ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟ ΑΣΕΑΔ Η ΕΛΕΝΗ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ.Θ.ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟ ΑΣΕΑΔ Η ΕΛΕΝΗ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ.Θ.ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ


Με την υπ’ αριθμό 54/12 απόφαση του το ΑΣΕΑΔ δέχεται την προσφυγή του Α.Σ.Θ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ και της Ελένης Ποιμενίδου, ακυρώνει την σχετική απόφαση του Δ.Σ. της ΟΧΕ και εγκρίνει την μεταγραφή της από τον ΠΑΟΚ στον Α.Σ.Θ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ενώ υποχρεώνει την ΟΧΕ στην έκδοση δελτίου υπέρ του σωματείου  Α.Σ.Θ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ. Ο Α.Σ.Θ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ευχαριστεί τον δικηγόρο κ. Χρήστο Γρόλλιο για την πολύτιμη νομική του βοήθεια.

8 comments

Anonymous said...

δεν εχει να δωσει τιποτα αλλo στη σαλα.επρεπε να μεινει στο μπιτς.

Anonymous said...

τί λες ρε άσχετη !
η καλύτερη με διαφορά απ τις υπόλοιπες .
οι Πρωτοπόροι πάνε για πολύ ψηλά.

Anonymous said...

η δικαιωση του αθλητισμου απεναντι στν τυχοδιωκτισμο

Anonymous said...

ναι ναι αμα δεν τους διαλυσει οπως πηγε να κανει με τον ΠΑΟΚ.

Anonymous said...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΒΡΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ.
ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝ...
Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΑΔ.ΑΝ ΕΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ!!!ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ..
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΟΜΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ.

Anonymous said...

Περαστικα, Πρωτοπόροι

Anonymous said...

κυριοι
μιλατε για ελληνικο handball το οποιο κ οπως ολος ο ερασιτεχνικος αθλητισμος στη χωρα μας βρισκεται στην εντατικη διασωληνομενο.ποσο μαλλον για το γυναικειο handball που το επιπεδο του οσο παει κ χειροτερευει.μαθετε να αναγνωριζετε την προσφορα καποιων ατομων στο αθλημα.το οτι εμεινε ενα χρονο χωρις να αγωνιστει σε μια ομαδα που δεν ηθελε τουλαχιστον σε μενα κ πιστευω σε μερικους πραματικους φιλους του αθληματος λεει κατι.μαθετε να αναγνωριζετε την προσφορα καποιων ατομων που κοσμουν το αθλημα,ειτε προκειται για την Ποιμενιδου ειτε λεγεται Σκαρα ειτε Γκολια ειτε οποιαδηποτε αλλη.χωρις αυτες δεν θα υπηρχε handball σε γυναικειο επιπεδο.οπως δεν θα υπηρχε αντρικο handball χωρις Γραμματικο η Τσαβδαριδη κτλ(αναφερω αυτους τους δυο γιατι τους ειδα να παιζουν οταν ξεκινησα να ασχολουμαι).αν πραγματικα αγαπατε αυτο το οποιο λεγεται handball στηριξτε πρωτα απ ολα τους αθλητες και δευτερον θα ηταν καλυτερο απο τα πικροχολα σχολια που διαβαζω σχεδον σε καθε αρθρο(κατα τη γνωμη μου περιπου το 80%)αντι να βγαζετε το μενος σας να προτεινατε λυσεις.κ για να μην ξεφευγω απο το θεμα,την Ελενη την εχω "κραξει" ουκ ολιγες φορες σε αγωνες στην Αρτα.την προσφορα του καθενος στο αθλημα δεν μπορει να την αμφισβητει κανεις.

Anonymous said...

φιλε μου 5:40 δεν αμφισβητει κανεις της ποιοτητα της Ποιμενιδου ως αθλητριας.Σπουδαια σαν αθλητρια,λιγος σαν ανθρωπος.