Δελτίο τύπου Ακαδημίας Πάτρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Πάτρας


ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. 31-20(16-6).
Διαιτήτευσαν οι: Χρόνης-Νικολάου.
Τα 10λεπτα:6-3,12-4,16-6,24-11,28-15,31-20.
Αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα για την νίκη και μόνον μπήκαν στον αγώνα οι παίκτες της Ακαδημίας και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο, όπου το σφύριγμα της λήξης του αγώνα τους βρήκε νικητές με ευρύ σκορ 31-20. Οι παίκτες του Σάκη Παπαγιαννόπουλου δεν άφησαν κανένα περιθώριο ανάπτυξης του παιχνιδιού των αντιπάλων και με όπλο κυρίως την άμυνα,  πήραν μια διαφορά ασφαλείας στο σκορ δέκα τερμάτων, όπου επέτρεψε στον προπονητή τους να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.
Ο προπονητής των πρασίνων Σάκης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε:

<Ήταν ένα πονηρό παιχνίδι που χρειαζόμασταν την νίκη για να εξασφαλίσουμε την σωτηρία μας και μαθηματικά. Θέλω να συγχαρώ και δημόσια τους αθλητές μου που με ακολούθησαν και με πίστεψαν μέχρι το τέλος και καταφέραμε να παραμερίσουμε τα μεγάλα προβλήματα(απουσίες από τραυματισμούς και τιμωρίες)  που είχαμε φέτος και η ομάδα σώθηκε τελικά>.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ(Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ): Α. Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου, Σακελλαρόπουλος 3, Καλούδης 2, Τριανταφύλλου 1, Β. Σινούρης 4, Τρουπής 10, Σ. Παπαγιαννόπουλος 8, Κ. Διαμαντόπουλος, Δεμίρης 2, Καραβανίδης, Κότσιρας, Φίντζος, Παναγιωταρόποπυλος 1.

4 comments

Anonymous said...

katse na mhn eixes tous dikous sou gnwstous sthn patra papagiannopoule kai 8a evlepes b ethniki eukola.... k oi elpides kaluterh omada apo esena exoun pou exeis meso oro ilikias 75 xronwn!!!! a k mhn xehasw edeixes megalo ergo fetos se opia sovarh omada phges ektos edras 7-10 efages auto ta leei ola!!!!

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 4.59 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΧ ΒΑΧ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΛΙΓΑΚΙ.....

Anonymous said...

ekei sthn akadhmia mono na vrizete na kanete trampoukismous na exete kolhtous kai diafora alla tetoia xerete mono !!!pws o trouphs epaixe fetos se esas den katalavainw akoma!!!!h ka8e omada exei ena xarakthra kai emeis xeroume ton diko sas!!!!

Anonymous said...

10.15 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΕΛΟΣ.....ΤΕΛΙΚΑ ΑΜΑΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΕΠ[ΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΞΕΡΙΑΔΗ. ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ; ΠΛΗΡΩΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΥΠΗ ΟΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ