ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ


Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το Μουσείο της Ακρόπολης. Η φετινή εκδήλωση για την κλήρωση των πρωταθλημάτων Α1 Ανδρών, Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης την Πέμπτη 19 Ιουλίου και ώρα 18:00. Στην εκδήλωση θα γίνουν πολλές βραβεύσεις, ενώ θα τιμηθούν και τα πρόσωπα της απερχόμενης σεζόν.
Ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Πιλαφάς και το Δ.Σ. της ΟΧΕ ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο Δημήτρη Παντερμαλή και το Δ.Σ. του Μουσείου της Ακρόπολης για την ανταπόκριση και την συνεργασία.

4 comments

greekhandball.com said...

Πολύ καλή ενέργεια. Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί. Νομίζω ότι δεν έπρεπε να λείπει το όνομα του Σάκη Μανδά από την ανακοίνωση.

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΣΤΟ ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΤΣΑΛΕΝΤΖ? ΠΑΛΙ ΧΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΥΣ 32 ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ? ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ

Anonymous said...

8.40 σταματα να κανεις τον εξυπνο. γιατι ή ξερεις τι εχει συμβει και προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις, ή δεν ξέρεις, οποτε κανε μοκο. Η κατανομη των ανδρικων ομαδων στα Ευρωπαικα κυπελλα εχει ανακοινωθει στα σωματεια απο τον Δεκεμβριο του 2011 οταν κανεις δεν ηξερε ποιος θα παρει το κυπελλο και ποιος θα ερθει πρωτος, δευτερος στο πρωταθλημα.
εξυπνουλη...το χαρτι δεν στο εδειξε κανενας?

Anonymous said...

πολύ CSI βλέπεις φίλε !