ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ… - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ…


Σάμερ και Αβαν Γκαρντ ήταν οι θριαμβευτές του 1ου τουρνουά του 13ου Πανελληνίου σιρκουί μπιτς χάντμπολ. Οι ομάδες που κατέκτησαν το περσινό πρωτάθλημα σε Άνδρες και Γυναίκες κατόρθωσαν να ξεκινήσουν με το... δεξί τις προσπάθειες τους για διατήρηση των κεκτημένων τους. Το τουρνουά διεξήχθη στο «Χωριό της Ειρήνης» στη Θεσσαλονίκη και ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία. Ήταν η πρώτη φορά που διεξήχθησαν αγώνες μπιτς χάντμπολ στην συγκεκριμένη τοποθεσία, η οποία –χάρις τις προσπάθειες των αδερφών Μαναβή- μπορεί να αποτελέσει στο μέλλον, το «σπίτι» των Εθνικών ομάδων και γενικά του αθλήματος.
Στο τουρνουά συμμετείχαν 18 ομάδες (10 ανδρικές- 8 γυναικείες) και διεξήχθησαν συνολικά 45 αγώνες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε βαθμολογική αξία 132 πόντων, που το βάζει στην 2η θέση
του σχετικού πίνακα, πίσω από τουρνουά της Πρέβεζας (28/6-1/7).
Οι Σάμερ επικράτησαν στον τελικό των ανδρών των Προτοπόρων με 2-1 στα σουτ- αουτ. Στον τελικό των Γυναικών η Αβάν Γκαρντ κέρδισαν 2-0 (12-11, 12-9) την Νέα Ιωνία με την Αποστολίνα Δημητρίου να σημειώνει 9 τέρματα.
Στον μικρό τελικό των Γυναικών οι Watersport Preveza νίκησαν την Ηλιούπολη με 2-0 (12-10, 15-6) με 14 γκολ της Μούρνου, ενώ σε αυτόν των ανδρών οι Βάμος επικράτησαν 2-0 (13-12, 18-14) της Ηλιούπολης με τον Ηλία Σεβαστίδη του ΠΑΟΚ να πετυχαίνει 16 γκολ.
Κορυφαίος αθλητής αναδείχθηκε ο Θόδωρος Πετρίδης των Σάμερ, MVP γυναικών η Αποστολίνα Δημητρίου των Αβάν Γκαρντ, ενώ οι ίδιες ομάδες είχαν στην σύνθεση τους και τους καλύτερους τερματοφύλακες του τουρνουά και συγκριμένα τον Κώστα Γουργούμη και Ελένα Καλασνίκοβα.
Στις απονομές συνέβαλαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός των εφήβων Στέλιος Σεϊρεκίδης, ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και μεγάλη δόξα του αθλήματος Χρήστος Κοτζαμανίδης, ο πρώην ομοσπονδιακός Σάκης Καρακεχαγιάς, ο προπονητής Βασίλης Σκανδάλης, ενώ τα κύπελλα στους νικητές έδωσαν ο α' αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου και ο Μπάμπης Μαναβής πρόεδρος των Πρωτοπόρων.

Η τελική κατάταξη
Ανδρες
1. Σάμερ
2. Πρωτοπόροι
3. Βάμος Retro
4. Hλιούπολη BHC
5. Waterproofs
6. Discotech BH Athens
7. Beach Boys Greek
8. Αρχέλαος
9. Ημίθεος
10. Aftonomoi

Γυναίκες
1. Αβαντ Γκαρντ
2. Νέα Ιωνία
3. Watersport Preveza
4. Ηλιούπολη BH
5. Πρωτοπόροι
6. Waterproofs
7. ΝΕΒΣΕΧΙΡ Παναθλητικός
8. Ελπίδες Δράμας Δωρικά μάρμαρα

1 comment

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ!!!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ!!!ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!