεντάδα που θα σηκώσει και τη νέα χρονιά στις πλάτες του το βάρος για να οδηγήσει την ΑΕΚ στην επίτευξη των στόχων της. Η παραμονή των παραπάνω παικτών ικανοποίησε ιδιαίτερα τον προπονητή της «Ένωσης», Γιάννη Αρβανίτη καθώς δεν θα χρειαστεί να προβεί σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά το «χτίσιμο» της ομάδας και περιμένει πλέον τις προσθήκες που θα γίνουν για να μπορέσει να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του.




Κυκλοφορούν και διαρκείας




Τη φετινή χρονιά η διοίκηση της Ερασιτεχνικής επέλεξε να κυκλοφορήσει διαφορετικά διαρκείας για τα τρία ομαδικά τμήματα, ελπίζοντας με αυτό τον τρόπο στην στήριξη του κόσμου σε όλες τις ομάδες του «Δικεφάλου». Ήδη τα διαρκείας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, βρίσκονται σε κυκλοφορία ενώ κάρτες ενίσχυσης κυκλοφόρησαν και για το ανδρικό βόλεϊ. Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να τεθούν στην κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας χάντμπολ. Στις τάξεις της «Ένωσης» περιμένουν από τους φίλους του τμήματος να ανταποκριθούν και να στηρίξουν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές, η ομάδα χάντμπολ έχει μεγαλύτερη ανάγκη από πότε την ενίσχυση των οπαδών της με κάθε τρόπο. Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το κομμάτι των ανανεώσεων, σε πρώτο πλάνο πλέον μπαίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» βρίσκονται σε επαφές με διάφορους παίκτες που έχει εισηγηθεί ο Γιάννης Αρβανίτης, προκειμένου το συντομότερο δυνατό να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ για τη νέα χρονιά. Πρώτο μέλημα είναι η απόκτηση ενός πίβοτ ενώ στις τάξεις της ΑΕΚ βρίσκονται και σε αναζήτηση πλέι μέικερ. Και στις δυο περιπτώσεις αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες καθώς στις 20 Ιουλίου ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια.

No comments