ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Η Εθνική Ανδρών επικράτησε 28-26 της Κύπρου και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων, ενόψει της προετοιμασίας για την 1η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2014Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έλεγχε το ματς στο 1ο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε αρκετές αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα οι Κύπριοι να μειώσουν. Η Εθνική θα συνεχίσει τις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουνίου, όταν και θα αναχωρήσει για το Μπάρι για να αγωνιστεί με Ιταλία, Ελβετία και Μεγάλη Βρετανία.
ΚΡΑΝΑΚΗΣ: «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΙ»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης σχολίασε μετά το ματς: «Δυο δυνατά φιλικά παιχνίδια, ήταν οι αναμετρήσεις με την Κύπρο. Δεν είμαστε όλοι η ομάδα, αλλά και με αυτά τα παιδιά που ήταν στα δυο ματς, δόθηκε η δυνατότητα να βγούνε χρήσιμα και θετικά συμπεράσματα. Ενόψει
των αγώνων πού έχουμε στο Μπάρι, σίγουρα η ομάδα μας θα είναι διαφορετική, με το δεδομένο ότι θα ενσωματωθούν στην εθνική και τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν κληθεί και θα έρθουν από την Γερμανία. Πρέπει όλοι να σκύψουμε το κεφάλι στις επόμενες ημέρες, μέχρι την έναρξη των αγώνων, ώστε να δουλέψουμε για να μπορέσουν να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλουμε στην Ιταλία, με το δεδομένο της κρισιμότητας των αγώνων. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία Κύπρου και τον Γιάννη Αρβανίτη, για την τιμή που μας έκανε και ήρθανε για τα φιλικά αυτά που δώσαμε και να προετοιμαστούμε από κοινού., Εύχομαι στην ομάδα της Κύπρου, καλή επιτυχία στους αγώνες της»

ΕΛΛΑΔΑ- ΚΥΠΡΟΣ 28-26
Τα δεκάλεπτα: 5-2, 8-7, 14-9, 17-16, 21-19, 28-26
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Γ. Γεωργιάδης, Δέλλιος, Γουργούμης, Δ. Γεωργιάδης 3, Ν. Νικολαΐδης, Μπαλωμένος 4, Ευαγγελίδης 1, Παλάσκας, Μαστορογιάννης 5, Μάλλιος 1, Σεβαστίδης, Τσάτσος 5, Ιωαννίδης 2, Μεγαλοοικονόμου 2, Μαραγκός 2, Τζούφρας 3.
ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννης Αρβανίτης): Νούνγκοβιτς, Μηνά, Αργυρού 2, Γ. Χριστοδούλου 1, Δ. Χριστοδούλου 2, Κώστα 1, Γ. Νικηφόρου 3, Δ. Νικηφόρου, Δημοσθένους 7, Γεωργίου, Προύντζος 1, Τάρπιος, Σοφοκλέους 3, Στυλιανού 2, Κωνσταντίνου 4.
Διαιτητές: Αναστασίου-Χαρίτος, Δίλεπτα: 5-3, Πέναλτι: ¾- 3/4

No comments