Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Από www.paok24.com του Ηλία Τατάλα
Κανονικά στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ  Κινητικότητα στα μεταγραφικά
Η αρχική απόφαση του ΑΣ ΠΑΟΚ αντιστράφηκε και τα τμήματα χάντμπολ ανδρών και γυναικών θα δώσουν το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας χρονιας. Μετά από 17 μέρες διαβουλεύσεων μεταξύ των μελών της διοίκησης του ΑΣ, αλλά και αντιδράσεων από οπαδούς για την αρχική απόφαση, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και αποφασίστηκε να δηλωθούν κανονικά τα τμήματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. "Δεν διεκδικούμε δάφνες, δεν θέλουμε πρωτοσέλιδα, κάναμε το αυτονόητο για την ιστορία του ΠΑΟΚ, παρά τις δυσκολίες στις εποχές που ζούμε. Ο Ερασιτέχνης κάνει το χρέος του. Εμείς θέλουμε όλον τον κόσμο να συμπαρασταθεί στο τμήμα, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα", δήλωσε στο PAOK24 ο έφορος Γρηγόρης Πετρίδης.
Εντός των ημερών αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία τα νέα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος σε μειωμένες τιμές σε σχέση με τις περσινές, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι επαφές με μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της περιφέρειας.

Στο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει η συζητήσεις για την παραμονή παικτών, αλλά και την ενίσχυση της ομάδας, ενώ για την άλλη εβδομάδα πηγαίνει το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας με το τεχνικό δίδυμο Υετίων - Γκαγκανά.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με Έλληνα τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Κώστα Γουργούμη και σε συζητήσεις με δύο Έλληνες περιφερειακούς. Η επιλογή των παικτών, καθώς και οι χειρισμοί των υποθέσεων γίνονται από τον έφορο Γρηγόρη Πετρίδη.

Στο μεταξύ έγινε κρούση στη διοίκηση του Ζαφειράκη Νάουσας αναφορικά με την υποσχετική του Στάθη Κεσίδη, ο οποίος θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Το ζήτημα του προπονητή, θα κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο στόχος της διοίκησης είναι να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κινήσεις γύρω από το αγωνιστικό σκέλος στις αρχές Ιουλίου.

1 comment

Anonymous said...

Γρηγορη παρε τον Πιου