ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Την ήττα με 31-14 (16-10 ημίχρονο) γνώρισε από την πανίσχυρη Ρουμανία η Εθνική Γυναικών στο 6ο και τελευταίο παιχνίδι της για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012, ολοκληρώνοντας την παρουσία της με ισάριθμες ήττες.
Απέναντι σε μια υπερδύναμη του αθλήματος η Ελληνική ομάδα δεν προέβαλε μεγάλη αντίσταση παρά μόνο σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Η Ελλάδα ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε 0-2, αλλά γρήγορα η Ρουμάνικη ομάδα σοβαρεύτηκε, πήρε κεφάλι στο σκορ και άρχιζε να χτίζει διαφορά, η οποία έφτασε μέχρι και 10 γκολ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξαναβρήκε ρυθμό, έδεσε την άμυνα της και μείωσε στα 6 γκολ, 16-10, που ήταν και το
αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση από το ταξίδι (η ομάδα έφτασε στο ξενοδοχείο 3:00 τα ξημερώματα) επηρέασε εμφανώς την απόδοση των παικτριών. Ως εκ τούτου, η Ρουμάνικη ομάδα, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της άρχισε να αυξάνει την διαφορά και η επαφή με το σκορ χάθηκε.

«Ο αντίπαλος ήταν παγκόσμιας κλάσης»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωκράτης Βακάλης σχολίασε: «Παίξαμε με μια πολύ δυνατή ομάδα παγκόσμιας κλάσης και έτσι συναντηθήκαμε κατευθείαν με όλα μας τα μειονεκτήματα και αδυναμίες. Χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα, πολλά φιλικά διεθνή παιχνίδια, αλλά και σοβαρότητα και συγκέντρωση από τις παίχτριες, γιατί κατά την άποψή μου μείναμε παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε στην καλή εμφάνιση από την Σερβία, και δεν έχεις τη πολυτέλεια να το κάνεις αυτό όταν παίζεις με μια παγκόσμιας κλάσης ομάδα».



ΡΟΥΜΑΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 31-14 (16-10 ημχ.)
ΡΟΥΜΑΝΙΑ (Boϊνά): Νικίτα, Φαρκάου 8, Φιτουάν 2, Ντρούντσου 6, Νεκίτα 1, Μπραντεάνου 3, Τσικουλέτε, Πισλάρου, Ελ. Αρτεάν 2, Μεϊρόσου, Κούρεα 4, Ανι-Σενοτσικό 1, Τολναϊ, Γκογκορίτα 2, Παπεάνου 2.
ΕΛΛΑΔΑ (Βακάλης): Λέκκα, Μάστακα 1, Συκιωτάκη, Αναστασίου 1, Στρατάκη 3, Παπαδοπούλου 2, Μαυρογιώργη, Βαφειάδου, Τσάκαλου 1, Νούλα 2, Προκοπίδου 1, Ανθίτση, Καζάκη 1, Βασιλειάδου 2.
Δίλεπτα: 2-0, Πέναλτι: 2/4- 0/2, Διαιτητές: Εργκοάν Βιτάκου-Αρσίμ Βιτάκου (Κόσοβο)

7 comments

Anonymous said...

τι εγινε ρε παιδια κανενα σχολιο.. μουγκα στη στρουγκα.. επιστροφη στη ζοφερη πραγματικοτητα..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! δεν υπαρχουν ουτε μαγικα ραβδακια ουτε μαγοι!!!! θελει πολλη οργανωση κ δουλεια η ιστορια

Anonymous said...

εξήγησε καλύτερα ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ για να καταλάβουμε

Anonymous said...

Γιατι το λες αυτο;δεν ειναι ο τωρινος προπονητης μαγος;ο ιδιος πιστευει οτι ειναι ενας και μοναδικος.ξερει καλα απο στρουγκες ομως.μονο εκει μπορει να αναδειχθει.για να σε δουμε τωρα στην εθνικη τι θα κανεις μεγαλε προπονητη του εθνους.

Anonymous said...

Μπορεί κάποιος να του μάθει τουλάχιστον να μην κάνει κωμικοτραγικές δηλώσεις...ή θα τον αφήσουν στον κόσμο του!

Anonymous said...

Είναι στο δικό του κόσμο ο άνθρωπος.Από δηλώσεις και λόγια πολλά.Από έργα να δούμε.Ας το ράψει να μην τον ακούμε τουλάχιστον.Θα αρκεστούμε στο να τον βλέπουμε.Ελπίζω όχι για πολύ.

Anonymous said...

Είναι στο δικό του κόσμο ο άνθρωπος.Από δηλώσεις και λόγια πολλά.Από έργα να δούμε.Ας το ράψει να μην τον ακούμε τουλάχιστον.Θα αρκεστούμε στο να τον βλέπουμε.Ελπίζω όχι για πολύ.

Anonymous said...

Πολύ δουλειά θέλει αλλά για ρώτα και τα κορίτσια αν δούλεψαν με τον Βακάλη .¨Οσο για τις δηλώσεις και φυσικά πρέπει να κάνει για να πιστέψουν πρώτα από όλα τα κορίτσια ότι μπορούν και ότι κάποιος τις πιστεύει και όχι σαν εσάς που το γυρίσατε κατευθείαν στην σφαλιάρα . Ας δουλέψουν μαζί και η κάθε μία ξεχωριστά και αποτέλεσμα θα βγει γιατί το θέμα είναι ότι πάντα το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ήταν ότι υστερούσαμε αθλητικά.Ϊσως ο Βακάλης δεν είναι ο καλύτερος προπονητής αλλά είναι έντιμος δουλευταράς και ξέρει να κερδίζει τα κορίτσια ασ τον αφήσουμε να δουλέψει